Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hanah napisal/-a:Men je pa osenarca tok smotana ko drži tiste kartice s katerih bere tist tekst. Nekako preveč k sebi jih prime in jih z dvema rokama drži, kot en pruček v osnovni šoli.
Oprosti, res ne razumem, kaj je to pruček. Sem šla gledati v slovar, pa piše samo pručka. Ampak takrat ko sem jaz hodila v osnovno šolo pručk tam ni bilo, so bile samo klopi in stoli. Sploh ne razumem poante.
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
Bluestocking napisal/-a:Hanah napisal/-a:Men je pa osenarca tok smotana ko drži tiste kartice s katerih bere tist tekst. Nekako preveč k sebi jih prime in jih z dvema rokama drži, kot en pruček v osnovni šoli.
Oprosti, res ne razumem, kaj je to pruček. Sem šla gledati v slovar, pa piše samo pručka. Ampak takrat ko sem jaz hodila v osnovno šolo pručk tam ni bilo, so bile samo klopi in stoli. Sploh ne razumem poante.
mislm da je mislna prvarček.. pa če mam narobe me popravte
There's too much blood in my caffeine system...
-
Hanah - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2007
Bluestocking napisal/-a:Oprosti, res ne razumem, kaj je to pruček. Sem šla gledati v slovar, pa piše samo pručka. Ampak takrat ko sem jaz hodila v osnovno šolo pručk tam ni bilo, so bile samo klopi in stoli. Sploh ne razumem poante.
Ma neeeee nism mislina na tiste lesene pručke. Fora je v tem kako izgovoriš. Mislila sem na tiste osnovnošolčke ki hodijo v prvi razred osnovne šole -->prvički. Tisti ki majo rumene rutke okoli vratu.
Zadnjič spremenil Hanah, dne 01. Apr. 2007 13:16, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
Aja, šele zdaj si me razsvetlila.
Ja, ja, zdaj mi je pa vse jasno.
Ja, ja, zdaj mi je pa vse jasno.
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Hvala zvončica za dopolnitev - katastrofa tale Jasmina.
Govori o tem kako nemara zahrbtnih ljudi in hinavcev zraven pa opravlja Sonjo za svojim hrbtom in ni edina.
Naivnica, misli da se bo Robi poroču z njo ko sta zdj seksala jo bo pa tko skenslu ko pride ven, zdj je zvedu tudi da je romkinja, mislim da pr njemu ta striptiz NO Go! V spovednici govori da o nekih čutsvih ni za govorit do Roberta zraven ma pa izbruhe ljubosumja ker se Sonja pogovarja z Robertom!BLJEK IN FUJ....mi je no
HINAVKA
Govori o tem kako nemara zahrbtnih ljudi in hinavcev zraven pa opravlja Sonjo za svojim hrbtom in ni edina.
Naivnica, misli da se bo Robi poroču z njo ko sta zdj seksala jo bo pa tko skenslu ko pride ven, zdj je zvedu tudi da je romkinja, mislim da pr njemu ta striptiz NO Go! V spovednici govori da o nekih čutsvih ni za govorit do Roberta zraven ma pa izbruhe ljubosumja ker se Sonja pogovarja z Robertom!BLJEK IN FUJ....mi je no
HINAVKA
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Baje, da morajo zdaj skoz bit v vojaških uniformah. V hišo lahko grejo sam na stranisce, pa ce jih poklice BB
Jaz ne vrjamem, da Robert ni vedel, da je romkinja, glede na to, da ona tak razglasa ponosno to.
Tina se mi je malo zamerla, ker je z njimi sinfala Sonjo.
Sicer pa tale Jasmina.. Je kr ljubosumna na Sonjo, ker se pogovarja z RObertom
Jaz ne vrjamem, da Robert ni vedel, da je romkinja, glede na to, da ona tak razglasa ponosno to.
Tina se mi je malo zamerla, ker je z njimi sinfala Sonjo.
Sicer pa tale Jasmina.. Je kr ljubosumna na Sonjo, ker se pogovarja z RObertom
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov