Dsds

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a FreakChiq » 06. Apr. 2008 14:26

Celi Mottoshow je bil samo zaradi nje zasran. Potem pa še niti v live ni pela :roll: Hehe sem na enem nemškem forumu zasledila, da so pred začetkom celo Mariah Carey plakate talali gledalcem, da jih bodo gor držali, ko bo nastopala. :lol:
Zraven vsega je še pa pesem brezvezna. Ste vidli Bohlena kaj je delal med njenim nastopom? Ovi si pa dovoli ne :D Včeraj sta bla Bär in Bohlen tak nekam extremno "nesramna." Ovo vprašanje, ki ga je zastavil Lindi me je skoraj sezulo.

Glede Thomasa.. Meni se pa sploh ne zdi pasiven :gruebel: Če bi bil pomoje ne bi vedno, ko ga pohavlijo, tak ful čustveno odreagiral. Meni se vedno ful ganjen zdi, da mu po tolkem času in s tolko bandi, ki jih ima za sabo, končno in zasluženo uspeva. Pa ko mu cela dvorana, še fani od drugih kandidatov, celi navdušeni ploskajo. Pa tudi za druge se ful veseli, še posebej pa za Fadyja in Collinsa.
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007

OdgovorNapisal/-a natašika » 06. Apr. 2008 14:38

men je blo najboljše ko je bär reko: benni du nervst :D naj se že spoka enkrat, men gre tak na živce.. ko je stal tam spredaj pa mel tak prekrižane roke, grrr. koj vrgla bi ga nekam :D

thomas mi je najboljši od vseh :oops: :P
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Frenkie » 06. Apr. 2008 15:21

Jst sm tud učeri samo zaradi Mariah Carey gledala, ker sem enostavno morala videt to "čudo", na katerga so se toook pripravljali. Hallo no... show se je začel 20:15, oni so pa že 3 ure pred tem naznanjali in dvigali prah kot da gre za ne vem koga :roll: Ženska si sploh ne zasluži tok pozornosti, glede na to da na vse skupi z viška gleda. Da ne omenjam tistih sončnih očal... da si princeska slučajno ne bo vid poškodovala zaradi reflektorjev. Btw. to je ona res rekla, da v studijih nosi očala zato, ker ji svetloba bije v oči... lol :D

Moram pa reči, da je celoten show polomija svoje vrste. Pa ne zaradi kandidatov, ki tam nastopajo, ampak zaradi žirije, kateri ni glavni cilj izbrati kvalitetne glasbenike... ampak bolj ciljajo na to, kdo je večji "entertainer" in kdo jim bo dvignil gledanost showa. Takoj ko žirija začne podajat kritike, me prime da bi prešaltala program. Sploh Dieter Bohlen ma take bedne komentarje. Recimo če pogledam Bennija. Tip sploh nima glasbenih kvalitet... ampak člani žirije so ga kljub temu vedno naprej spuščali. Moral je iti skozi celoten casting, recall in re-recall itd. in tip je kao vse brez problemov prestal :roll: Zdej pa kar na enkrat ko so se začeli "Mottoshowi" pa žiriji ni več všeč. Kar na enkrat se Dieter Bohlenu zdi, da si tip ne zasluži biti tam in da na splošno živcira. Ja kdo ga je pa sploh pripeljal do sem???

FreakChiq napisal/-a:Ste vidli Bohlena kaj je delal med njenim nastopom? Ovi si pa dovoli ne

Jaaa, to sm tud jst opazla :D Kr neki se je obračal na tistem stolu... lol.

Drgač pa mislim, da si Thomas najbolj zasluži zmagati.
Never-ending-story
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 11. 2007

OdgovorNapisal/-a Never-ending-story » 06. Apr. 2008 15:35

Mariah Carey jim je učeri fuuul dvignila gledanost, kot še noben doslej. Na RTL-u so cel dan samo o njenem prihodu govoril... tko da so s tem pritegnili ogromno pozornosti in folk je enostavno gledu show samo zaradi nje. Čeprav sploh ni blo vredno ogleda... kao neka diva z božanskim glasom, ki potem pri nastopu zaserje s playbackom :roll:
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2007

OdgovorNapisal/-a Lopatka » 06. Apr. 2008 15:43

Frenkie napisal/-a:Da ne omenjam tistih sončnih očal... da si princeska slučajno ne bo vid poškodovala zaradi reflektorjev.

Mene so tud tista očala ful zmotila :roll: Jst sm upala da jih bo vsaj na koncu dol dala, ko je voditelj prišel do nje in jo spraševal... ampak ne, ona kr lepo z očali :roll: Ne morem verjet, da se ženska, ki ima tok uspešno kariero za sabo, obnaša kot neka prepotentna najstnica.

Drgač je pa men od kandidatov najbolj antipatična Linda :? Taka važička mi deluje :? Pa tud na splošno nimam pri ženskah nobene favoritke, ker me na vsaki neki moti.
Uporabniški avatar
Black Amber
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2007

OdgovorNapisal/-a Black Amber » 06. Apr. 2008 15:53

Evo še ena, ki je gledala oddajo samo zaradi Mariah Carey :D Nemci so skor izredno stanje najavili zaradi neke gospodične ki je prispela iz Amerike :roll: :roll: Bolje bi jim blo, če bi povabili kšno Christino Aguilero... bi imeli vsaj kej za videt.

Glede kandidatov: zdi se mi, da ima Thomas največ kvalitet, čeprav mi vizualno niti malo ne potegne. Ostali so mi pa preveč povprečni. Edino Linda nekako izstopa s svojim videzom.

Žirija: polom!!! Sploh ne morem verjet da je Bohlen nek glasbeni producent. Pa kok mi gre na jetra k skos neki na sex napeljuje :roll: Anja Lukaseder mi je kokr tok kul, ampak tud ona zna včasih ful narobe precenit kandidata.
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 4. 2008

OdgovorNapisal/-a kyria » 06. Apr. 2008 15:56

Priznam, da sem še sama sebe presenetila, da sem postala redna spremljevalka DSDS. Načeloma mi oddaje takšnega formata niso preveč pri srcu. A ko sem pred nekaj tedni nakljčno naletela ravno na posnetek Thomasovega nastopa, sem bila očarana. Zaradi njegove verzije Chasing cars se v soboto ali nedeljo dobosedno prilepim za ekran.

Mislim, sa so Nemci prvič naleteli na tako močan odziv odkar imajo to oddajo. Paradoksalno pri tem pa je, da gre za kandidata, ki v ničemer ne ustreza klasičnemu tekmovalcu v takšnih oddajah. Thomas je izredno talentiran glasbenik, ki je po moje požrl kar nekaj ponosa, preden je stopil na oder DSDS in moram priznati, da zaenkrat zelo dobro "plava".

Mislim, da Thomas še zdaleč ni pasiven, temveč presneto dobro ve, kako ravnati, da se ne zameri ne svojemu staremu (upam da gre tudi za bodoče občinstvu) kot trenutnemu občinstvu. Mogoče pa se malo strinjam, kot je ena ze napisala, da gre pri njem vse na isto foro. Občutek imam kot da kljubuje temu, da na vso silo želijo ukalupiti njegovo rockersko dušo. Če bi bili Mottoshowi malo širše zastavljeni, sem prepričana, da bi bili priča podobnemu nastopu kot je bilo s Chasing cars.

Je pa žal tako, da je g. Bohlen je v Thomasu odkril zlato jamo, se pa ciljno občinstvo enega in drugega, ne pokriva. Verjetno bo napel vse sile, da spelje vodo na svoj mlin, čeprav iskreno upam, da se Thomas ne bo vdal. DSDS je kljub vsemu doba odskočna deska zanj in če ostane zvest samemu sebi, gre lahko še samo navzgor.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

OdgovorNapisal/-a FreakChiq » 06. Apr. 2008 17:58

Never-ending-story napisal/-a:Mariah Carey jim je učeri fuuul dvignila gledanost, kot še noben doslej.

Nič jim ni dvignila. :D Sicer ne sledim gledanosti DSDS-a, ampak na quotenmeter.de, za katere menim, da sledijo in vejo kaj pišejo, so dejali, da je DSDS prvič mel pod 5 mio. glealcev. Mogoče je tudi to krivo, da je Stefan Raab mel svoj Schlag den Raab show na Pro7.

Lopatka napisal/-a:Pa tud na splošno nimam pri ženskah nobene favoritke, ker me na vsaki neki moti.

Pri meni je isto. Najbolj normalna od žensk mi je delovala Stella pa mogoče še Sahra. Čeprav je menda do sedaj pri DSDS-u samo enkrat ženska zmagala, bi tudi tokrat najrajše vedla, da bi v finalu bila dva tipa - Thomas in Fady.

kyria napisal/-a:Je pa žal tako, da je g. Bohlen je v Thomasu odkril zlato jamo, se pa ciljno občinstvo enega in drugega, ne pokriva. Verjetno bo napel vse sile, da spelje vodo na svoj mlin, čeprav iskreno upam, da se Thomas ne bo vdal. DSDS je kljub vsemu doba odskočna deska zanj in če ostane zvest samemu sebi, gre lahko še samo navzgor.

Joj.. ne klicat hudiča. :pale: Thomas ne sme pod nobenim pogojem sodelovat z Bohlenom. Potem pride ven taki sh*t kot ga lahko slišiš na Fly Alone albumu. Ko sem poslušala Bohlenove pesmi, katere MORA Thomas pet, se mi je ta tak zasmilo. Slika

Thomas pomoje že tak ma pogodbo v žepu, samo upam, da z nekom, ki ve kaj dela, in ki z njega ne bo naredil drugega Tobiasa Regnerja. On, ki iz songov kot so Chasing Cars, Stark pa tudi Same Mistake in Rule The World, naredi zlato in odpoje 3x boljše kot original, si zasluži bit čisto na vrhu. :flehan:

Damn, samo zaradi njega komaj čakam na vsako soboto. :D
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 4. 2008

OdgovorNapisal/-a kyria » 06. Apr. 2008 18:51

@FreakChiq:

Mislim, sa se nisva razumeli - v bistvu ne klicem hudiča, delam na tem, da ga odženem :)
Več kot očitno je, da Bholen hoče Thomasa pod svoje okrilje in prav zato sem napisala, da upam, da bo Thomas ostal zvest sebi in temu kar rad počne oz. z drugimi besedami, da bo ubral tisto pot po kateri mu ne bo treba skupaj z Bohlenom.
Seveda, si ga tudi sama želim čim dlje v showu a čem sem iskrena, če bi bil v finalu - mislim, ko bo v finalu - ne vem, če si želim, da zmaga. Pred nekaj minutami sem preletela pesmi z dsds albuma - ne, ne, ne, ne!!!!!!

Sem pa tudi opazila, da ga v občinstvu spremljajo člani njegovih bivših bendov. Sicer ne vem, kaj je bil razlog njihovega razpada a upam, da vidijo priložnost, ki jim v tem trenutku trka na vrata.
Uporabniški avatar
Lavender
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2007

OdgovorNapisal/-a Lavender » 06. Apr. 2008 19:02

kyria napisal/-a:Sem pa tudi opazila, da ga v občinstvu spremljajo člani njegovih bivših bendov. Sicer ne vem, kaj je bil razlog njihovega razpada a upam, da vidijo priložnost, ki jim v tem trenutku trka na vrata.

Da ne načrtuje Thomas neki tazga kot lanskoletni Max Buskohl, ki je DSDS izkoristil samo zato, da postane prepoznaven in pol tik pred koncem prostovoljno zapustil show.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

OdgovorNapisal/-a FreakChiq » 06. Apr. 2008 22:45

@kyria

Oh okeej :D .. fejst, FEJST daleč je treba tega hudiča nagnat hehe.
Zdaj si pa predstavljaj, da bi vsi bodoči Thomasovi komadi zveneli tak kot ti komadi na DSDS albumu - katastrofa. Škoda takega talenta. Samo meni se pri Bohlnu nea zdi tak fejst, da bi rad Thomasa k sebi vzel. Mislim, da se mu tokrat gre zgolj za priljubljenost DSDS-a, ki je zaradi Thomasa pridobil ogromno novih gledalcev starih od 20 do 40 let. Thomas ni Bohlov kaliber in to on tudi ve. But that's just my opinion.

Jaz samo upam, da bo sreča na njegovi strani, ker na njega nea čakajo samo Nemčija, Avstrija in Švica.

@Lavender

Thomas ni v nobenem bandu, že kako leto ne več. Od njega ne rabiš kakega odstopa pričakovat. Sicer pa jaz Maxu nisem zamerla da je šel. Tudi če je bil tam samo zaradi pridobitve fanov. V showbiznisu se je pač treba znajt. :D

Drugače mam pa dve novici..
Baje, da je mali Herd zapustil show - če je res ali gre samo za pobožno željo pa bomo zvedli pomoje v ponedeljek.
Tema naslednjega Mottoshowa pa je Greatest Hits - upam, upam, da si bo Thomas (pa tudi drugi) zbral neki ql komad :flehan:
Uporabniški avatar
Lolirot
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2007

OdgovorNapisal/-a Lolirot » 06. Apr. 2008 22:54

FreakChiq napisal/-a:Drugače mam pa dve novici..
Baje, da je mali Herd zapustil show - če je res ali gre samo za pobožno željo pa bomo zvedli pomoje v ponedeljek.

Jaaa to sm tud jst neki slišala, da naj bi Benni zapustil hišo in kao povedal kameram naj ga ne snemajo, ker ne želi nč več met s tem showom.

Ful čudno v glavnem :nixweiss:
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

OdgovorNapisal/-a FreakChiq » 06. Apr. 2008 23:15

Celo? :nixweiss:
Jaz sem prebrala, da bi naj starši šli po njega, ker nočejo, da še naprej nastopa. Teoretično mi je tak vseeno.. Samo bi rajše vedla, da bi v naslednjem showu izpado, ker bi ful rada njegovo faco vidla. - I know, I'm mean. :P

Heheh Bohlen ma še enega froca na vesti. Prvi je bil Stephan Darnstaedt, potem ovi ko je tam skoraj v komo pado v tej sezoni Raimund Ringele ( :lol: ).. Zdaj pa še te Bennie hehe :roll:

EDIT
Našla en "uradni" članek...

Gestern Mittag packte er die Koffer, flüchtete aus der Villa zu seinen Eltern nach Worms.

Die Jury-Urteile, vor allem von „Bär“ Läsker, sind mir zu hart. Darauf habe ich keinen Bock mehr.“ ( :roll: )

Wie geht’s weiter? RTL-Sprecherin Anke Eickmeyer: „Wir haben Benni die Möglichkeit gegeben, seinen Schritt noch einmal zu überdenken.“ Nach BILD-Informationen könnte er bis morgen zurückkehren.

Wer kommt sonst? Stella (flog am Samstag), Jermaine, Sarah oder ein Teilnehmer der Top-15.

bild.de

Mislite, da bi kdo od teh, ki je v TOP10 izpadel (Stella, Sarah, Jermaine) prišel nazaj samo zato, da bi po vsej verjetnosti še 1x izpadel?? Se ne vem če bi si koga od teh, ki so leteli ven, želela še 1x videt.
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2007

OdgovorNapisal/-a Lopatka » 07. Apr. 2008 0:06

No, BILD ni ravno medij ki bi bil znan po 100% zanesljivih podatkih... tam res najdeš svega in
svašta :D Nekaj podobnega kot 24ur.com. Ampak tale novica o Benijevem odhodu je ful preplavila nemške forume. Tko da ne vem... možno da je mulček tud res odpihal domov.

Čeprav se mi zdijo razlogi, da je kao žirija ostra do njega, malce mimo... ker oni si itak vsakega privoščijo. Sploh pri Bohlenu nikol ne moreš bit ziher kdaj bo imel kšn izpad. Pa itak kdaj tud pretiravajo in kšno nesramno opazko zanalašč spustijo, samo zato, da bi dvignili gledanost showa. Torej, jst bi na njegovem mestu ostala, pa čeprav mi niti malo ni pri srcu.

Drgač pa tud jst nobenga ne bi hotla videt nazaj, kot nadomestilo za Benjamina. Pač, če so izpadli so izpadli... če takrat ljudje niso klicali za njih, potem verjetno tud v drugem poskusu ne bi.
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

OdgovorNapisal/-a moj_zlobni_jaz » 07. Apr. 2008 7:19

No..po moje je glede tega najbolj zanesljiv vir RTL :
http://www.rtl.de/rtlaktuell/rtl_aktuel ... 8700&pos=3

torej je vseeno sel...

Drugace pa..Go Thomas & Fady :) se se nisem odlocla, keri mi bolj vsec....:P
Why be an angel when I can play god?!

Vrni se na TV in filmi