Dsds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz sem očitno prispela v tisto stopnjo Thomatizirane Thomas fanice, ki ne zna več objetkivno ocenjevat njegove nastope. Mislim, niti malo se ne strinjam z žirijo. Meni je blo taaaak svetovno ga gledat na odru. Pa pesem je speljal skozi zelo dobro. Sem namreč res prvič mislila, da Wonderwall + Thomas nikah ne gre skupaj. Pa me je res preseneto
Dobro manjše težave s tekstom sem zasledila, samo to pri njem hitro preslišiš
Glede Linde se pa strinjam z Dieterom. V to pesm niti malo občutka ni noter vložla. To je bil za mene najslabši Lindin nastop. Pa še preveč se je z Moniko družla. Te kretnje z roko so me prav iritirale.
EDIT
Čisto na kratko glede današnjih nastopov..
Monika - Tokrat mam en komentar za njo. V zadnjo pesem je vložla ravno tolko občutka, kot sem jaz v osnovni šoli pri recitiranju (oz. bolj na pamet govorenju) zdravljice
Torej NIČ!
Fady - Obrnem levo obrnem desno - njegov glas in nastopi mi niso všeč.
Thomas - Mensch je bil pa samo WOW. Dosti bolj je pasal k njegovem glasu, kot Wonderwall. Sem pa našla celo eno kritiko ne. Zakaj so mu oblekli neko jakno gor?!
I wanna see his arms and tattoo!
Linda - Danes mi sploh ni bla všeč. Niti pri tako prehvaljenem Mercy komadu. Ampak če me zdaj kdo vpraša kaj mi ni blo všeč, mu ne bi znala odgovorit. Nekaj mi je manjkalo. Samo je bla vseeno boljša od Monike.

Dobro manjše težave s tekstom sem zasledila, samo to pri njem hitro preslišiš

Glede Linde se pa strinjam z Dieterom. V to pesm niti malo občutka ni noter vložla. To je bil za mene najslabši Lindin nastop. Pa še preveč se je z Moniko družla. Te kretnje z roko so me prav iritirale.
EDIT
Čisto na kratko glede današnjih nastopov..
Monika - Tokrat mam en komentar za njo. V zadnjo pesem je vložla ravno tolko občutka, kot sem jaz v osnovni šoli pri recitiranju (oz. bolj na pamet govorenju) zdravljice

Fady - Obrnem levo obrnem desno - njegov glas in nastopi mi niso všeč.
Thomas - Mensch je bil pa samo WOW. Dosti bolj je pasal k njegovem glasu, kot Wonderwall. Sem pa našla celo eno kritiko ne. Zakaj so mu oblekli neko jakno gor?!

Linda - Danes mi sploh ni bla všeč. Niti pri tako prehvaljenem Mercy komadu. Ampak če me zdaj kdo vpraša kaj mi ni blo všeč, mu ne bi znala odgovorit. Nekaj mi je manjkalo. Samo je bla vseeno boljša od Monike.
Zadnjič spremenil FreakChiq, dne 03. Maj. 2008 21:00, skupaj popravljeno 1 krat.
-
FreakChiq - Kofetarica
Vse kaj lahko rečem je..
Danke Deutschland!
Je bil že skrajni čas, da gre das Unwort [beri: Monika] ven
Samo fak, kaj se meni samo zdi ali je v studiu več kot polovica Thomas fanov?
V živo more bit vzdušje tak krass waaa. Že samo prek televizije se noro sliši ko se vsi Thomas derejo. Ali pa Tomzilla.
Je kera razumela motto naslednjega showa?
Vse kaj sem jaz razumela je blo Halbfinale, in da bo vsak 3 pesmi pel??
Wooo 3x Thomas - G.E.I.L
Iz Ioff foruma - Hahahah to me je pa zdaj tak nasmejalo. Ich brauche hilfe!

Danke Deutschland!
Je bil že skrajni čas, da gre das Unwort [beri: Monika] ven

Samo fak, kaj se meni samo zdi ali je v studiu več kot polovica Thomas fanov?

V živo more bit vzdušje tak krass waaa. Že samo prek televizije se noro sliši ko se vsi Thomas derejo. Ali pa Tomzilla.
Je kera razumela motto naslednjega showa?

Vse kaj sem jaz razumela je blo Halbfinale, in da bo vsak 3 pesmi pel??
Wooo 3x Thomas - G.E.I.L

Habt ihr ihre Drohung am Schluss gehört. Sie wird weitermachen.
Iz Ioff foruma - Hahahah to me je pa zdaj tak nasmejalo. Ich brauche hilfe!

-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
kaj sem čula da ma Thomas novo bejbo?
al sem narobe razumela (moja bad nemščina
)

Houd de wereld tegen
- Gost
Sicer sem pogledala samo posnetke komadov, ampak dobro ... brezveze, nihce me ni navdusil. Niti Thomas - se mi zdi, da je zdaj ze pac samoumevno, da je on za dol past dober (kao) in je automatsko dober ... pa ni, vsaj meni ne. Od Chasing cars je slo samo se navzdol ... tak apaticen mi deluje, cudno.
- kyria
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 4. 2008
priznam, sem thomasova fanica in če bi včeraj samo stal tam in nekaj minut gledal v kamero, bi bla še vedno zadovoljna.
še vedno sem mnenja, da wonderwall ni bla pametna izbira zanj, je blo pa bolje kot sem pričakovala. me je pa zato z mensch zelooo presentil. super.
dieterja (pa konec koncev anje in bara) ne razumem več. vedno teži s tem, naj thomas tvega in bla, bla bla. toda kaj je s fadyjevim tveganjam. fady mi je sicer ok, ampak bodimo iskreni, prav on je daleč najbolj enoličen, prav on se vedno drži enega in istega kot pijanec plota, prav on na odru razen petja, ne pokaže nič, nobenega konkretnega nastopa, nobenega kontakta s publiko, nič... predstavljajte si ga na samostojnem dvournem koncertu. verjetno bi več zaslužili s prodajo kave in energijskih pijač, da bi publiko držali pokonci, kot s samim fadyjem. in čemu potem ti pritiski na thomasa, v smislu, tvegaj, pokaži še kaj drugega, fadyju pa, ti se kar drži tega, kar ti gre najbolje. če je kdo, ki je najbolj odstopal od svojega siceršnjega stila, je to prav thomas. včasih se mi zazdi, kot da so se prestrašili, da so thomasa vsi po vrsti preveč favorizirali in mu zdaj iščejo napake še tam, kjer jih sploh ni in ga s tem posledično rinejo, da si izbira pesmi, ki mu v bistvu sploh ne pašejo.
še ne dolgo nazaj sem si želela finale thomas - fady, zdaj bi pa tam raje vidla lindo. mislim, da si bolj zasluži.
še vedno sem mnenja, da wonderwall ni bla pametna izbira zanj, je blo pa bolje kot sem pričakovala. me je pa zato z mensch zelooo presentil. super.
dieterja (pa konec koncev anje in bara) ne razumem več. vedno teži s tem, naj thomas tvega in bla, bla bla. toda kaj je s fadyjevim tveganjam. fady mi je sicer ok, ampak bodimo iskreni, prav on je daleč najbolj enoličen, prav on se vedno drži enega in istega kot pijanec plota, prav on na odru razen petja, ne pokaže nič, nobenega konkretnega nastopa, nobenega kontakta s publiko, nič... predstavljajte si ga na samostojnem dvournem koncertu. verjetno bi več zaslužili s prodajo kave in energijskih pijač, da bi publiko držali pokonci, kot s samim fadyjem. in čemu potem ti pritiski na thomasa, v smislu, tvegaj, pokaži še kaj drugega, fadyju pa, ti se kar drži tega, kar ti gre najbolje. če je kdo, ki je najbolj odstopal od svojega siceršnjega stila, je to prav thomas. včasih se mi zazdi, kot da so se prestrašili, da so thomasa vsi po vrsti preveč favorizirali in mu zdaj iščejo napake še tam, kjer jih sploh ni in ga s tem posledično rinejo, da si izbira pesmi, ki mu v bistvu sploh ne pašejo.
še ne dolgo nazaj sem si želela finale thomas - fady, zdaj bi pa tam raje vidla lindo. mislim, da si bolj zasluži.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
FreakChiq napisal/-a:***Ally*** napisal/-a:kaj sem čula da ma Thomas novo bejbo?al sem narobe razumela (moja bad nemščina
)
Kje si to čula/vidla/prebrala?
hehe če ti ne veš pol ni res

ne..včeraj sem delala nekaj in sem z enim očesom in ušesom ujela, ko je voditelj rekel nekaj v smislu neke blondinke in plana b...ampak očitno sem čisto narobe razumela

Houd de wereld tegen
-
FreakChiq - Kofetarica
***Ally*** napisal/-a:FreakChiq napisal/-a:***Ally*** napisal/-a:kaj sem čula da ma Thomas novo bejbo?al sem narobe razumela (moja bad nemščina
)
Kje si to čula/vidla/prebrala?
hehe če ti ne veš pol ni res![]()
ne..včeraj sem delala nekaj in sem z enim očesom in ušesom ujela, ko je voditelj rekel nekaj v smislu neke blondinke in plana b...ampak očitno sem čisto narobe razumela
Hehe no ja.. taka Thomas expertinja tudi nisem

Tisto kaj si slišala oz. vidla je bla fanica, ki je mela na majci napisano "Ich wäre Plan B." Torej po naše: Jaz bi bila načrt B
Ql napis hehe

@kyria
Se strinjam s tvojimi besedami. Če še od Dietera kdaj čujem "riskier mal was" sploh po Mensch songu, te bom v televizijo skočla. Madona še densal je. Čeprav na začetku sem si mislila - WTF? Pol mi je pa celo ql postalo hehe sploh tisti robot dance, hehe

Opazla pa sem še.. zdaj ne vem al se samo meni tak zdi ali se Thomas dosti boljše počuti oz. varneje, če nekaj nemškega poje? Vsaj pri direktni primerjavi Wonderwall in Mensch mi je prišlo tak naprej. Je pa tip menda v Recklinghausen prvič skapiral kako Thomasmanijo je sprožo. Saj mu menda prej ni blo jasno kaki fansupport ma.
Jaz pa vem v koga je Monika zaljubljena. V Schreyla! Heheh hecam se!

- singing*girl23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2008
- Kraj: ok. celja
takole je glede tiste blondi...mela je majcko "ich bin dein plan B" in zato je voditelj na to navezal..pac fanica, ki se je poigrala s tem motom, po mojem mnenju...
- kyria
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 4. 2008
@FreakChiq
veš, mogoče maš pa prav, da je thomas malo živčen oz. da si ne zaupa preveč, ko poje v angleščini.
pravzaprav se mi je in prejšnji teden in včeraj zdel kr na splošno malo živčen.
mi je bil pa tako simpatično zmeden v predstavitvenem spotu, ko ga je pred vrati čakala četica oboževalk, njemu pa se ja prav vidlo, da je v tistem trenutku vse, kar si želi samo, da se mu vdrejo tla pod nogmi.
veš, mogoče maš pa prav, da je thomas malo živčen oz. da si ne zaupa preveč, ko poje v angleščini.
pravzaprav se mi je in prejšnji teden in včeraj zdel kr na splošno malo živčen.
mi je bil pa tako simpatično zmeden v predstavitvenem spotu, ko ga je pred vrati čakala četica oboževalk, njemu pa se ja prav vidlo, da je v tistem trenutku vse, kar si želi samo, da se mu vdrejo tla pod nogmi.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Včeraj mi šel najbolj na živce Fady
Prou trpim, ko moram njega poslušat.
Se mi zdi, da je njegov največji problem, ker ne zna posnemat komadov, ampak vedno nekaj po svoje naredi. Recimo, včerajšnji komad "Breath easy"... mislim, kok je ta človek enih svojih intonacij dodal, to ne moreš verjet. Ok, sej ne rečem, da malo improviziraš, ampak on prav pretirava. Na koncu pride čist en "x" komad.
Npr. Thomas in Linda znata včasih tko izpiljeno zapet komad, da sploh ne ločiš kateri je original in kateri od njiju zapet. Sploh Thomas zna včasih iz originala narest še milijonkrat boljšo verzijo.
Monika si je pa čist zaslužila izpast... pa ne samo to... ampak še eno brco v rit

Prou trpim, ko moram njega poslušat.
Se mi zdi, da je njegov največji problem, ker ne zna posnemat komadov, ampak vedno nekaj po svoje naredi. Recimo, včerajšnji komad "Breath easy"... mislim, kok je ta človek enih svojih intonacij dodal, to ne moreš verjet. Ok, sej ne rečem, da malo improviziraš, ampak on prav pretirava. Na koncu pride čist en "x" komad.
Npr. Thomas in Linda znata včasih tko izpiljeno zapet komad, da sploh ne ločiš kateri je original in kateri od njiju zapet. Sploh Thomas zna včasih iz originala narest še milijonkrat boljšo verzijo.
Monika si je pa čist zaslužila izpast... pa ne samo to... ampak še eno brco v rit

-
FreakChiq - Kofetarica
Baje da je Fady Breath Easy ful schief zapel??
Jaz sem ga z eno uho poslušala, tak da ne bi znala sodit.
Glede Monike. Ta je nekam presenetljivo dobro prenesla izpad. Glede na to kake face je delala, ko je mogla parkrat spredaj stat, sem mislila, da bo v soboto tak skup padla. Očitno le ni tak Hohl in der Birne in je skapirala, da ni glih ful krass priljubljena. Hehe me zanima v katerem showu jo bomo zdaj vidli. Das Super Talent?
Aja, našla sem kaki motto bo naslednjo soboto.. Zdaj, če to drži pa bomo vidli v ponedeljek.
In sicer baje bojo mogli kandidati zapet en Nummer-Eins-Hit, en Beatles song in eno "Dedicated-To" pesem. Za ostale kandidate ne vem, Thomas pa bi naj pel The Rasmus - In the Shadows (če je res, upam da bodo oni ou-ou ven spustili, in da bo zapel globje. Drugače pa ni slaba izbira)
in The Beatles - Let It Be (ne znam si ga predstavljat pet to pesem. Praktično si ga z nobenim Beatles songom ne znam predstavljat hehe) Katero pesem pa bo nekomu posveto pa še ni hoto izdat.
Jaz sem ga z eno uho poslušala, tak da ne bi znala sodit.
Glede Monike. Ta je nekam presenetljivo dobro prenesla izpad. Glede na to kake face je delala, ko je mogla parkrat spredaj stat, sem mislila, da bo v soboto tak skup padla. Očitno le ni tak Hohl in der Birne in je skapirala, da ni glih ful krass priljubljena. Hehe me zanima v katerem showu jo bomo zdaj vidli. Das Super Talent?

Aja, našla sem kaki motto bo naslednjo soboto.. Zdaj, če to drži pa bomo vidli v ponedeljek.
In sicer baje bojo mogli kandidati zapet en Nummer-Eins-Hit, en Beatles song in eno "Dedicated-To" pesem. Za ostale kandidate ne vem, Thomas pa bi naj pel The Rasmus - In the Shadows (če je res, upam da bodo oni ou-ou ven spustili, in da bo zapel globje. Drugače pa ni slaba izbira)
in The Beatles - Let It Be (ne znam si ga predstavljat pet to pesem. Praktično si ga z nobenim Beatles songom ne znam predstavljat hehe) Katero pesem pa bo nekomu posveto pa še ni hoto izdat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov