Brat bratu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Ninja7 napisal/-a:zelo ponesrečen poizkus
ponesrečen? meni je pa prav fajn. Mi je vseeno če je skopirano, glavno da je smešno čeprav so meni redke slovenske nadaljevanke, nanizanke vredu, ta pa mi je res zakon
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Ninja7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2008
- Kraj: obala
no sej - na srečo smo si tako različni, da se za vsak okus nekaj najde...
meni osebno je pač skrajno žalostno, da se okoriščamo na račun tuje inovativnosti in s tem skrivamo svojo nesposobnost.
to je samo moje mnenje, ki pa seveda ne pomeni nič - menim pa, da ga lahko javno izrazim
v kolikor pa te ta slovenska "kopija" nasmeji, predlagam, da si ogledaš kakšno staro epizodo z Delom in Rodneyem, da vidiš kaj pomeni pravi angleški humor.
meni osebno je pač skrajno žalostno, da se okoriščamo na račun tuje inovativnosti in s tem skrivamo svojo nesposobnost.
to je samo moje mnenje, ki pa seveda ne pomeni nič - menim pa, da ga lahko javno izrazim
v kolikor pa te ta slovenska "kopija" nasmeji, predlagam, da si ogledaš kakšno staro epizodo z Delom in Rodneyem, da vidiš kaj pomeni pravi angleški humor.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Jaz sm si tud ogledla ene dva dela, pa nism glih neki full navdušena. Najbolj mi je hecno, ko se neki po štajersko trudijo govorit pa jim ne uspeva vedno.
Angleška verzija mi je seveda dost boljša, ker mi je že na splošno všeč ta angleški humor.
Angleška verzija mi je seveda dost boljša, ker mi je že na splošno všeč ta angleški humor.
Yada, yada, yada...
-
Tamarra* - Cosmofrik
^^ Mhm. Ne vem, kje se je tebi lahko zdelo, da se trudijo pa jim ne uspeva meni se zdi da govorijo čisto tak ko pravi štajerci, brez napravljanja
Zadnjič spremenil Tamarra*, dne 28. Okt. 2008 14:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
A ta najmlajši je tud štajerc? Namreč pr njemu se mi full zdi, da včasih kero besedo mimo reče
Bom očitno mogla mal bolj pozorno poslušat, namreč s sestro sva en del skup gledle pa se nama je obema zdelo, da se ta najmlajši bolj trudi govorit štajersko, kot pa da bi res bil štajerc.
Bom očitno mogla mal bolj pozorno poslušat, namreč s sestro sva en del skup gledle pa se nama je obema zdelo, da se ta najmlajši bolj trudi govorit štajersko, kot pa da bi res bil štajerc.
Yada, yada, yada...
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
ta najmlajši je iz Maribora tako, da ja...
zadnjič sem ravno gledala neko oddajo v kateri je đuro povedal, da ravno zaradi tega, k so vsi štajerci niso spreminjali narečja, in povedal je tud, da niti tega ne mara, pač vsak govori kot govori...
zadnjič sem ravno gledala neko oddajo v kateri je đuro povedal, da ravno zaradi tega, k so vsi štajerci niso spreminjali narečja, in povedal je tud, da niti tega ne mara, pač vsak govori kot govori...
-
Tamarra* - Cosmofrik
^^ Ja, sej končno nekaj pametnega, da vsaj eno tako nanizanko pustijo v štajerščini, ker meni je že glupo Bizovičarja in ostale nonstop poslušat po ljubljansko..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Na trenutke so smešni... včeraj sva ravno gledala s fotrom to nadaljevanko, pa niti ni bla tako slaba, čeprav se bolj nasmejim angleškim nadaljevankam.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Meni so zakon in stalno gledam
Glede ponesrecenega kopiranja, gre se za priredbo. Torej so fore skoraj iste in neke znanosti ne morejo odkriti Ce bi nadlajevanko izvajali kot lastno, bi pa sigurno slo za ponesrecen poizkus kopiranja.
Glede ponesrecenega kopiranja, gre se za priredbo. Torej so fore skoraj iste in neke znanosti ne morejo odkriti Ce bi nadlajevanko izvajali kot lastno, bi pa sigurno slo za ponesrecen poizkus kopiranja.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Seveda so slabši od originalne verzije. Samo original je daleč najbolša humoristična serija, glavna igralca pa res vrhunska.
Tako, da tole naše ni slabo...problem je v tem, da že vnaprej veš kaj se bo zgodilo....recimo serija s kitajsko vazo, ali pa z zaročenko....
Najboljši del je vsekakor tisti, ko gresta Delboy in Rodney v opero s spremljevalkama...upam, da so to posneli tut naši.
Tako, da tole naše ni slabo...problem je v tem, da že vnaprej veš kaj se bo zgodilo....recimo serija s kitajsko vazo, ali pa z zaročenko....
Najboljši del je vsekakor tisti, ko gresta Delboy in Rodney v opero s spremljevalkama...upam, da so to posneli tut naši.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov