Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz pa mislim, da ravno Jessy ni bila taka, kot se je predstavila BB. Prvič zaradi tega, ker se je z blondinko prav dobro ujela, čeprav je poudarjala, da jih organsko ne prebavlja, pa tudi zelo groba je bila. V njej ni bilo prav nič ženskega in nežnega. Predvidevam, da je v "real lifu" drugačna - mislim, da so tudi njeni svojci oz. prijatelji podobno komentirali. Po moje je hotela biti odštekana in nekaj posebnega.
Meni pa je zaenkrat kul Suzana.
Meni pa je zaenkrat kul Suzana.
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
BaUcYkA napisal/-a:sem se pa točno spomnila primer hinavščine, zahrbtnosti...npr nina in tina, ko9 sta kadile in šinfale sonjo, ko ju je pa zmotla med kajenjem, pa je blo vse OK, takrat so si pa že dobri.
se popolnoma strinjam... pa ne vsam da je blo vse ok, obe sta dobile na obraz pocukrani nasmešek in oooo, pridi zraven na klepet...
aaaaaaaaaaaaaaaaaa, organsko ne prebavljam hinavcev... grrrrrrrrrrrr
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Bluestocking napisal/-a:Jaz pa mislim, da ravno Jessy ni bila taka, kot se je predstavila BB /.../ Po moje je hotela biti odštekana in nekaj posebnega.
ne da je hotela biti nekaj posebnega, ampak to je. ne strinjam se z njeno izjavo, da ne prebavlja blondink samo zato, ker se mi zdi pod nivojem, da to javno razglaša. je pa dobro komentiral gost v sobotni oddaji, da je jessy ena redkih, ki je ostala enaka kot na dan, ko je prišla v hišo bb. ni se spremenila in to je spoštovanja vredno
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
men je pa od vsega najbolj bolano v teh reality shovih ravno to, ko se začnejo vsi povprek obtoževati, da glumijo in da v resnici niso to, kar so tu...
kako za vraga si lahko ves čas isti? a ve ste ves čas iste? madona morate biti dolgočasne
vsak od nas je lastnih večih psiholoških mask, ki si jih nadevamo skozi dan in v tem ni nič slabega
kako za vraga si lahko ves čas isti? a ve ste ves čas iste? madona morate biti dolgočasne
vsak od nas je lastnih večih psiholoških mask, ki si jih nadevamo skozi dan in v tem ni nič slabega
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
Trubadurka napisal/-a:men je pa od vsega najbolj bolano v teh reality shovih ravno to, ko se začnejo vsi povprek obtoževati, da glumijo in da v resnici niso to, kar so tu...
maš čist prav
res vsi ful najedajo s tem, kao da vsi igrajo. logičn da če tkole nekam pridš da se čist spremeniš, k se ti tolk zlo način življenja spremeni.pa kamere, pa neznan folk, logičn je da nisi čist sproščen in ne morš bit tak kt si. no ok,z izjemami.
recimo jasmina se men zdi edina, k je res to kar je. pač vpije na ves glas, ko sliši motorje, sexa brez problemov pred kamerami, striptiz pleše. pač men se zdi ful sproščena, pa boli jo k**** kaj si cela slovenija misli o njej.
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
Bluestocking napisal/-a:
Ampak tale Jessy je pa res dvolična! Kao sovraži blondinke, potem se pa (predvidevam) s prijateljico (ki ima blond pramena) zunaj objema. Se mi zdi, da mogoče niti ni tako slaba punca, samo dvolična, pa rada je groba.
a ste opazili, da je cela njena druzina blond bla v studiu? pa kaj pol tut celo druzino sovrazi???
aja ppa kaj je blo med unim sexom? a đesi ni nic postekala da ona dva telovadita?
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Trubadurka napisal/-a:men je pa od vsega najbolj bolano v teh reality shovih ravno to, ko se začnejo vsi povprek obtoževati, da glumijo in da v resnici niso to, kar so tu...
Kokr vem, se te ljudje prej niso poznali in ne morejo vedet kakšen je nekdo v real life-u,če ga je prvič vidu dva tedna nazaj v hiši BB!
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
mja no.. pa saj mi tudi ne vemo kdo je kakšen v resnici, kdo igra in kdo ne. tako da umikam, da se strinjam s tisto izjavo enega od gostov, da je đesi ena redkih, ki se ni spremenila
je pa đesi že s tistim bila smešna, ko je rekla, da si je lase uničila s peroksidi, barvanjem na blond in druge barve, tako da nisem bila presenečena nad barvo las njene družine. je bilo pričakovano, da je narvno svetlolasa.
je pa đesi že s tistim bila smešna, ko je rekla, da si je lase uničila s peroksidi, barvanjem na blond in druge barve, tako da nisem bila presenečena nad barvo las njene družine. je bilo pričakovano, da je narvno svetlolasa.
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Sunshine357 napisal/-a:Kdo je v rumenem in kdo v rdečem bataljonu?
V rumenem: Tina, Nina, Stane, Andrej in Alen.
V rdečem: Robi, Jasmina, Suzana, Sonja in Miha
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
meni se je včeraj kar nasmešek narisal ko sem gledala oddajo ko je BB rekel, Jasmini, da je ona avtomatsko nominirana, no potem ji je povedal da je to zgolj prvo aprilska šala. Mislim da Jasmina nebo tako hitro šla, ker jim preveč šova dela striptiz in seks...to pripomore k gledanosti...
Js mislim da v temle resničnostnem šovu ni nič kaj resničnega še ta prikaz glasovanja telefonskih glasov ne.
Js mislim da v temle resničnostnem šovu ni nič kaj resničnega še ta prikaz glasovanja telefonskih glasov ne.
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jasmina bi se tudi lahko nosila, saj je striptizeta!!!
Pa je res otročja, zlasti teli njeni izpadi.
Pa je res otročja, zlasti teli njeni izpadi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov