Dsds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Gost
Pa ne, Thomas ne bo pel kaj bolj popularnega? Bo pa ziher lepo zapel
Komaj cakam ... pa Beny haha

Komaj cakam ... pa Beny haha

-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
No ja saj ta pesem, ki jo bo Thomas zapel, je v Nemčiji kr popularna. Lepo, da je Thomas tak priljubljen med slovenkami hehe
A zato mi je faca od Monike tak hudo znana? LOL sem mislila, da je to samo zato, ker je malo podobna Jani Ini (see picture), ampak kot zgleda sem jo že pri Popstarsih vidla. Čeprav se je jaz ne spomnim. Pa Google mi je izdal tudi, da je tudi pri Starmania tekmovala. Boga, ni in ni ji hotlo uspet. No ja sicer je pa tudi mlada tak da še ma čas.
A zato mi je faca od Monike tak hudo znana? LOL sem mislila, da je to samo zato, ker je malo podobna Jani Ini (see picture), ampak kot zgleda sem jo že pri Popstarsih vidla. Čeprav se je jaz ne spomnim. Pa Google mi je izdal tudi, da je tudi pri Starmania tekmovala. Boga, ni in ni ji hotlo uspet. No ja sicer je pa tudi mlada tak da še ma čas.
- Gost
FreakChiq, ja, mene je tudi ta del grozno dober ... Kako lahko ena sekunda v pesmi spremeni celotno pesem 

-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
hehe ne ni še ne
zaenkrat sta benji in faddy pela...
sam škoda da si je thomas danes zbral tak manj znan komad (vsaj meni)
zaenkrat sta benji in faddy pela...
sam škoda da si je thomas danes zbral tak manj znan komad (vsaj meni)
Houd de wereld tegen
-
FreakChiq - Kofetarica
Yeey Thomas je dalje (no surprise here, heheh)
Zapel je res mega fucking dobro. Sem se bala, da bo čudno izpadlo ampak sploh ni, čeprav pesem mi pa še vedno ni všeč. Me zanima s čem nas bo preseneto nasledno soboto *waaa*
Se pa je izpolnila moja prognoza, da Jermaine ne bo skupaj spravo Apologize komad. Obup je bil. Sem rajše Benjaminu prisluhnila. Ugotovila sem, da mali sploh ni tak švoh. Pet sicer res ne zna samo se je ful popravo kaj se tega pačenja tiče in delanja nekega playerčka. Se je skuliral malo, kar je zelo fajn. Heheh pa ste vidli prizor, ko je Thomas dvignil Benjamina? - Ni blo to fuul sweet? hehe

Zapel je res mega fucking dobro. Sem se bala, da bo čudno izpadlo ampak sploh ni, čeprav pesem mi pa še vedno ni všeč. Me zanima s čem nas bo preseneto nasledno soboto *waaa*

Se pa je izpolnila moja prognoza, da Jermaine ne bo skupaj spravo Apologize komad. Obup je bil. Sem rajše Benjaminu prisluhnila. Ugotovila sem, da mali sploh ni tak švoh. Pet sicer res ne zna samo se je ful popravo kaj se tega pačenja tiče in delanja nekega playerčka. Se je skuliral malo, kar je zelo fajn. Heheh pa ste vidli prizor, ko je Thomas dvignil Benjamina? - Ni blo to fuul sweet? hehe

- Gost
Joj, Thomas me je spet prilepil ob ekran haha. Fora je, ker tip, ko ne poje, ni nic posebnega, mene motijo njegovi zobi, ampak ko zapoje pa ... drugi clovek
Vsec mi je bila tudi Stella, ne morem pa verjeti, kaj dela noter Raniria al kaj je tista Pokahontas, ker nima posluha in jo je grozno bolece poslusat ...

Vsec mi je bila tudi Stella, ne morem pa verjeti, kaj dela noter Raniria al kaj je tista Pokahontas, ker nima posluha in jo je grozno bolece poslusat ...
-
FreakChiq - Kofetarica
Meni je pa Fady v tej pesmi določena mesta preveč v opera stilu zapel. Sploh tam pri "what she's done to meeee she comes to meeee" pa v refrenu tudi parkrat. 
Veš keri njihov komad je še ql.. Explosion (vsaj meni no)
----
Se že ve kaki moto bodo meli naslednjo soboto?

Veš keri njihov komad je še ql.. Explosion (vsaj meni no)
----
Se že ve kaki moto bodo meli naslednjo soboto?
-
FreakChiq - Kofetarica
2. Mottoshow - Die größten Filmhits
Sahra Drone
Sugababes - Too Lost In You (youtube link)
~ Iz filma Love Actually
Thomas Godoj
James Blunt - Same Mistake (youtube link)
~ Iz filma P.S. I Love You
Benjamin Herd
Ben E. King - Stand by me (youtube link)
~ Iz filma Stand by me
Monika Ivkic
Whitney Houston - I’m Every Woman (youtube link)
~ Iz filma Bridget Jones's Diary
Fady Maalouf
Patrick Swayze - She’s Like The Wind (youtube link)
~ Iz filma Dirty Dancing
Stella Salato
Whitney Houston - Run To You (youtube link)
~ Iz filma Bodyguard
Collins Owusu
The Blues Brothers - Everybody Needs Somebody (youtube link)
~ Iz filma The Blues Brothers
Linda Teodosiu
Tina Turner - Goldeneye (youtube link)
~ Iz filma James Bond 007 – Goldeneye
Rania Zeriri
Vanessa Williams - Colors Of The Wind (youtube link)
~ Iz filma Pocahontas
-------
Hehe spet nisem nekah navdušena nad izbiro. Ove ženske si take težke songe ven najdejo. Spet bomo deležni doooolgih tonov
Pri Thomasu ne bom nič rekla. Sem se zadnjič tudi bala, da bo nastop s Stark pesmijo bedn, pa me je ful preseneto. Sicer pa že tak zdaj vem, da bo dosti, DOSTI boljše zapel kot pa James Blut s tisto njegovo piskajočo štimo (yeah, I don't like James Blunt).
Benjamin ma spet to srečo, da si je zbral extremno popularni song, katerega sicer zapet tak ne bo znal, ampak če bo entertejnal v redu (kar on edino zna) bo mu spet uspelo dalje prit.
Hehe Rania ne samo da zgleda kot Pocahontas še pesem iz tega muvija si je zbrala. Nisem pa vedla, da zna Wilhelmina Slater pet heeheh
Moja prognoza - Collins gre naslednji domov.
Sahra Drone
Sugababes - Too Lost In You (youtube link)
~ Iz filma Love Actually
Thomas Godoj
James Blunt - Same Mistake (youtube link)
~ Iz filma P.S. I Love You
Benjamin Herd
Ben E. King - Stand by me (youtube link)
~ Iz filma Stand by me
Monika Ivkic
Whitney Houston - I’m Every Woman (youtube link)
~ Iz filma Bridget Jones's Diary
Fady Maalouf
Patrick Swayze - She’s Like The Wind (youtube link)
~ Iz filma Dirty Dancing
Stella Salato
Whitney Houston - Run To You (youtube link)
~ Iz filma Bodyguard
Collins Owusu
The Blues Brothers - Everybody Needs Somebody (youtube link)
~ Iz filma The Blues Brothers
Linda Teodosiu
Tina Turner - Goldeneye (youtube link)
~ Iz filma James Bond 007 – Goldeneye
Rania Zeriri
Vanessa Williams - Colors Of The Wind (youtube link)
~ Iz filma Pocahontas
-------
Hehe spet nisem nekah navdušena nad izbiro. Ove ženske si take težke songe ven najdejo. Spet bomo deležni doooolgih tonov

Pri Thomasu ne bom nič rekla. Sem se zadnjič tudi bala, da bo nastop s Stark pesmijo bedn, pa me je ful preseneto. Sicer pa že tak zdaj vem, da bo dosti, DOSTI boljše zapel kot pa James Blut s tisto njegovo piskajočo štimo (yeah, I don't like James Blunt).

Benjamin ma spet to srečo, da si je zbral extremno popularni song, katerega sicer zapet tak ne bo znal, ampak če bo entertejnal v redu (kar on edino zna) bo mu spet uspelo dalje prit.
Hehe Rania ne samo da zgleda kot Pocahontas še pesem iz tega muvija si je zbrala. Nisem pa vedla, da zna Wilhelmina Slater pet heeheh

Moja prognoza - Collins gre naslednji domov.
- Gost
Se strinjam s tvojo prognozo.
Pa ne vem zakaj je Rania se zmeraj noter - sploh nima glasu.
Thomas si je pa izbral najbolj beden komad na Bluntovi plati, skoda. Mene je trenutno obesedel njegov Dieser Weg
Pa ne vem zakaj je Rania se zmeraj noter - sploh nima glasu.
Thomas si je pa izbral najbolj beden komad na Bluntovi plati, skoda. Mene je trenutno obesedel njegov Dieser Weg

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov