Bones
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Evo odpiram novo temo o nadaljevanki, ki jo ful rada gledam... Ne vem, če poznate, gre še za eno forenzično zadevo, glavni vlogi imata Emily Deschanel kot Dr. Temperance 'Bones' Brennan in David Boreanaz kot njen partner Special Agent Seeley Booth...
Meni sta ful simpatičen par, ona je taka malo nesocializirana in mene ful v smeh spravlja. Taka piflarka, ki pol stvari iz normalnega življenja ne ve hehe.. Gre za to, da je ona strokovnjakinja za kosti, vsakič, ko najdejo truplo, ki nima več mesa na kosteh (hehe), pokličejo njo... on je pa FBI agent in potem skupaj rešujeta primere.
In on mi je neverjetno seksi, ne vem, se mi zdi, da je igral v Buffy prej, samo tam mi sploh ni bil všeč...tu je pa čist WOW, sploh glas...
Ona je pa tako simpatično zmedena, da raje gledam to, kot pa CSI
Link na IMDB
http://www.imdb.com/title/tt0460627/
Kako sem pa vam zdi nadaljevanka? (evo ta trenutek sem začela gledati)
Meni sta ful simpatičen par, ona je taka malo nesocializirana in mene ful v smeh spravlja. Taka piflarka, ki pol stvari iz normalnega življenja ne ve hehe.. Gre za to, da je ona strokovnjakinja za kosti, vsakič, ko najdejo truplo, ki nima več mesa na kosteh (hehe), pokličejo njo... on je pa FBI agent in potem skupaj rešujeta primere.
In on mi je neverjetno seksi, ne vem, se mi zdi, da je igral v Buffy prej, samo tam mi sploh ni bil všeč...tu je pa čist WOW, sploh glas...
Ona je pa tako simpatično zmedena, da raje gledam to, kot pa CSI
Link na IMDB
http://www.imdb.com/title/tt0460627/
Kako sem pa vam zdi nadaljevanka? (evo ta trenutek sem začela gledati)
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kr u redu nanizanka ja, sicer jo redko ujamem, ampak sm gledala ene par delov in je kr fajn. Nasploh so mi všeč te forenzične zadeve
David Boreanaz pa je igral v Buffy ja - tm je bil sexy vampir Angel, se spomniš? Od tam mi je nepozaben, njami
David Boreanaz pa je igral v Buffy ja - tm je bil sexy vampir Angel, se spomniš? Od tam mi je nepozaben, njami
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Js to gledam, če le lahko, ampak mi je ful bedn, k se prekriva s csi
V sredo sm se trudla oboje gledat, k mi je biv csi ful dobr, pa sm pol pr csi glih konc zamudila
drgač pa je res ena bolših serij zadne čase. Sam zdj k bo big brother bo vrjetn še poznej, a ne?
Booth je pa res ful hud.
V sredo sm se trudla oboje gledat, k mi je biv csi ful dobr, pa sm pol pr csi glih konc zamudila
drgač pa je res ena bolših serij zadne čase. Sam zdj k bo big brother bo vrjetn še poznej, a ne?
Booth je pa res ful hud.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
A je konec sezone na Kanalu A ali kaj?
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
bella_ napisal/-a:Koncept oddaje mi je kr kul, ampak glavna igralka mi je pa totalno antipaticna, nevem zakaj. zard nje mi serija ne potegne. David pa...mmm...se k je biu u Buffy mi je biu cist hud
Do potankosti se strinjam s tvojim postom
Jaz gledam Bones vmes...ko se spomnim. Je pa super zadeva.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Meni sta pa oba tako luštna, tako Tempe (Emily) kot Booth (David). Se mi zdi, da so izbrali kar prava igralca!!
- Ashlee.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: In his song.
metuljčica* napisal/-a:Meni sta pa oba tako luštna, tako Tempe (Emily) kot Booth (David). Se mi zdi, da so izbrali kar prava igralca!!
uhh on je čist najbol hud , js se kr topim zraven, js si tud že drugo sezono dol potegujem...komi čakam, da vidim, kaj bo
So give me your forever.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov