Dawsons Creek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- fridriha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2007
oja! takrat v srednji smo meli prave debate v šoli po vsaki epizodi....smo ble vse manične na ta dawson's creek. takrat mi je blo super!
sam zdej ne bi več gledala tega... mam rajš kakšne druge serije..
ja, pacey bil zakon! joey pa dawsona nism marala...še posebej v prvih sezonah...pol proti koncu so mi bolš (joey ima celo avanturco s profesorjem na faxu.....)
miss n! tukaj prebrskaj boš morda dobila kar iščeš:
http://www.tv.com/dawsons-creek/show/19 ... s;episodes
sam zdej ne bi več gledala tega... mam rajš kakšne druge serije..
ja, pacey bil zakon! joey pa dawsona nism marala...še posebej v prvih sezonah...pol proti koncu so mi bolš (joey ima celo avanturco s profesorjem na faxu.....)
miss n! tukaj prebrskaj boš morda dobila kar iščeš:
http://www.tv.com/dawsons-creek/show/19 ... s;episodes
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Pri nas smo jih vse ženske v bajti gledale! In pol smo si vsaka enga tipa zbrale...midve z mami sva ble itak čist nore na Dawsona, sam vem, da sem bla jest zmeri živčna, k je mel tako čudno frizurco! Sestri pa na Paceya! Drgač mi je bila pa najboljša ena ženska, pol, ko so na faks hodil, ko je bla skupaj z Joey v sobi! Vem, da je ful kitaro igrala pa bla v bendu!
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
mycosmogirl napisal/-a:Pri nas smo jih vse ženske v bajti gledale! In pol smo si vsaka enga tipa zbrale...midve z mami sva ble itak čist nore na Dawsona, sam vem, da sem bla jest zmeri živčna, k je mel tako čudno frizurco! Sestri pa na Paceya! Drgač mi je bila pa najboljša ena ženska, pol, ko so na faks hodil, ko je bla skupaj z Joey v sobi! Vem, da je ful kitaro igrala pa bla v bendu!
ja, ena blond je bla. pa imela ful bogate starše.Audrey če se ne motim.
meni je bla tud ta nadaljevanka ful všeč. je pa res že kar nekaj časa kar sem gledeala...
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Ma, jaz sem gor zrasla s to serijo v OŠ nisem smela zamudit nobenega dela, bog ne daj.
Jenn se mi je zdela na momenta taka k..., čez nekaj časa se je pa ful skulirana. Joey, ne vem, take mešane občutke mam glede nje. Pacey je zakon, sploh zarad tistga čist na začetku, k je bil star 15 in se je spečal z učiteljico (sm se spomnila na to zdele, ker se mi dogaja nekaj podobnega - jaz sem učiteljica ).
Dawson pa ... eh, priden fantek.
Jenn se mi je zdela na momenta taka k..., čez nekaj časa se je pa ful skulirana. Joey, ne vem, take mešane občutke mam glede nje. Pacey je zakon, sploh zarad tistga čist na začetku, k je bil star 15 in se je spečal z učiteljico (sm se spomnila na to zdele, ker se mi dogaja nekaj podobnega - jaz sem učiteljica ).
Dawson pa ... eh, priden fantek.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov