Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 03. Apr. 2007 8:54

razživela ja... smo vsi opazl kok se je razživela :twisted:

drugače bi pa tale BB lahko preimenoval v limonado "Skoraj noben ne mara Sonje" (tko do en posnetek na BB strani pimenoval in se moram prav strinjat z njim), sam še špansk bi moral začet govort :lach:
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 03. Apr. 2007 9:10

jst zadnjih par oddaj nism gledala. a mi loh en pove, zakaj ne marajo sonje? a je kej tazga nrdila?
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 03. Apr. 2007 9:32

Hmm ja, zdej se je zamerla že (poleg Jasmine, Tine in Nine) tud Suzani, Robiju, Alenu ... Jasmina ji hoče vso sadje pojest, da bo Sonji vsega zmankal, včeri so se pa pogovarjal, da bi ji razbil tabasco. Skratka bolani so vsi, jz upam, da gre Nina v soboto vn.

Ajaaa zmanjkuje jim čikov in zdej noben noče do Sonje it iskat, sam bojo slej k prej mogl, ker jim je že hudo. :lach:
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 03. Apr. 2007 10:36

Ja Sonja ima pa tobak sabo, baje da ga ma še dost, sam pomoje ji noben ne bo reku. Sam jst res mislm da je ženska blazno antipatična, arogantna in da je prej ne maraš kot pa imaš rad. Res pa je, da prej ko je bila tiho, je bla čist tko prjazna in vse ok. Jst mislm da so uni na BB vedli kakšna je in je zato dobila to nalogo, ker pol k je odprla usta je blo konc zabave. Jst upam da bo njena skupina zgubila, da jo bojo lahko nominiral, ker je dosadna do dreka. Sam najbrž po vsej logiki in zakonu Murphija bo ona ostala še dolgo not :rofl: in seveda kravžlala živce vsem ostalim.

Se bojim da ji bo Jasmina en dan sam za vrat skočila in rekla: " Jst sm striptizeta pa se ne hvalim okol, boli me k**** če si bla ti na Đamejki, jst ti lahk uzun ogenj zakurm, ker sem romkinja in se boš opekla, če ne boš takoj nehala vsem srat po glavi..." :rofl::rofl:
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 03. Apr. 2007 10:39

Jasmina je na hudo ljubosumna na vsako, ki se pogovarja z Robertom, tole bo še usekal :D
Uporabniški avatar
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2004
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a nefertit » 03. Apr. 2007 10:52

po novem je Sonja narednica rdečega tabora, in ne več Miha. tole bo blo še zanimivo.....
A moment on your lips, forever on your hips!
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 03. Apr. 2007 10:54

Ojoj, Nina zna vedno rečt tisto, kar misli da bo v danem trenutku pasalo sogovorniku in tega ne maram. Jasmini reče, da ko je vidla da se z Robijem štekata se je ona umaknila. ZAKAJ ZA VRAGA ŽE? Zdej se pa nobeden ne sme z njim menit, zato da ne bo revci z očitno zelo zelo zelo nizko samozavestjo bed in se bo počutila kot da ni v središču pozornosti.

Ni mi jasno tud, da imajo drugi čredni nagon. Nobeden ne reče nič konkretnega proti Sonji, pa vendar vsi sodelujejo pri zelo nizkih udarcih, ki jih vedno napelje Jasmina. Ni mi jasno da kr upoštevajo kar ma ena zafrustrirana attention whore za povedat. V obraz se pa vedno Sonji nasmihajo, kot da ni nič narobe. Aja LOL pa tisto ko so pare zlagal skupaj, ko je Tina prijavila da je par desna in leva in da številka ni pomembna. Hehehe

Tud Miha se mi sploh ne zdi slab fant, mogoče je malce labilen in preveč pazi na vsako izjavo in izrečeno besedo, potem pa izpade kot da glumi. Men se ne zdi napačen, včasih je še smešen.

Robi me je prijetno presenetil s tisto izjavo da ima sebe in je to dovolj.
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 03. Apr. 2007 11:02

Angel girl napisal/-a:Ja Sonja ima pa tobak sabo, baje da ga ma še dost, sam pomoje ji noben ne bo reku.

Sej so že Alena neki nagovarjal, da gre prost pa nazaj prnese ... :rofl: Sam ni šou. Pa učeri je Sonja govorila Pečotu, da ona je misnla dajat čike okol, sam da ne s takim odnosom. Zanimiv bo tole s čiki ja, glede na to, da tedenska naloga nima denarne nagrade. :rofl: :rofl:

Drugač so mi pa vse ženske polom notr, od tipov mi jih je pa večina bednih (sploh Robi, sam bi raj da gre Nina vn), edin Andrej je kokr tok kul, Stane pa Alen sta pa itak neki v ozadju bol.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 03. Apr. 2007 11:04

Sonja je zamenjala Miho :eek: to bo pa še pasje. Pomoje jih bo gonila ko norce prov zanalašč. Ona mi deluje tko zajebana haha.

Škoda sicer za "nevarnost iz Celja" ker smo ugotovil, da je kr vredu fant. Sam tle bi mogu res mal bolj na ostro, preveč je prijazen. Stane se je zaenkrat pokazu za boljšega vodjo. Najbrž bo spet kej joku zdj :? Za moje pojme bo itak on odšel domov v soboto.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 03. Apr. 2007 11:19

Zdajle sem gledala v živo, ko so se menili zdaj ko je Sonja vodja, sam ne vem točno za kaj se je šlo. Robi jo je obmetaval z "jaz Vas ne spoštujem,...", potem ko je šel na WC je Sonja vprašala, če bi se še kaj pomenili, Jamina je rekla da je že povedala kar je mela za povedat, Suzana se pa sploh ni hotla menit, kao besede ne bodo spremenile vzdušja. Ja kaj bo pa spremenilo vzdušje - striptize?

Sonja se meni razno ne zdi stroga ali pa žleht. V spovednici ji je blo ful hudo, tud ko jo zdej Robi neki drka ji je hudo. Pomojem ni navajena biti med ljudmi, ki ji niso naklonjeni. Ne vem, meni ne gre na jetra, mogoče izpade zoprno, ko glasneje govori, sam to ne bo razlog da mi bo šel kdo na živce.
Uporabniški avatar
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sparks* » 03. Apr. 2007 11:23

Jaz pa mislim da bo vn letela Nina. Ženska se sploh ne more sprijaznt s svojo nominacijo - halo, deal with it, it's just a game pišuka! Tud sicer mi sploh ni več tok simpatična kot na začetku..
Mi pa zato Alen ne gre več tok na živce kot prej..razen dejstva da že dva tedna ne more prebolet Andrejeve bolezni ko so vsi "moški" zunaj sekali drva.. :rofl:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 03. Apr. 2007 11:25

floribunda napisal/-a:'noge ne smrdijo nič, tolko bolj smrdi mi tič!' je cel vesel robi pod tušem, ker so končno lahko v hiški in se tuširajo.

mogoče pa je mislil po sexu z jasmino :rofl: :yau:

no, jamsinina ljubosumnost na nič, kaže na tipičen karakter romov. nimam nič proti nobenemu, ampak to žal imajo v sebi.

ja, bi blo zanimivo, da se robi zagleda v sonjo, ona pa se zanj ne bi ogrela. jasmina pa bi seveda zelena gratala (kolikor še ni od zavistii) :jump:
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 03. Apr. 2007 11:33

Koko se pa Robi obnaša do Jasmine? A sta kao par zdej al kako?
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 03. Apr. 2007 12:55

ona misl da sta ja :D
pomoje razmišlja o poroki :lol:
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a tjask » 03. Apr. 2007 14:03

ja fak ej, tale jasmina je prov bolestno lubosumna ej... me prov zamina kako se bojo stvari razvijale k bojo pršli vn...
najbolš bi pa blo, pa bi ona letela vn, pol bi pa robi pa sonja kej mela... :rofl: jasmino bi pomoje razgnal od lubosumja, pa še nč ne bi mogla narest... hahaha :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov