Dsds

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 19. Apr. 2008 14:40

Rania gre domov 100%...
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a moj_zlobni_jaz » 19. Apr. 2008 14:50

Upam, ker mi gre ze posteno na zivce...
Why be an angel when I can play god?!
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 19. Apr. 2008 19:35

Hvala bogu so Fadyja dali na začetek! Tak sem lahko čisto zares šla na WC :)
Komentar žirije sem glih zasledila, pa še ta je bla pozitivna tak kak vedno. In je katera lahko pogledla njegov nastop? Je bil zadovoljiv? :D

Jaz vem samo to, da ma Fady stajlista (ali stajlistko), ki ga ne mara. Njega skoraj vedno taaaak čudno gor oblečejo. To na odru sploh ni on - vsaj kaj se stila cot tiče. Ko včasih zasledim kaki video a la live chat ali kaki our house video posnetki je ful boljše in njegovi osebnosti primerno gor oblečen. Te je skoraj tak kak Bennie gor oblečen. Mislim dobro saj te pesmi ne bi mogo z neko majco z kapuco zapet samo malo drugače bi ga pa ja lahko gor naredli. Od pasa naprej ful hecno zgleda, če ma srajco not potlačeno :D

Majca v kavbojke samo Thomasu paše, hehe :P

Just my 2 cents
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 19. Apr. 2008 19:45

Faddy...megla als immer...*zeh*
majca noter v hlače, vse preozko...

Rania...dosti boleče, again

Benni je dobil na easy komad...17 letnice bodo spet šle v akcijo...mene je resno strah da ga bodo do finala pripeljale :roll:

Linda - zelo lepo, upam da daleč pride

Monika...dolgčas ampak je lepo mamici zapela :)

Thomas :love:

samo moram pa rečt, sem poslušala glasbo od wink...pa mi sploh ni bla všeč :? ne vem nič posebnega, če nebi prej vidla thomasa na dsds jih sploh opazla nebi...predvidevam da bodo zdaj bolj všečne pesmi, saj na koncu koncev ne bo več v skupini
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
*belina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *belina* » 19. Apr. 2008 20:50

Men pa tale performance od Thomasa ful ni bil všeč. Kr neki tisto ležanje na začetku in pol še pozdravljanje publike... halo no... sej še nisi ena megazvezda da se boš metal v publiko :? Drgač pa je ful dobro zapel, edino to kar je delal vmes, mi ni bilo všeč.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 19. Apr. 2008 21:04

Fadyja ne morem ocenit, ker te pesmi res nisem mogla poslušat (zadnjih 10sek sem glih vidla + 5 sekund, ko na hitro preletijo skozi vse nastope). Sem pa na podlagi teh 15sek danes res prvič dobila občutek, da je Fady res prava megla. Dobro veliko je tudi komad vplival na to samo če primerjaš njegov nastop s Thomasovim. Mislim, da nea pretiravam, če rečem, da so svetlobna leta med njima.

Za Ranijo tudi pojma nimam kak je odpela. Samo mi tak verjetno nastop ne bi bil všeč, ker je tak skakala okrog. Ne vem jaz ji nea odkupim, da je zdaj spet cela vesela in da želi še zmeraj sodelovat. Sploh ne, ker je to skakanje blo res pretirano in prav prisiljeno - vsaj meni se je zdelo tak.

Benni - Al so se učne ure petja res splačale al so pa vso delo background pevke opravle. Meni se je zdel da je njegov glas malo boljši. Čeprav sem si pa od samooklicanega entertejnera več pričakovala. Ampak mislim, da je njegov problem, da ne ve komu se lahko nasmeje v faco - žuli ga, kaj če je ravno tisti, ki se buuu dere.

Linda - ta punca mi je pa vedno bolj ql. Odpela je brez težav. Pa tudi njena osebnost mi je ful ql. Vsaj deluje tak no. Nič ni kaj na egu pridobila. Prav simpatična mi je.

Monika - Živo nasprotje od Linde. Pet sicer zna ampak kaj naj s tako pevko, ko nima nobene osebnosti in vse kaj dela je lupčke tala v kamere. Ko sem gledala njen nastop nisem NJE vidla ampak Ivonne Catterfeld. Ne samo da je imitirala skoraj čisto popolnoma njen glas, še gibe je mela iste. Mislim, kopirat zna ampak copycata jaz osebno nočem na odru videt.

Thomas - OMG :flehan: :flehan: :flehan:
To je bla moja reakcija, ko sem ga vidla na podu ležat (kmalu za tem sem pa še naughty misli dobila, ampak pustimo te heheh :oops: )

OMG, Kak Fuxxing GEIL je ta tip!!! pa je bla reakcija, ko je pred bandom stal. Prav vidla sem ga v neki hali z bandom kak live nastopa. Waaaa kurjo kožo sem dobila :D

Tak zdaj pa čakanje na sporedu. Če mora po takem nastopu Thomas naprej, pa grem osebno napisat pismo RTLu, da me naj nea jebejo v glavo.

Kdo gre ven - Ne vem.. Rekla bi Rania. Upam pa da bodo veni mogli stat Rania, Benni in Monika.
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kyria » 19. Apr. 2008 21:05

niti njmanj mi ni žal, da sem doma, kajti tole od thomasa je blo SUPER!

meni osebno se glasba od wink zdi dobra. gre predvsem za posnetke živih nastopov ali pa demo posnetke in ti nikoli ne zvenijo tako kot studijsko dodelane zadeve. sem prepričana, da bi v tem primeru tudi wink zveneli še bolje kot sicer.
jaz še vedno nekak ne verjemem, da bo thomas solo, prav danes je dokazal, da je za band.

za benija in ranio mi je že nekak vseeno, kar bo pa bo. ampak monika - zdaj pa res najeda.

ampak dokler bo thomas, je vse ok :love:
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kyria » 19. Apr. 2008 21:17

@FreakChiq
"OMG, Kak Fuxxing GEIL je ta tip!!! pa je bla reakcija, ko je pred bandom stal. Prav vidla sem ga v neki hali z bandom kak live nastopa. Waaaa kurjo kožo sem dobila"

se 300% strinjam. adijo pamet.[/quote]
singing*girl23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2008
Kraj: ok. celja

Neprebrana objavaNapisal/-a singing*girl23 » 19. Apr. 2008 21:22

thomas GEIL, hammerm¨ssig, phänomenal.....res je taaaak super odpel, da sem čist onemela pred TV!!!pa tisto na tleh sedet in ležat...wooooooow...sem se kar nasmehnila, čisto moja finta z dramske skupine *LOL*
joj pa dieter je reku "thomas, das finale hast du,glaub ich, sicher....jaaaaa to dieter!!!thomas je ZAAAAAAKON!!!!
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 19. Apr. 2008 21:40

kyria napisal/-a:niti njmanj mi ni žal, da sem doma, kajti tole od thomasa je blo SUPER!

Pod to se pa direkt podpišem! :P

Čeprav me že čudno gledajo, da ob sobotah ostajam doma ali pa pridem 1x po 12h komaj. Samo kaj ko ne moreš da zamudiš njegove nastope. To je pa to ko ne razumejo nemško in se jim potem ne da takih oddaj gledat. Ko ne vejo kaj zamujajo.

Waaa čisto sem Thomatisiert hehe. Njega pred bendom stat ne bom tak hitro pozabla. Me zanima kolko klikov na clipfish bo ta nastop dosegel hehe.

EDIT
Hah kaj pa tota.. Ravno gledam na clipfish njegov posnetek in kateri komad se začne na radio sukat? LP - Shadow of the Day. Že vidim kak bom tak kak pri vseh "njegovih" songih, ko jih slišim na radiu, mislila sledeče: Zakaj nea Thomasove različice te pesmi predvajate?!
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kyria » 19. Apr. 2008 21:55

jaz se tud čist adijo.

sploh ne morem verjet, da se mi to dogaja. najrajš bi se kr avto vsedla in šla kampirat pred njegovo stanovanje, hišo ali karkoli že :D
joj, saj ne morem verjet, da sem to dejansko napisala :oops:

drugim pa tud rajši ne razlagam, ko sem nazadnje poskusila, so me vsi tak bedasto gledali, češ kaj pa je s tabo narobe.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 19. Apr. 2008 22:37

Pa daaaaaj zakaj ni mogla Schnulzen Moni izpast. :willnicht: :motz:
Mislim dobro res da mali Herd ne zna pet pa da si med TOP 5 tudi ne bi zaslužil prit samo bi rajše njega še en Mottoshow gledala, kot pa Monikino faco.

Pa kot da še to ni dovolj se Moni konstantno dotika Thomasa :intrigant: heheh

Ajaaaa .. naslednji tedn pa Partykracher und Schmusesongs
Za Partykracher se trenutno nobenega songa ne spomnim za Thomasa. Sploh ne vem kaj štejejo pod Partysong. Bo treba malo bolj konkretno o tem razmišljat.
Mam pa suuuuper predlog, ki bi me direkt v Thomo spravo, za Schmusesong in sicer sem že omenla Xavier Naidoo - Zurück Zu Dir :love:
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a moj_zlobni_jaz » 19. Apr. 2008 22:50

FreakChiq napisal/-a:Hah kaj pa tota.. Ravno gledam na clipfish njegov posnetek in kateri komad se začne na radio sukat? LP - Shadow of the Day. Že vidim kak bom tak kak pri vseh "njegovih" songih, ko jih slišim na radiu, mislila sledeče: Zakaj nea Thomasove različice te pesmi predvajate?!

Hehe...sam res....sem danes slisala po radiu od take that- rule the worls, pa sem si sam misla: pa zakaj Thomas to ne poje...je totalno boljse....brez njega pesem sploh nima tega cara :)

Drugace pa:
Fady: men je on taki cukrcek pa tak fajn glas ma...men je vsec :)

Rania: na ja...ne vem...mi gre pac na zivce...celo od danes, ko je zdaj kar naekrat tak cela vesela, pa skace po odru in oh in sploh...saj sama ne ve tocno, ka bi sploh rada...

Benny: na ja...je bil vokalno res najslabsi, tak da je upraviceno sel domov, ceprav bi jaz raje Ranio vidla ampak ok....so pa njegovi nastopi zmeraj fun :D

Linda: ah...tota zenska ma pa taaaaaaaaaaaaaaaaak dober glas....res je lepo danes zapela...again...pravo pesem so ji zbrali...

Monika: saj pesem je fajn zapela....sam nevem..glede nje sem se nekak neopredeljena...

Thomas: :hearts:
pa saj tu nimam kaj za povedat...clovek je naravnost fantasticen...pa ta njegov glas...mmmmm...jaz bi ga kar doma mela, pa bi mi lepo pel :) pa saj ni neki tipicni lepotec al nevem kaj,sam ma pa tisto nekaj, kar te pritegne...jaz ko ga vidim, se mi usta kar sama od sebe razsirijjo v nasmesek ....

ok..dosti nakladanja...glavno, da thomas spet raztura....
Why be an angel when I can play god?!
Uporabniški avatar
Bumerang
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bumerang » 19. Apr. 2008 23:32

Men je Thomas tud fuuuul zakon! :cool:

Mislim, da je on vsem sotekmovalcem največja konkurenca! Sploh ne vem kdo bi ga lahko še prekosal?! Tudi če bo kdaj slabo odpel kšn komad, se mi zdi, da ima on ogromen support s strani oboževalcev, ki ga bodo podprli ne glede na vse.

Kolikor sem celotno zadevo spremljala, se mi zdi, da je on še najboljši kandidat, ki so ga do zdej sploh imeli na teh showih. Že sama gledanost je letos enormna predvsem zaradi njega.

V glavnem... go Thomas!
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 19. Apr. 2008 23:54

Jaz bi si celo upala trdit, da je to bil najboljši nastop v celi zgodovini DSDSa. Ne vem če so meli kdaj takega ql kandidata, kot so ga zdaj s Thomasom dobili. Dobro jaz nisem objektivna ne.. bi blo treba eno osebo, ki ni zapadla v Thomasmanijo vprašat. :D

Se zavedate, da bo naslednji teden 2x na odru stal. 2x več Thomasa! :freude: :freude:
:musik:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov