Drop dead diva
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
nism našla nobene teme, tako da odpiram novo
Gleda kdo serijo Drop dead diva oz Diva za umret?
Meni je še kar simpatična serija, edino tista sojenja se malo vlečejo.
Drugače pa je glavni igralec super cute njegove oči:hearts:
Gleda kdo serijo Drop dead diva oz Diva za umret?
Meni je še kar simpatična serija, edino tista sojenja se malo vlečejo.
Drugače pa je glavni igralec super cute njegove oči:hearts:
Don't worry, be happy!!
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
to je tisto, ko je bila ful lepa, manekenka, postavna ampak ne preveč brihtna, potem pa ma neko nesrečo in se zbudi v telesu ene druge? ki pa je njeno čisto nasprotje in je pametna, odvetnica, ampak ne glih neka lepotica?
to sem mislim, da gledala prvi del... in je mi bil ful lušn tisti njen fant, s katerim se je misla zaročit
to sem mislim, da gledala prvi del... in je mi bil ful lušn tisti njen fant, s katerim se je misla zaročit
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Čakam začetek 3. sezone že (bojda potrjena) - je "poletna" serija, ki se začne predvajat šele nekje junija/julija in ma tko mal delov.
Men je luštna. Sploh mi je pa "Fred" tak cukrček. Pa Brooke/"Jane" mi je fantastična, - kakšen lep glas!, ampak njen smeh mi ga pa zmaga.
Men je luštna. Sploh mi je pa "Fred" tak cukrček. Pa Brooke/"Jane" mi je fantastična, - kakšen lep glas!, ampak njen smeh mi ga pa zmaga.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Evo, jaz tud začela gledat, zaj sn šele pri 7. delu 1 sezone Ful taka simpatična in lahkotna serija pa glavna igralka mi je ful zakon, pa na nekoga me spominja pa mi ne klikne na koga.... Skratka tak ful kjut, amusing, taka pozitivna nanizanka se mi zdi, kar mi kr paše
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov