Bones
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Se komu kaj sanja, kdaj bodo začeli spet kakšno novo sezono predvajati na TV?
Na hrvaški vem, da ponavljajo prvo sezono.
Na hrvaški vem, da ponavljajo prvo sezono.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Evo, jst sem zdaj začela gledat Bones in morm rečt, da so mi precej ušeč. Mojmu je Tempe ful antipatična, men je pa zakon, hehe!
Mi je pa sicer CSI za odtenek bolj všeč. Vrjetno zato, ker je več direktega dogajanja, pr Kosteh se še pa dost privat zadev zravn meša.
Mi je pa sicer CSI za odtenek bolj všeč. Vrjetno zato, ker je več direktega dogajanja, pr Kosteh se še pa dost privat zadev zravn meša.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
to js tt tko rada gledam še posebej zej ka je usak dan čeprov se mi zdi da to sam ponavlajo ampak sej usen
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
sem včasih ujela po televiziji pa mi ni blo všeč, zadnjič sm si pa dol potegnila celo sezono in sem čist noter padla. Ne morem nehat gledat.
Drugače pa mi Temperance ni preveč všeč, ampak se jo da gledat (je kdo opazil kako smešno hodi ) Booth pa je
Mi je všeč, ker je zraven vpletenih tudi malo ljubezenskih prizorov. Edino Bootk in Bones bi bla lahko že malo skupaj
Pa ful mi je všeč, ker so te znanstveniki taki posebni, pa jih Booth ne razume
Drugače pa mi Temperance ni preveč všeč, ampak se jo da gledat (je kdo opazil kako smešno hodi ) Booth pa je
Mi je všeč, ker je zraven vpletenih tudi malo ljubezenskih prizorov. Edino Bootk in Bones bi bla lahko že malo skupaj
Pa ful mi je všeč, ker so te znanstveniki taki posebni, pa jih Booth ne razume
Don't worry, be happy!!
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
verjetno vas večina gleda brez podnapisov..ampak useeno,..jst sem si zdej potegnila iz partisa celo 1. sezono in na podnapisi. net sploh ne najdem podnapisov, ki bi se ujemal. Pa bedn je k sploh ni napisan kera verzija je, tako da je moje iskanje bolj zapleteno
prosila bi , če kdo mogoče najde podnapise, da prilepi tuki link. Al mogoče downoloadate z drugih programov..?
prosila bi , če kdo mogoče najde podnapise, da prilepi tuki link. Al mogoče downoloadate z drugih programov..?
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
ne razumem sej jih na podnapisi. net pobereš in jaz nisem še našla takih, ki bi se ujemal z mojo verzijo pobrano na partisu, ker tudi ne piše katera je, zato težko najdem. A bi mi lahko ti link dala od tistih, ki jih maš ti, pač da vidm...
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
BS player ti sam poišče podnapise za tisto datoteko, ki jo odpreš. Torej novo verzijo BS playerja si inštaliri in ti bo sam ponudil možnosti za podnapise, če si povezana na internet. In v kolikor obstajajo slovenski, ti jih bo ponudil, drugače pa angleške.
Angleške podnapise za TV nadaljevanke pa jaz vedno downloadam tu, če jih še nikjer drugje ni in BS player ne najde, ker je torrent čisto nov.
Angleške podnapise za TV nadaljevanke pa jaz vedno downloadam tu, če jih še nikjer drugje ni in BS player ne najde, ker je torrent čisto nov.
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov