Brat bratu

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Okt. 2008 23:52

Se pridružujem tistim, ki ne vidijo poante v kopiranju tujih serij. Naj dajo pač angleško verzijo na program, ne pa da se hvalijo s slovensko, kot da je blazen dosežek prekopirat like in prevest scenarije.

EDIT: Me prav zanima, če bi kdo hvalil nekoga, ki bi prekopiral Mona Liso ali samo prepisal note ene izmed Mozartovih sonat. Film je sedma umetnost, nekaj ustvarit je uspeh, nekaj prekopirat pa nekoliko patetično.
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objavaNapisal/-a _ninchyka_ » 02. Nov. 2008 14:59

hehe... js tut to gledam prek neta in mi je res smešno... un stari je smešn, ko skos tv gleda unadva brata pa itak, ko same pizdarije skos delata :D pa muska na začetku mi je tok specialna... to lahko proda le tisti, ki prodajat zna, to lahko proda samo brat bratu brat... tanana :lah: :lach:
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 08. Nov. 2008 22:19

štajerski naglas najeda :?
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 08. Nov. 2008 22:26

aja? Če tebi v samo eni nanizanki najeda, pol si predstavljaj nas, ki nam najedajo ljubljanske oddaje/serije/nanizanke, ki jih moramo poslušat vedno, vsak dan, na vsakem programu :?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 09. Nov. 2008 18:01

Tamarra* napisal/-a:aja? Če tebi v samo eni nanizanki najeda, pol si predstavljaj nas, ki nam najedajo ljubljanske oddaje/serije/nanizanke, ki jih moramo poslušat vedno, vsak dan, na vsakem programu :?

ja, js itak trenutno živim v štajerskem okolju ;) in mi prav paše, če ga ne slišim še ko se domov vrnem, pa če je nanizanka še tako popularna..// pa kdo sploh gleda tako pogosto slovenske nanizanke ;) (-> ljubljanske.. al pa tiste, kjer je vodilni štajerski naglas)

ljubljanščina oz. knjižna slovenščina je nevtralna in bi morala bit v vseh nanizankah..pač moje mnenje
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 09. Nov. 2008 20:28

marypa napisal/-a:in mi prav paše, če ga ne slišim še ko se domov vrnem, pa če je nanizanka še tako popularna..//

pa kdo sploh gleda tako pogosto slovenske nanizanke ;)

meni pa prav paše, če enkrat za spremembo poslušam naše narečje, ne pa same ljubljančane :D
dober primer so recimo svingerji, kjer vlečejo tak da bi jih najraje čez okno zabrisala :evil:
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 09. Nov. 2008 21:57

Tamarra* napisal/-a:
marypa napisal/-a:in mi prav paše, če ga ne slišim še ko se domov vrnem, pa če je nanizanka še tako popularna..//

pa kdo sploh gleda tako pogosto slovenske nanizanke ;)

meni pa prav paše, če enkrat za spremembo poslušam naše narečje, ne pa same ljubljančane :D
dober primer so recimo svingerji, kjer vlečejo tak da bi jih najraje čez okno zabrisala :evil:

z izjemo tineta, ki je tapravi korošc :D
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 10. Nov. 2008 9:20

^^ ja, sam okei, on me ne moti, ker korošcev do zdaj nisem rabla poslušat (poleg tega imajo dosti dosti boljši naglas kot lj.), ljubljančane pa skoss.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 10. Nov. 2008 18:29

men tut originalna serija ni smesna... :?
Zivljenje je piskotek!

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov