Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 01. Apr. 2007 20:49

Jaz pa mislim, da ravno Jessy ni bila taka, kot se je predstavila BB. Prvič zaradi tega, ker se je z blondinko prav dobro ujela, čeprav je poudarjala, da jih organsko ne prebavlja, pa tudi zelo groba je bila. V njej ni bilo prav nič ženskega in nežnega. Predvidevam, da je v "real lifu" drugačna - mislim, da so tudi njeni svojci oz. prijatelji podobno komentirali. Po moje je hotela biti odštekana in nekaj posebnega.

Meni pa je zaenkrat kul Suzana.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 01. Apr. 2007 21:16

BaUcYkA napisal/-a:sem se pa točno spomnila primer hinavščine, zahrbtnosti...npr nina in tina, ko9 sta kadile in šinfale sonjo, ko ju je pa zmotla med kajenjem, pa je blo vse OK, takrat so si pa že dobri.

se popolnoma strinjam... pa ne vsam da je blo vse ok, obe sta dobile na obraz pocukrani nasmešek in oooo, pridi zraven na klepet...
aaaaaaaaaaaaaaaaaa, organsko ne prebavljam hinavcev... grrrrrrrrrrrr
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 01. Apr. 2007 22:42

Bluestocking napisal/-a:Jaz pa mislim, da ravno Jessy ni bila taka, kot se je predstavila BB /.../ Po moje je hotela biti odštekana in nekaj posebnega.

ne da je hotela biti nekaj posebnega, ampak to je. ne strinjam se z njeno izjavo, da ne prebavlja blondink samo zato, ker se mi zdi pod nivojem, da to javno razglaša. je pa dobro komentiral gost v sobotni oddaji, da je jessy ena redkih, ki je ostala enaka kot na dan, ko je prišla v hišo bb. ni se spremenila in to je spoštovanja vredno :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 01. Apr. 2007 23:22

^ammm mogoče ji pa ne bi škodilo, če bi se :lach: (šala, taka kot je mi pač ni všeč)

Kdo drug se pa je kej spremenu? :gruebel:
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Trubadurka » 02. Apr. 2007 8:16

men je pa od vsega najbolj bolano v teh reality shovih ravno to, ko se začnejo vsi povprek obtoževati, da glumijo in da v resnici niso to, kar so tu... :lol:

kako za vraga si lahko ves čas isti? a ve ste ves čas iste? madona morate biti dolgočasne :D

vsak od nas je lastnih večih psiholoških mask, ki si jih nadevamo skozi dan in v tem ni nič slabega :wink:
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 02. Apr. 2007 9:03

Trubadurka napisal/-a:men je pa od vsega najbolj bolano v teh reality shovih ravno to, ko se začnejo vsi povprek obtoževati, da glumijo in da v resnici niso to, kar so tu... :lol:

kako za vraga si lahko ves čas isti? a ve ste ves čas iste? madona morate biti dolgočasne :D

vsak od nas je lastnih večih psiholoških mask, ki si jih nadevamo skozi dan in v tem ni nič slabega :wink:

maš čist prav :D

res vsi ful najedajo s tem, kao da vsi igrajo. logičn da če tkole nekam pridš da se čist spremeniš, k se ti tolk zlo način življenja spremeni.pa kamere, pa neznan folk, logičn je da nisi čist sproščen in ne morš bit tak kt si. no ok,z izjemami.
recimo jasmina se men zdi edina, k je res to kar je. pač vpije na ves glas, ko sliši motorje, sexa brez problemov pred kamerami, striptiz pleše. pač men se zdi ful sproščena, pa boli jo k**** kaj si cela slovenija misli o njej.
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 02. Apr. 2007 9:07

Bluestocking napisal/-a:
Ampak tale Jessy je pa res dvolična! Kao sovraži blondinke, potem se pa (predvidevam) s prijateljico (ki ima blond pramena) zunaj objema. Se mi zdi, da mogoče niti ni tako slaba punca, samo dvolična, pa rada je groba.

a ste opazili, da je cela njena druzina blond bla v studiu? pa kaj pol tut celo druzino sovrazi???

aja ppa kaj je blo med unim sexom? a đesi ni nic postekala da ona dva telovadita?
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a Pink Panterka » 02. Apr. 2007 11:03

Trubadurka napisal/-a:men je pa od vsega najbolj bolano v teh reality shovih ravno to, ko se začnejo vsi povprek obtoževati, da glumijo in da v resnici niso to, kar so tu... :lol:

Kokr vem, se te ljudje prej niso poznali in ne morejo vedet kakšen je nekdo v real life-u,če ga je prvič vidu dva tedna nazaj v hiši BB!
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 02. Apr. 2007 11:28

mja no.. pa saj mi tudi ne vemo kdo je kakšen v resnici, kdo igra in kdo ne. tako da umikam, da se strinjam s tisto izjavo enega od gostov, da je đesi ena redkih, ki se ni spremenila :)

je pa đesi že s tistim bila smešna, ko je rekla, da si je lase uničila s peroksidi, barvanjem na blond in druge barve, tako da nisem bila presenečena nad barvo las njene družine. je bilo pričakovano, da je narvno svetlolasa.
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 02. Apr. 2007 11:40

Kdo je v rumenem in kdo v rdečem bataljonu?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Apr. 2007 12:03

bataljon petih ljudi! :D :D :D 5 ljudi še za oddelek ni dovolj! :lol:
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 02. Apr. 2007 12:29

Sunshine357 napisal/-a:Kdo je v rumenem in kdo v rdečem bataljonu?

V rumenem: Tina, Nina, Stane, Andrej in Alen.
V rdečem: Robi, Jasmina, Suzana, Sonja in Miha
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 02. Apr. 2007 18:22

meni se je včeraj kar nasmešek narisal ko sem gledala oddajo ko je BB rekel, Jasmini, da je ona avtomatsko nominirana, no potem ji je povedal da je to zgolj prvo aprilska šala. Mislim da Jasmina nebo tako hitro šla, ker jim preveč šova dela striptiz in seks...to pripomore k gledanosti...
Js mislim da v temle resničnostnem šovu ni nič kaj resničnega še ta prikaz glasovanja telefonskih glasov ne.
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 02. Apr. 2007 19:33

Jasmina bi se tudi lahko nosila, saj je striptizeta!!! :lol:
Pa je res otročja, zlasti teli njeni izpadi.
Uporabniški avatar
čmokica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a čmokica » 02. Apr. 2007 19:35

Kok gre men ta Jasmina na žiuce :? :twisted:
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov