Britain's Got Talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kar nekaj kul nastopov v 3. delu:
- tisti 66-letni stric Herbie (malce me glas in stas spominjata na Keitha Richardsa)
- acapella skupina iz Oxforda
- tist tamali, ki pel
- tisti 66-letni stric Herbie (malce me glas in stas spominjata na Keitha Richardsa)
- acapella skupina iz Oxforda
- tist tamali, ki pel
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A gleda še kdo kej? Dons je bil že prvi polfinale
Sem se res že bala, da bodo tistga Matix ven vrgl. Mi je pa za par nastopov res nerazumljivo zakaj prišli naprej
Sem se res že bala, da bodo tistga Matix ven vrgl. Mi je pa za par nastopov res nerazumljivo zakaj prišli naprej
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
In zadovoljne z zmagovalcem? Letos so mel mal čudne vmes še Simeonu se je mal začelo mešat, da je take naprej spustil... npr. ona za klavirjem, kr neki No saj smešna je bla ko je zraven poskakovala. Al pa on stari, ki je plesal kao...
Sem pa vesela, kdo je zmagal. Mi je všeč
Sem pa vesela, kdo je zmagal. Mi je všeč
Yada, yada, yada...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:00, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
letos bo spet zanimivo. Sem ravno prej pogledal in mi je polek tega izjemnega debeluha bil všeč tud oni plesni gej par, ki sta res lepo čustveno odplesala.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]