Dsds

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 14. Maj. 2008 19:57

Celi program spada k tej pogodbi.. album, koncerti in ostali stuff :) In eno leto prisežem, da sem pripravljena čakat heheh :P

Drugače pa kdaj točno podpišejo pogodbo ne vem. Ampak glede na to, da je tudi Linda že za vsak slučaj, če bi prišla v finale, posnela song, bi rekla, da se neka kvazi pogodba podpiše takrat, ko se ve kdo je v polfinalu :) Pravnomočna pa postane, če kandidat zmaga.

Ampak to so samo moja predvidevanja. Dunno kak v resnici zgleda.
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kyria » 14. Maj. 2008 20:24

hvala :)

se strinjam, da eno leto ni tako hudo za počakat. bi bilo pa precej hudo, če bo vse v stilu te njegove prve pesmi.
mislim, saj je možno, da pesem potem, ko bo v celoti zapeta in z glasbeno spremljavo, sploh ne bo tako slaba. ampak glede na tisti posentek, se mi zdi grozna :(

hvala bogu, bosta v soboto vsaj drugi dve toliko boljši, pa čeprav nista čist njegovi. se že veselim.
Uporabniški avatar
mitchi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mitchi » 15. Maj. 2008 14:23

DSDS THOMAS GODOJ - GODoj ON THE DSDS STAGE !! :lol:

Lep pozdravček vsem - nova tuki na tem DSDS forumu.... sem bla kr mal presenečena ko napišem v Google Thomas Godoj in se mi učke ustavijo na Cospolitan forumu. Kakor tudi vsi, tud jst redno spremlam tale Show že 3-leto in moram povedat zakaj Google in Thomas.

Drugače sem jst RTL site Thomas fan, tko da se vid, sliš, prebere ALLES !

Sem šla Google CHECK POINT pogledat, ker so na RTL napisal primerjavo med Thomasom (538.000 klikov na Googlu) in Fadyjem (758.000 klikov na Googlu). No tko vidla Cosmo.. forum. Jst res ne štekam res, kje pobirajo klike ..... ampak da je taka razlika ..........

hmmmmm SORRY, I AM NOT BUYING THIS :lol: :roll: :twisted: How about you ?
:roll: :twisted:

Slika

Slika

Thomas Godoj
- Für Jurymitglied Bär Läsker ist Thomas "ein fuckin' Rockstar" :D :lol: :D

- Thomas macht auf cooler Kumpeltyp, steht eher auf den ’Ich saß grad auf’m Moped-Look’. Er selber sagt dazu nur lässig: “Ja, wie soll ich sagen, das ist halt Rock 'n' Roll.“

- Thomas gibt nicht gerne Interviews

- Googelt man den Namen Thomas Godoj im Internet, findet man 538.000 Einträge.

- Thomas rockt in den Shows die DSDS-Bühne.
:D :lol: :D :D

--------------------------------------------------------------------------

Fady Maalouf
- Für Dieter Bohlen ist Fady der absolute "Schnulzenkaiser"

- Fady dagegen schlüpft gern mal in einen schicken Anzug - ein echter Mädchentraum. Fadys Selbsteinschätzung: “Ja, alles was klassisch ist, das steht mir gut.“

- Fady bezeichnet sich selbst als eitel.

- Googelt man den Namen Fady Maalouf im Internet, findet man 758.000 Einträge.

- Fady punktet in den Shows mit seinen gefühlvollen Balladen.
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lopatka » 15. Maj. 2008 14:47

^^ LOL!!! Eni ste prav obsedeni :roll:

Drugače pa meni počasi postaja vseeno kdo bo zmagal. Ker v njunem primeru nosi zmaga tako pozitivne kot negativne lastnosti. Recimo če zmaga Thomas bo padel v te "sluzaste" vode od Dieter Bohlena... če pa izgubi pa vseeno ne "sme" takoj štartat s kariero, ker ga obvezuje pogodba, da nekaj časa za tem ne sme izdajati singlov oz. albumov.

Če pa zmaga Fady bomo pa na koncu imeli tipičnega zmagovalca tovrstnih showov... "polizan" dečko, za katerim se bodo podile 14-letnice in "omedlevale" ob njegovih baladah.

Skratka, meni je vseeno kdo bo zmagal.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 15. Maj. 2008 14:50

Hehe legenda še ena Thomatizirana fanica. Welcome to the club! :D

Hehe ti si po onem prispevku pri Punk 9 (ali 12) šla pa googlala, če število klikov drži? Hehe pa sem mislila, da sem edina, ki je že čisto smotana. :P Fajn za vedet, da temu ni tako.
Jaz tak vem zakaj ima Fady tolko več zadetkov... V primerjavi s Thomasom so njega ful vlačli po rumenem tisku.

Ampak dobro taka rešerša je tak slaba oz. netočna.. bog ve kolko Fady Maaloufov in Thomas Godojev obstaja :D
Uporabniški avatar
swim girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a swim girl » 15. Maj. 2008 14:55

Zakaj se meni zdi, da sta FreakChiq in mitchi ena in ista oseba?! :D :D :D

Kar se pa tiče zmage... jst upam, da bo zmagal Thomas.

Fadyija videt ne morem... ker čist pocukran deluje, pa še na živce mi gre ko začne govorit...
dolgčas!!! :?
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 15. Maj. 2008 15:00

swim girl napisal/-a:Zakaj se meni zdi, da sta FreakChiq in mitchi ena in ista oseba?! :D :D :D

Kak si te zdaj na to prišla? :eek: :D
Hehe tak daleč še pa res nisem (pa upam, da tudi nikoli ne bom bla), da bi ti mogla met alternativni nick in se pol kvazi sama s sabo menit :P
Ne ne.. Resno ne.

Fady je Blumenmörder! :<
V enem prispevku je tak grdo rože bek trgal pol pa še vsak cvet posebej ven pipal in se šel z Lindo "sie fliegt rauss, sie fliegt nicht rauss"
Zadnjič spremenil FreakChiq, dne 15. Maj. 2008 15:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mitchi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mitchi » 15. Maj. 2008 15:01

FreakChiq napisal/-a:Hehe legenda še ena Thomatizirana fanica. Welcome to the club! :D

Hehe ti si po onem prispevku pri Punk 9 (ali 12) šla pa googlala, če število klikov drži? Hehe pa sem mislila, da sem edina, ki je že čisto smotana. :P Fajn za vedet, da temu ni tako.
Jaz tak vem zakaj ima Fady tolko več zadetkov... V primerjavi s Thomasom so njega ful vlačli po rumenem tisku.

Ampak dobro taka rešerša je tak slaba oz. netočna.. bog ve kolko Fady Maaloufov in Thomas Godojev obstaja :D

DANKE DANKE DAMICA, jst bom kr mal ignore tale privius mail od ..... da smo obsedeni.....

OK I ADMIT HERE .... ADDICTED THOMAS FAN...... YOU WANT SOME MORE........... WELL I have sooo many nice pic....

SORČI, BOM DALA MALO SLIKIC ZATE IN TUD ZAME TUKI GOR !!

:razz: :D :D

MALO CORT RES CORTI PIC FROM THE GODoj on the STAGE - here some official ones

Slika

Slika

IN TUKI MALO ZAČETNIH OD RULES ON THE STAGE !!
TOP 15 - Thomas kraljeval s pesmijo od Snow Patrol => Chasin' Cars !!

DONS THOMAS IMA ŽE 820.000 KLIKOV ZA SONG CHASING CARS !!!! :D :lol: :D

I CAN HARDLY WAIT TO HEAR HIM - PERFORM THIS SONG ON SATRUDAY - AGAIN !!!! YAMEEEEE :D :lol: :D

Slika

Slika

:D :lol: :D
Zadnjič spremenil mitchi, dne 15. Maj. 2008 15:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mitchi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mitchi » 15. Maj. 2008 15:02

FreakChiq napisal/-a:
swim girl napisal/-a:Zakaj se meni zdi, da sta FreakChiq in mitchi ena in ista oseba?! :D :D :D

Kak si te zdaj na to prišla? :eek: :D
Hehe tak daleč še pa res nisem (pa upam, da tudi nikoli ne bom bla), da bi ti mogla met alternativni nick in se pol kvazi sama s sabo menit :P
Ne ne.. Resno ne.

:D :D :D
heheheheh, intersting things to read here.....

same person me.... and the lady friek.....
Uporabniški avatar
Hanah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Hanah » 15. Maj. 2008 15:15

^^ kaj se vidve s FreqChick ne znata pogovarjat v slovenščini??? Vedno dodajata neke angleške in nemške izraze :roll: Sej ne rečem, da dodaš kakšno tujo besedo... ampak da cele stavke pišeš v tujem jeziku je pa meni povsem mimo :?

Ti mitchi pa si preberi Pravilnik foruma. Če nič drugega si pod drobnogled vzemi 7.,8.,9. in 13. točko pravilnika.

Glede zmage: jaz bi raje videla, da Thomas ne zmaga, ker ga je škoda za take stvari kot je dsds. Grem stavit, da bi v primeru izgube dobil milijonkrat boljše ponudbe, od milijonkrat boljših producentov.
Uporabniški avatar
mitchi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mitchi » 15. Maj. 2008 15:35

Hanah napisal/-a:^^ kaj se vidve s FreqChick ne znata pogovarjat v slovenščini??? Vedno dodajata neke angleške in nemške izraze :roll: Sej ne rečem, da dodaš kakšno tujo besedo... ampak da cele stavke pišeš v tujem jeziku je pa meni povsem mimo :?

Ti mitchi pa si preberi Pravilnik foruma. Če nič drugega si pod drobnogled vzemi 7.,8.,9. in 13. točko pravilnika.

Glede zmage: jaz bi raje videla, da Thomas ne zmaga, ker ga je škoda za take stvari kot je dsds. Grem stavit, da bi v primeru izgube dobil milijonkrat boljše ponudbe, od milijonkrat boljših producentov.

:oops: :oops: :oops:

Se globoko opravičujem gospa - gospodična Hanah iz Ljubljane. Hvala, prebrala slovenski pravilnik..... tebi pa mogoče svetujem malo osnovnega človeškega bontona !!

Sem človek tuje jezičnikh forumov, angl, deutsch,(sorči oba govorim aktivno, tko da mal -----) ker se počutim zares doma, .... ni takoj vse narobe, kot tuki..... in zato imam mogoče malo --------- tako, da res, res najlepša hvala za tako prijeten in topel sprejem tukaj na Cosmo forumu - pozdravček sem dobila samo od 'freaki''

ZARES NAJLEPŠA HVALA 'FREAKI'!! :lol:

Tako, da bi pa kakšen dejal - hvala mitchi za luštne fotke od Thomasa, pa ne...... čisto slovensko...... samo popravljati, kritizirati..... in grajati....

Zato ni čudno, da se bom kar poslovila s temi tremi posti, ups, sorči, ..... poslovila od slovenskega foruma, s temi ŠTIRIMI sporočili oz objavami.... zato slovenski folk, mejte se lepo, uživajte ob kritiziranju, kontroliranju, .........

zase vem...... that I am going back from where I came -----

GERMAN & ENGLISH FORUM RULES !!!!!!!!!!!!!!! bye bye sLOVenia

Slika
Zadnjič spremenil mitchi, dne 15. Maj. 2008 15:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 15. Maj. 2008 15:45

Hanah napisal/-a:^^ kaj se vidve s FreqChick ne znata pogovarjat v slovenščini???

Dajte no.. zaradi mojih parih nemških/angleških besed v komentarjih pa res ni treba zdaj drame delat.
Angleško more dandanes tak vsak znat. Če gledaš DSDS pa predvidevam, da take simpl nemške stavke tudi razumeš. Ne vem zakaj je treba zdaj za brezveze komplicirat. :roll:

Zraven tega pa tak ponavadi same bedarije govorim tak da tudi če ne razumeš nemško, nea nič zamujaš :) Trust me.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 15. Maj. 2008 17:14

vse ql, samo barvni posti niso dovoljeni :(
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica