Dsds

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

singing*girl23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2008
Kraj: ok. celja

Neprebrana objavaNapisal/-a singing*girl23 » 14. Apr. 2008 12:58

kaj sva klepetala...malce o glasbi..pa o tem kako je začenjati z ničle, ko te nihce se ne pozna itd..pa o tehničnem risanju--thomas je zuceni tehnicni risar, jaz pa tudi dosti tehnično rišem, sicer bolj v zvezi s formulo 1 in dtm, pa vendarle..zanimiv transfer informacij je bil..
ja, thomasa si VSEKAKOR predstavljam kot solista, vem, da bi uspel..se mi zdi tako po pogovoru itd. da sva kakakterno precej similar to each other..in jaz se v skupini niti ne znajdem kaj prevec, ze če moram na faksu skupinsko delat, bi najraje vse sama :razz:
sicer pa---kakorkoli, samo da bo na odru...ker thomas je zakon zakon in še 1000-krat ZAKON!!!pa ne se ozirat na rtl, na te exclusiv itd.-to so pač trič trač oddaje-samo da se govori..paše to pogledat, ja...fuuuul..ampak ni za vrjet kr vse :)
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 14. Apr. 2008 13:20

5. Mottoshow - Judges Choice

Linda Teodosiu
Kelly Clarkson - Because Of You (youtube link)

Fady Maalouf
Deutschland sucht den Superstar - We Have A Dream (youtube link)

Rania Zeriri
Mark Ronson feat. Amy Winehouse - Valerie (youtube link)

Thomas Godoj
Linkin Park - Shadow Of The Day (youtube link)

Monika Ivkic
Yvonne Catterfeld - Für dich (youtube link)

Benni Herd
Justin Timberlake - Señorita (youtube link)

OMG, žirija očitno sovraži vse kandidate. Pa kr dve Bohlen-produkciji (Fadyjeva in Monikina pesem), ja kaj pa te. Hehe shit kaj so dali Fadyju za pet, ne mooorjoo! Bogi, jaz prostovoljno izstopim, če mi rečejo, da bi mogla to pet. Faaak LOL hehe, pri njegovem nastopu bom mogla it na WC :rofl:

Zakaj so Lindi tako brezvezni in tužni komad dali tud ne vem. Zapela ga bo itak da vredi samo bi jo rajši spet v nekem bolj hitrem komadu vidla. Pri Moniki pa če slučajno ne bom mogla it na WC (čisto odvisno kdaj bo ona na vrsti in kdaj Fady hehe) bom pa menda bruhala. Tega komada živega ne prenesem. In pol spet tista njena mimika *kotz* :tot:

Ne vem zakaj so dali Raniji spet Amy Winehouse, ko pa je že pri Rehab zajebala. Jo že vidim po odru skakat celo nezainteresirano in s tako tečno faco.

Kaj bom zdaj rekla si verjetno ne niti sama ne bi nikoli mislila, da bom kdaj napisala te besede, ampak malo se celo veselim na Bennijev nastop. Pesem mi je ql, če ga ne bo preveč strah publike oz. njihove reakcije bo spet lahko entertejnal in pri tej pesmi lahko pokaže kaki Checker je hhehe.

Last but not Least Thomas. Če me kaj moti na tej izbiri je samo to, da pesem vrtijo na vsakih 5min po vseh radijskih postajah (ajde, sicer obstajajo tudi boljši LP komadi, ne - recimo Bleed it out ali pa What I've Done samo ti so pomoje preveč hardcore za DSDS?). V glavnem.. do sobote bom nehala radio poslušat hehe, ker sem vseeno 1000% sure, da bo tip zapel tak, da bom spet samo gledala, aaahhh :oops: . Ga že vidim ful dobro gor oblečenega (upam, da brez jakne!! ali dolgih rokavov!!) kak stoji na odru. Še posebej pri instrumentalnem delu v pesmi - tam okrog 2:50 in 3:30 minute :hearts: Tak, Thomas, zdaj veš kaki song maš - na vrsti je učenje texta! Upam, da ga je ata po soboti kaj skregal hehe. Malo hud je deloval. :D

Kdo gre ven?
My guess, Rania. Če pa ne bo tokrat izpadla pa bi blo lepo, da sama izstopi, če ji je vseskupaj že tak tečno. Tesno pa zna bit pomoje za Moniko. But than again, what the hell do i know?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 14. Apr. 2008 14:14

Bedni komadi. Jao, milijon pesmi, potem pa tako sranje.

Nemskih ne poznam, Beni ima na easy komad - spet bo plesal in migal z ritko hehe, Thomas pa ... mah, upam, da ne bo prevec gor potegnil z glasom, sicer pa se mi zdi, da ima precej podobno barvo glasu kot pevec od Linkin parkov. No, Linda bo zapela dobro kot vedno, Rania pa - neeee, se en dober komad, ki ga bo pokvarila.

Pustimo se presenetiti :D
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kyria » 14. Apr. 2008 14:34

@FreakChiq
kako je meni simpatično, ko napišeš "nea" :D :D si te kar predstavljam, kako mora bit lušno, ko govoriš.

@singing*girl23
hvala, kdaj pa je blo to? predvidevam, da že nekaj časa nazaj. glede na to, da si mela osbno priložnost poklepetat z njim, imaš sigurno bolj realno predstavo o njem, a se jaz kljub temu še vedno ne morem znebit prepričanja, da je thomas za skupino. konec koncev, ne vem čemu bi potem tako dolgo vztrajal s skupinami, če res ne bi mel te želje. ta solo kariera, pri dsds se mi pri njemu zdi, kot dejanje iz obupa. pač toliko, da se s tal spet malo dvigne, potem pa spet po svoje naprej. mah, saj ne vem več :D čist sem že zmešana :D

sem pa slišala, da če zmagaš na dsds, kljub vsemu imaš neke obveznosti do bohlena, ne moreš kar tako delat s komer ti hočeš, ampak s komer ti on določi. zaradi odkupljenih pravic ima menda ogromen vpliv na to, kaj bo počel zmagovalec po dsds. sicer gre za določeno obdobje, a vendarele. ampak pudarjam, to sem slišala, ne vem če je čist 100% res.[/i]
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 14. Apr. 2008 16:34

@kyria
Heheh če bi mogla celi čas "nea" poslušat bi ti šlo verjetno na živce :)
Štajerci pač težko brez "nea" vzdržimo. Pri slovenščini ko sem bla vprašana je blo vedno tak težko heh. Enkrat mi je celo "kao" všel, hihi. :P

Glede debate Thomas solo - Thomas band sem kyrinega mnenja. Drugače kot v bandu si tudi jaz njega ne znam predstavlat. Ne vem no, meni je on rocker in za take kaj drugega ko band ne pride v poštev. Pa če tak pogledamo po glasbeni sceni.. Mogoče se samo meni zdi, samo tudi tistih pop-rockerjev a la Pink, Avril, ki so solo, je zadne čase ful manj. Zdaj čuješ še same bande kot so Sunrise Avenue, Snow Partol, One Republic, ...

kyria napisal/-a:sem pa slišala, da če zmagaš na dsds, kljub vsemu imaš neke obveznosti do bohlena, ne moreš kar tako delat s komer ti hočeš, ampak s komer ti on določi. zaradi odkupljenih pravic ima menda ogromen vpliv na to, kaj bo počel zmagovalec po dsds. sicer gre za določeno obdobje, a vendarele. ampak pudarjam, to sem slišala, ne vem če je čist 100% res.[/i]

:nixweiss: To mi je logično, da si zmagovalec ne morem sam izbrat s kom bo delal. Samo, da ma pri tem pa Bohlen kaj? Phu.. osebno ne vem zakaj bi mel on prste tu vmes oz. zakaj bi on določal kdo more kaj pet, razen če majo kaki dogovor s SONY BMG? Samo mislim, da so z zgornjo izbiro songov pokazali koga hočejo v katero glasbeno smer "potisnit." Nekah mam namreč občutek, da bi Bohlen rad mel prste vmes pri Fadyju pa mogoče še Moniki.
singing*girl23
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ok. celja

Neprebrana objavaNapisal/-a singing*girl23 » 14. Apr. 2008 17:17

drage punce, približno tkole je za DSDS--če zmagaš, imaš obvezo do producentov, ja...pomeni: s producenti oddaje se ko se prijavis (to je vse v navodilih in pravilih ob prijavnici prilozeno-lahk pogledam ce se mam kje doma in posredujem), zavezeš, da bos posnel vsaj 1 album, da v primeru zmage pridejo na dan vsi tvoji podatki in posnetki iz avdicij (predkrogov) itd...ful je teh podtočk, ki jih moraš pazit in prebrat preden podpišeš prijavnco..da ne bo zgledal da kr govorim v tri dni...sem ze izpolnjevala DSDS prijavo za našo kolegico iz moje nemške klape, zato vem..smo jo 2005 za surprise prijavili..in je bla čisto out, ker si je skos zelela pa si ni upala..
z wink sem se pa menila tako 4 leta nazaj..no, meni thomas ne sodi več v band...se mi zdi, da je to "mladostniško verzijo pevca" prerastel..
jooooj kak komad ma za pet...sami zgornji toni..to bo brilieral njegov glas...GO THOMAS!!!!!zeig's ihnen wie immer!! :razz:
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kyria » 14. Apr. 2008 17:38

@FreakChiq
ti se kar lepo "nea" drži, ti prav paše in vedno z veseljem preberem tvoj komentar, ko je kakšen vmes :D

se čisto strinjam s tvojim mnenjem glede solo rokerjev. meni je rok vedno bil zvrst glasbe za skupine. in če pustimo izjeme ob strani, so dober rok ponavadi vedno delale in ga delajo skupine. tudi če pogledamo primere, ko je pevec kakšnega benda poskusil s solo kariero, se je ponavadi kasneje vedno vrnil k bendu. tudi tisti, ki se lahko pohvalijo z dologoletno kariero, so po večini bendi. pri thomasu se mi zato zdi, da je bolj splet okoliščin hotel, da je tako kot pač trenutno je in da bo slej al prej spet zapel v kakšni skupini.

slišala sem, da naj bi bohlen imel odkupljene pravice za format dsds za nemčijo in je tako glavni šefe, vse dokler te pogodba veže, menda gre za izdajo vsaj enega albuma. ko sem bla zdaj gor, sem pa še slišala (spet poudarjam, da gre za govorice), da se se spravili na žirijo, ker je v deseterico spravila ranio in benija. saj se ve, da gre za show, ampak še vedno naj bi šlo v prvi vrsti za dobre pevce. zdaj pa se menda šušlja, da je moto po izboru žirije tako kmalu na vrsti, ker naj bi spet postavili stvari na svoje mesto. po moje so prav načrtno delali na tem, da bo šla rania ven in da beni ostane še en krog. vsem kandidatom so dali pet "varne" pesmi, ki jih zagotavljajo pot naprej, razen ranii. za thomasa so sicer zbrali kr ok komad, a še vedno se mi zdi, da kot da mu ne pustijo, da zapoje nekaj res hudega. verjeto bi bilo prehudo za menda drugo največjo skupino, ki spremlja dsds - starejše. jaz sem včeraj dobla filing, kot da bi mu že malo najedalo, da so ga spravli v varno lupino. če jim gre thomas prehitro ven, bo z letošnjim dsds hitro konec.

občutek mi pravi, da bo finale thomas - fady (mogoče linda). prvi je s svojo karizmo naredil celo revolucijo med tistimi, ki dsds načeloma ne spremljajo in tistimi, ki res cenijo talent, fady pa bo pobral vse benijeve fanice, ker je pač tako ljubek in vse babice, ker je spet tako ljubek, miren in tralala fant. no, saj je ok, ima talen in zna peti, sam če bi pel dve uri skup, bi jih pol po moje zaspalo.
Uporabniški avatar
Nirvanaa.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nirvanaa. » 14. Apr. 2008 18:03

a lah ena objavi seznam pesmi, ki jih bodo u soboto peli, prosim :)
js ga namreč ne najdem..
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 14. Apr. 2008 18:36

zgoraj na tej strani je :wink:
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Nirvanaa.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nirvanaa. » 14. Apr. 2008 18:41

vredo slepa sm hh:)
pač napisalo mi je da ignoriram tega uporabnika..ne da bi vedla zka pa dobro:D sj je useeno..glaun da zaj vem :D
hvala ***Ally***
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 15. Apr. 2008 0:22

Aaa ignorirajo me :cry:
Was hab ich getan?! heh

kyria napisal/-a:Ko sem bla zdaj gor, sem pa še slišala (spet poudarjam, da gre za govorice), da se se spravili na žirijo, ker je v deseterico spravila ranio in benija. saj se ve, da gre za show, ampak še vedno naj bi šlo v prvi vrsti za dobre pevce. zdaj pa se menda šušlja, da je moto po izboru žirije tako kmalu na vrsti, ker naj bi spet postavili stvari na svoje mesto.

Sem šla malo za nazaj pogledat pa je do sedaj bil "Judges Choice" samo dvakrat, in sicer v 2. in 4. sezoni, ampak oba krat je bil čisto proti koncu (predpredzadni in predzadni mottoshow). Malo nenavadno je že ja, da je sedaj tak hitro. Raniji pa mislim da žirija ne rabi kaj dosti pomagat pri žaganju veje, na kateri sedi, ker si jo z njenimi komentarji in pristopom čisto sama :P

Upam, da ji bo v soboto germany odžagal vejo, ker mi res do vsega mine, če morem njen kisli obraz gledat. Škoda, pa tak simpatična punca mi je bla na začetku.

kyria napisal/-a:če jim gre thomas prehitro ven, bo z letošnjim dsds hitro konec.

How f*cking true.

@kyria
Jaaa, The Fray!! :zustimm:
Ta komad bi jaz tudi rada slišala v njegovi izvedbi. Pearl Jame pa tak obožujem, samo kaki njihov komad (predvsem Black) si jaz bolj predstavljam na kakem njegovem koncertu. Samo takrat bo tak mel dovolj svojih songov, ne bo rabo covere delat. :D

Drugače bi pa jaz rada od njega slišala sledeče:
Editors - Smokers Outside The Hospital Door
Xavier Naidoo & Söhne Mannheims - Zurück Zu Dir :hearts: Pri tem komadu bi pa menda res v Thomo padla. :P Samo oni del ko rappa nekdo bi mogli ven spustit.
Train - Ordinary
Tak kot personal wish song, ki bi ga samo meni zapel hehe pa bi bil ta:
Bush - Glycerin
Uporabniški avatar
Nirvanaa.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nirvanaa. » 15. Apr. 2008 5:11

FreakChiq ne ignoriramo te :)
sam mn mal zafrkava ta forum :)
hvala za seznam..:D
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kyria » 15. Apr. 2008 10:20

o, ja, editors - love them. in pevčev glas - za znoret.

na dsds odru bi jaz tud najraje vidla thomasovo izvedbo frayeve how to save a life. prav pasala bi tako njemu kot oddaji. upam.....
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 15. Apr. 2008 15:45

1x bi res lahko naredli "Fans Choice" motto, je tak? :D

Jaz si za Thomasa še zmeraj želim, da bo dobil priložnost nekaj malo bolj hitrega zapet (Za enkrat samo Rule the World izstopa pa še to ne ful). Sicer so takšni slow komadi tudi hudi, ko ga vidiš stat na odru (še posebej Chasing Cars), ampak nekaj v Train - Ordinary stilu ne bi škodlo.

Sem pa ugotovila, da izkočanje kandidatov sledi po vzorcu hehe. Vsak ki je prejšni Mottoshow bil 100% dalje je potem v naslednjem izpadel. Prejšnjo soboto so ziher bli naprej Monika, Fady in Lida.. tak da me res zanima, če bo zdaj Monika res izpadla. Proti ne bi mela nič :D I'm evil, I know.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]