Britain's Got Talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Tema o britanski verziji iskanja talentov. Trenutno poteka 4. sezona.
Sodniki so sledeči: Piers Morgan, Amanda Holden ter Simon Cowell.

Bivši zmagovalci:
1. sezona- Paul Potts
2. sezona- George Sampson
3. sezona- Diversity
Uradna stran:KLIK
A še kdo spremlja? Za koga navijate? Kdo vas je navdušil iz prejšnjih sezon?
V glavnem, vse o britanskem talentu
-----------------------------------------------------------------------------------
Trenutno mi je daleč najljubši Tobias Mead
Še par dobrih zaenkrat:
Tina & Chandi
The Arrangement (vokali niso najboljši)
The Regurgitator (res neverjetno kaj ta tip počne, malce nagravžno, ampak fascinantno)
Olivia Archbold
Chloe Hickinbottom
Sodniki so sledeči: Piers Morgan, Amanda Holden ter Simon Cowell.

Bivši zmagovalci:
1. sezona- Paul Potts
2. sezona- George Sampson
3. sezona- Diversity
Uradna stran:KLIK
A še kdo spremlja? Za koga navijate? Kdo vas je navdušil iz prejšnjih sezon?
V glavnem, vse o britanskem talentu

-----------------------------------------------------------------------------------
Trenutno mi je daleč najljubši Tobias Mead
Še par dobrih zaenkrat:
Tina & Chandi
The Arrangement (vokali niso najboljši)
The Regurgitator (res neverjetno kaj ta tip počne, malce nagravžno, ampak fascinantno)
Olivia Archbold
Chloe Hickinbottom
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
tud meni so vsi ti dobri, ampak najbolsa sta mi pa bla oni kuza pa gospa, pa tisti akrobati, ki majo res super tocko... ta Tobias je pa res zelo simpaticn decko in verjetno bo pristal v finalu ravno zaradi svoje super simpaticnosti
ma tud lustno punco
samo kake sixpacke ma oni mali
pa 18 je star? men deluje ko 12 let 

samo kake sixpacke ma oni mali

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Tud jaz spremljam. So me pa bolj al manj isti navdušli, kot je Dioniz že napisal, da ne bom ponavljala. Sodniki pa itak zmagajo
Drugače pa predlagam, če maste čas da si tud Australia's got talent pogledate... so tud 4 deli zunaj in morem povedat, da majo tud kar nekaj dobrih nastopajočih pa nad sodniki sem tud pozitivno preseneča, full sproščeno pa zabavno vzdušje, ko se res nasmeješ zraven... ne pa kot na naših talentih, ko je kr nekaj.

Drugače pa predlagam, če maste čas da si tud Australia's got talent pogledate... so tud 4 deli zunaj in morem povedat, da majo tud kar nekaj dobrih nastopajočih pa nad sodniki sem tud pozitivno preseneča, full sproščeno pa zabavno vzdušje, ko se res nasmeješ zraven... ne pa kot na naših talentih, ko je kr nekaj.

Yada, yada, yada...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dioniz - Cosmo moderator
lej jebote talent... talent je petje, obcutek za glasbo, igranje instrumentov, talent za sport, talent za matematiko, talent za jezike... nekatere stvari pa moras pac natrenirat ampak zato nikakor ne pomeni, da ne spadajo na tak sov. Tud tile fantje in dekleta morajo met talent za vse to kar delajo.. predvsem je tu misljena telesna predispozija in agilnost ter podobno... to je pac talent, dar al kakorkoli reces temu. v bistvu torej po tvoje v to odajo spadajo le pevci, igralci na instrumente in se tu tud pocasi konca, ker vse ostalo ni talent ampak je nauceno?
aja pri spelbound je men smesno, ko Amanda rece simonu: he's not really 18?
ker ne verjame, ce zgleda ko otrok.
aja pri spelbound je men smesno, ko Amanda rece simonu: he's not really 18?

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
oh no Dioniz ni se potrebno razburjati
Je popolnoma moja stvar kaj pri meni spada pod talent in kaj ne in k temu se ti ne potrebuješ vtikovati
Tudi ne vem kaj te tko boli če zame takšne stvari niso za takšen šov ( razen če ga preimenujejo).

Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

-
Dioniz - Cosmo moderator
Gledam avstralski talent zaj in majo not res enih par super talentov. Bom pol, ko pogledam vse dele izpostavo vse najboljse 

― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
*mala* - Cosmopsiho
Kar svojo temo si naredite
Da ne bo spet mešanja talentov
Dioniz- kdo ti je bil pa iz prejšnjih sezon všeč? Js sm samo 3. sezono gledala v celoti (ostalo le na Youtube), ter trenutno seveda.

Dioniz- kdo ti je bil pa iz prejšnjih sezon všeč? Js sm samo 3. sezono gledala v celoti (ostalo le na Youtube), ter trenutno seveda.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
Meni je tud ona precej simpatična in sem vesela, da jo je Simon v svojo založbo vzel
Pa čeprav se mi zdi prekrhka za glasbeni svet.
So mi bili pa tud Diversity ful dobri (res izvirni in posebni nastopi).

So mi bili pa tud Diversity ful dobri (res izvirni in posebni nastopi).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov