Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
men se pa ful zdi, da miha glumi!! Kar neki skos naklada o prijaznosti, sodelovanju...jest ne vem, a je on res tak?? 100% se sam dela tazga, pomoje je tut tko do tokih žensk pršu!! Z nakladancijo!!
Drgač pa kaj je s to NIno?? Enkrat ženske šimfa, da opravljajo, sama je pa ista še huj!!! In kok so to ljubosumne nanjo na Sonjo! Jasmina zarad Robija, Nina zarad tega ker je izgubila svoj položaj bolj pomembne ženske v BB, Tina pa zato, ker se fantje preprost več ukvarjajo z Sonjo!!! A ni čuden, da deci pa sploh nč ne opazjo njene napadalnosti in karkol so si ženske zmisle!!
Drgač pa kaj je s to NIno?? Enkrat ženske šimfa, da opravljajo, sama je pa ista še huj!!! In kok so to ljubosumne nanjo na Sonjo! Jasmina zarad Robija, Nina zarad tega ker je izgubila svoj položaj bolj pomembne ženske v BB, Tina pa zato, ker se fantje preprost več ukvarjajo z Sonjo!!! A ni čuden, da deci pa sploh nč ne opazjo njene napadalnosti in karkol so si ženske zmisle!!
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
pa kaj jim je sploh naredila sonja?
ker je samozavestna je pa slab človek, al kako? kr neki
jagodi bi pa primazala ene par vzgojnih, al pa tudi ne, itak ji ni pomoči, lajdri mali.
ker je samozavestna je pa slab človek, al kako? kr neki
jagodi bi pa primazala ene par vzgojnih, al pa tudi ne, itak ji ni pomoči, lajdri mali.
Zadnjič spremenil Trubadurka, dne 02. Apr. 2007 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Angel girl napisal/-a:Mislim, da bo šel ven Miha. Nina je taka čveka, sicer pa mi deluje ok punca. Robija bojo pa zarada Jasmine not pustil, vsaj tko se mi dozdeva.
Jest tut mislm, da bo tak scenarij.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
'noge ne smrdijo nič, tolko bolj smrdi mi tič!' je cel vesel robi pod tušem, ker so končno lahko v hiški in se tuširajo.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Samo a je res da je bla Jasmina v spovednici več kot 1 uro in govorila o tem kako ne prenese Sonje? .
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jaaao tale Jasmina...modelka je čist napsihirana s Sonjo...kaj ji pa naredila oziroma kaj je naredila ostalim ženskam? Kr neki je tole sovraštvo do nje. Najhujša je pa prov ta tupa Jasmina...se vid da je ena "seljanka" in se temu primerno obnaša...najhujša je bla pa prijava z Đamejko...ja sej jst tut striptiz plešem pa bom šla na Brezovco... Dej no k si bruko delaš tako, da glava peče...pa ta njen Robi..jurja ji dam, da ga ma..ne bi rekla, da bi bil nek Alen Kobilica...je pa en wannabe zajebani... Uglavnem...ko bi Robi vsaj simpatijo do Sonje dobil in bi prišlo do chick fajta
Razočarale sta me Tina in Nina kot veliki opravljivki...ajde za Tino bi še nekak rekla, da je tega zmožna...ampak Nina...haloo...se mi zdi, da je kr padla v en tak "otročji krog" in se mi včasih prov neznosno obnaša s tem šimfanjem in nagovarjanjem...slab vpliv Jasmine očitno.
Konc koncev pa a so Sonji sploh dale kakšno šanso, da se vključi? Kaj jim je takega naredila...peca Jasmininega Robija?
Razočarale sta me Tina in Nina kot veliki opravljivki...ajde za Tino bi še nekak rekla, da je tega zmožna...ampak Nina...haloo...se mi zdi, da je kr padla v en tak "otročji krog" in se mi včasih prov neznosno obnaša s tem šimfanjem in nagovarjanjem...slab vpliv Jasmine očitno.
Konc koncev pa a so Sonji sploh dale kakšno šanso, da se vključi? Kaj jim je takega naredila...peca Jasmininega Robija?
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
ta jasmina je res ena hinavka... do sonje ful sladka, pol pa jo v spovednici na velko opravlja
boga sonja pa pravi, da je jasmina edina k ji je v redu (ah sonja, ko bi ti vedla )
nina je res grozna ratala, alen mi je vsak teden bolj tečen k skos neki čez andreja joka... ja pa kaj, če je priljubljen pri puncah? đels?
robi je pa tut en kreten ratu... upam, da gre ta tedn vn
boga sonja pa pravi, da je jasmina edina k ji je v redu (ah sonja, ko bi ti vedla )
nina je res grozna ratala, alen mi je vsak teden bolj tečen k skos neki čez andreja joka... ja pa kaj, če je priljubljen pri puncah? đels?
robi je pa tut en kreten ratu... upam, da gre ta tedn vn
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Sam tale vojaški teden jih bo čist zdelu, zihr se bojo skregal med sabo. Sam še mal počakmo Ampak Sonjice pa res ne marajo kej preveč. Jasmina bo pomojem kr znorela zraven.
Al pa tole: Robert je priznal, da je bil malo oster z njo (Sonjo). Miha in Alen sta jo rahlo zagovarjala, da je te dni malo bolj občutljiva, ker ima menstruacijo in da je potrebno malo več potrpežljivosti v interakciji z njo. Jasmina je s ciničnim nasmehom dodala: "Aja, jest nisem opazila, da bi bila kaj drugačna, kadar nima menstruacije!" Najbrž je tle ni blo zraven-2bad
Sonja pravi, da ji ni lahko in marsikomu drugemu tu notri tudi ne...Jasmina jo prekine: "Meni je super, sem se razživela!"
Al pa tole: Robert je priznal, da je bil malo oster z njo (Sonjo). Miha in Alen sta jo rahlo zagovarjala, da je te dni malo bolj občutljiva, ker ima menstruacijo in da je potrebno malo več potrpežljivosti v interakciji z njo. Jasmina je s ciničnim nasmehom dodala: "Aja, jest nisem opazila, da bi bila kaj drugačna, kadar nima menstruacije!" Najbrž je tle ni blo zraven-2bad
Sonja pravi, da ji ni lahko in marsikomu drugemu tu notri tudi ne...Jasmina jo prekine: "Meni je super, sem se razživela!"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov