Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

thebest
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 02. Apr. 2007 19:38

omg...da pa je lahko nekdo taaaak FU*JEN da v spovednici eno uro se ponavlja celi čas... :roll:

Pol pa še tota nina pa tina...mislim...hinavščina taka da kr nekaj...
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 02. Apr. 2007 19:38

Kaj je blo zdaj s tem?! Alen dihaj, dihaj.. Sprosti se.. Si lahek kot pero?!?! Kaj pa mu je blo?

Meni je tut Jasmina vedno bol antipaticna :x Pa Robi s tisto cigumo non-stop :eek:
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 02. Apr. 2007 19:39

Kok pa Jasmina ne prenese Sonje :rofl: ne morš verjet, ženska je eno uro govorila samo o nje. Jah je pač bolj temperamentna in to bolj pokaže. Po pravici povedano, tud men tale Sonja ni glih pri srcu. Mislm, da se bojo še fajn kregal zarad nje oz z njo.
Mi je pa zelo všeč tale vojaški teden-super ideja. Dobr zgledajo vsi v tej opravi.
Miha je pa res za en drek vodja, vsi ga okoli prenašajo. Pa Robi k je mislu ker car je k je ukradu unga medvedka-eeee wrong, +3 za rumene :lach:
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 02. Apr. 2007 19:39

lol kere izpade ma ta jasmina :lol:
pa ta robrt je tud kreten, prou jim je da so rumeni dubl točke na njegov račun, k se kr neki sam odloča :roll: upam da bo on izpadu, mi je miha v primerjavi z njim 100x bolši!
Zadnjič spremenil *zeljka*, dne 02. Apr. 2007 19:39, skupaj popravljeno 1 krat.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 02. Apr. 2007 19:39

Mimogrede, Jasmina tako "obožuje" Sonjo da je v spovednici o njej govorila celo uro. Govorila je o tem kako ji gre na živce, ker se izpostavlja s tem da je bila na Jamajki in s tem da misli če je bila tam, da je zdaj nekaj specialnega.
Sama pa je dala primer da bi lahko ona tudi bila specialna, ker pleše striptiz (fak kera kura) in da je ponosna na to, rekla je še da je ciganka in da je na to tudi ponosna.
Nina, Tina sta se mi sedaj dokončno zamerile čeprav sta mi bile med ženskami najbolj všeč sta mi zdaj čist druge, ker tako opravljata.
Tale Jasmina je meni neprebavljiva, govorila je ponovno o tem kako se Sonja meče po Robertu...
Men je ona za bruhat - resno
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 02. Apr. 2007 19:39

Bluestocking napisal/-a:Jasmina bi se tudi lahko nosila, saj je striptizeta!!! :lol:
Pa je res otročja, zlasti teli njeni izpadi.

glih sm hotla napisat... joj zmagala je s to izjavo, jz bi se tud lahko nosila k sem striptizeta... ka ji ni jasno, mene bi sram blo!!!!
ne prenesem te ženske!
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 02. Apr. 2007 19:39

Bluestocking napisal/-a:Jasmina bi se tudi lahko nosila, saj je striptizeta!!!

hahahaha...to ja to :) tak častni poklic opravlja :)
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 02. Apr. 2007 19:39

Bluestocking napisal/-a:Jasmina bi se tudi lahko nosila, saj je striptizeta!!!

hahahaha...to ja to :) tak častni poklic opravlja, da se ma za kaj nosit ;) :lol:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 02. Apr. 2007 19:39

br0ken heart napisal/-a:Kaj je blo zdaj s tem?! Alen dihaj, dihaj.. Sprosti se.. Si lahek kot pero?!?! Kaj pa mu je blo?

Mislim da so dobili nalogo, da morajo kokr sedet ob zidu, torej kot da sediš, ampak brez stola.
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 02. Apr. 2007 19:40

Najboljse v tem BB bi bilo da bi se robi zacel mutit okoli Sonje! Jasmina bi jo fentala :D

NIna provocira se druge (danes Alena), da bi ogovarjali Sonjo, pol pa se ostalim ni vec usec.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 02. Apr. 2007 19:41

levcek napisal/-a:Najboljse v tem BB bi bilo da bi se robi zacel mutit okoli Sonje! Jasmina bi jo fentala :D

NIna provocira se druge (danes Alena), da bi ogovarjali Sonjo, pol pa se ostalim ni vec usec.

to tud men ful ni blo ušeč, mislm sj prou pač ti ni ušeč ženska, sam to ne pomen da drugim vsiljuješ svoje mnenje...
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 02. Apr. 2007 19:42

Mislim, da bo šel ven Miha. Nina je taka čveka, sicer pa mi deluje ok punca. Robija bojo pa zarada Jasmine not pustil, vsaj tko se mi dozdeva.
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 02. Apr. 2007 19:42

levcek napisal/-a:NIna provocira se druge (danes Alena), da bi ogovarjali Sonjo, pol pa se ostalim ni vec usec.

čist tak ko veronika prej ja...prav napeljuje ga: "hmm...kak se pa tebi zdi tale sonja?"

OMG baba scooliraj se ;) ... Bogi 3 letni froc z njo... No si bo vsaj malo odpočil :lol:
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 02. Apr. 2007 19:53

Nina mi je vedno bolj neznosna, da ne govorim o jasmini. Ona je prbila kako bi se lahko ona nosila ker je striptizeta. Ne morem verjet kok je glupa, še sama je to priznala. Sam te skupine in imuniteta na nominacije so mi pa čist mim, men to vedno bolj bedno deluje. Zanimam me kdaj bodo novi kandidati, zakaj niso novih not dal po pobegu Veronike in Aleša. Jaz upam, da bo vsaj Jasmina nominirana če zgubijo rdeči.
Se mogoče kdo spomne, kdo je nominiral Nino. Sem včeraj površno gledal, sam se mi zdi da jo je Tina nominirala. Če kdo ve kdo je nominiral Nino naj napiše.
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 02. Apr. 2007 20:04

jasmina je adijo :D pa smešn pogovor med nino in jasmino, ko sta jedle torto...češ da se je nina tudi umaknila, ko je vidla da se robi z jasmino boljše razume, ko je vidla, da sta si všeč. kot, da sonja sili v robija. robija in jasmino bi mogli snemat še, ko prideta iz BB, da bomo vidli kak bo potekalo, se ji bo tak zmešalo, ko se bo z drugo samo pogovarjau. o njenih izjavah, da je ponosna, da je striptizeta brezveze kaj rečt. se bojim, da bo nina not ostala, bi pa blo fajn, da bi šla ena hinavska oseba ven, sploh ker se sonji nina baje najbol dopade, zato se vidita njena dva obraza. nina je do sonje prijazna, prav tak jasmina, ko ji je obraz mazala, sta se smejale, potem pa že kažejo izjave v spovednici. pa da pa, da bo njihov tabor zgubiu, da bo lahko sonjo nominirala, vredi vojaški tabor, ni kaj, na koncu pa bo vse miha kriu, kriu je samo to, da je take vozeke zbirau. robi še naj malo ostane, da bom vidla ljubosumje od one avše :twisted: nevem no, meni so v BB vse ženske razen sonje in suzane totalna polomija. vse sovražijo laži, hinavščino, same pa so ravno pri tem na prvem mestu. zadnje čase sem ob gledanju BB kr nervozna. škoda, da nimajo kakega telefona, da bi jim povedla kaj si mislim o njih. nina, jasmina, tina budale!

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov