Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
nina ma lubčeka. in njen govor o lubčeku so predvajali možu. jaz sem bla kr šokirana, ko so to predvajali, ampak je potem voditlca vprašala moža, če je vedel za ljubimca, pa je rekel da ja. baje da sta se poročila kot prijatla, pa da sta zdaj še samo prijatla, samo mi ni jasno, zakaj ma potem ona samo 3 tedne poleti čas za lubčeka, če kao nista prau skup. mi je ful bedno, da so to mogli predvajat v glavni oddaji, ker če mož za to ne bi vedel, bi lahko vlko sranje naredli, pa še sin je verjetno poslušal, pa ne verjamem, da ve kakšno je stanje...okolica pa tudi. no saj je sama zasrala, ker je šla razlagat to v hiši BB.
drgač pa jas zastopim sonjo, da je bla jezna! kolko vem je bla čokolada za njo, je bla njena, ona jo lahko ponudi ostalim, normalno, ne more cele sama pojest, ampak so ji jo vzeli iz rok, sploh niso pustli, da kaj pove. jas nebi ostala tiho robi pa njegova čigumain žvekanje po kojnsko, adijo, če še bo dolgo noter, bom res nehala gledat, ker bom dobla izpuščaje od njega.
drgač pa jas zastopim sonjo, da je bla jezna! kolko vem je bla čokolada za njo, je bla njena, ona jo lahko ponudi ostalim, normalno, ne more cele sama pojest, ampak so ji jo vzeli iz rok, sploh niso pustli, da kaj pove. jas nebi ostala tiho robi pa njegova čigumain žvekanje po kojnsko, adijo, če še bo dolgo noter, bom res nehala gledat, ker bom dobla izpuščaje od njega.
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
sobotna oddaja je vsaj za kakšno uro prekratka, prav tako med tednom tistih pol ure ni nč. nina se je naučila že mal bolj govort v primerjavi s prvo oddajo. vodila je dobr, brat zna njena obleka mi je bla kr neki. nič posebnega. hvala bogu da je šla jessy ven, ker je blo njeno obnašanje preveč ''frajersko''. zdi se mi, da je sonja dost zamerila sostanovalcem, ker so vsi planili na čokolado, da je pa ona spregovorila, tega pa ni noben opazu. šele, ko je nina rekla, da lahko kej pove, so ugotovili. mal me je pa presenetlo to, da so ji oprostili, da je v polsnu neki zamrmrala. iz tujih oddaj sem navajena, da se ne tolerira niti najmanjša napakica. tedenska naloga je bla pa kr neki. če bi jst odločala o tem ali so jo naredili ali ne, je ne bi. pa na živce mi je šlo robertovo konjsko žvečenje. jessy se pa sploh ne zna obnašat. ko je pršla v studio, ni niti roke dala nini al pa kar koli druzga. samo postavla se je pred in med pogovorom žvečla ko krava. od jasmine mama pa ni bla preveč navdušena nad tem, kar ona počne tam notr. je blo pa zelo nesramno od nine, ko je rekla da se ene vlačjo pa slačjo, druge pa kuhamo,.... res nizek udarec za jasminino družino.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
OMG tele Ninine hlače... ko ena ogromna plenica. Ma saj ma ona menda tud kaj besed pri tem kaj bo mela oblečeno, al ne? Meni bi se zdelo logicno..
Tista scena z Jasmino in tistimi motorji.. Jaz sem se je kr vstrašla.. Tega pa ne morem razumet.
Kr fajn, da je Jessy šla domov, čeprav mi je ta Robert vedno bolj anti.
Pa ta Nina. Ej, kera bitch, da to razlaga tak, ko itak ve, da vsi gledajo. Pa kaj če sta še kao samo prijatelja... Kot da je njemu zato vseeno, da to gleda cela Slovenija..
Sicer pa sem razmišljala, kak jih na začetku predstavljajo.. Nina: poročena (yeah right, kot da ni ze na avidiciji povedala, kak je s tem), Miha: s tisto knjigico so tud napihnili vse se men zdi, Jasmina: romkinja (kolko sem jaz vidla, se mi zdi da njena mama ni ravno romkinja, prej kaka Hrvatica ali kaj podobnega, vrjetno je sam oče)...
Najboljši so mi: TINA, Miha, Stane, Andrej...
Tista scena z Jasmino in tistimi motorji.. Jaz sem se je kr vstrašla.. Tega pa ne morem razumet.
Kr fajn, da je Jessy šla domov, čeprav mi je ta Robert vedno bolj anti.
Pa ta Nina. Ej, kera bitch, da to razlaga tak, ko itak ve, da vsi gledajo. Pa kaj če sta še kao samo prijatelja... Kot da je njemu zato vseeno, da to gleda cela Slovenija..
Sicer pa sem razmišljala, kak jih na začetku predstavljajo.. Nina: poročena (yeah right, kot da ni ze na avidiciji povedala, kak je s tem), Miha: s tisto knjigico so tud napihnili vse se men zdi, Jasmina: romkinja (kolko sem jaz vidla, se mi zdi da njena mama ni ravno romkinja, prej kaka Hrvatica ali kaj podobnega, vrjetno je sam oče)...
Najboljši so mi: TINA, Miha, Stane, Andrej...
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Ta zadeva s Sonjo...vsi ste pisali da so čokolado napadli in se nihče ni zmenil zanjo ker je govorila!A ni bilo tako da ko je ona prišla ven iz spovednice s čokolado ni spregovrila nič,ostali pa valda da niso vedli da ona govori.Šele ko je Nina rekla da naj se predtavi je spregovorila in takrat so se vsi obrnile k njej...al pa sem narobe razumela vse skup...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
^ja tak je blo ja. Ona ni nic povedala in valda so pac vsi navalili na cokolado, saj niso pricakovali, da bo zacela govorit.
Ceprav pa se mi je tud malo zasmilila. Smesna je bla, ko je rekla, da jim je zdaj tak zamerla, da bo se kr en teden prostovoljno tiho
Ceprav pa se mi je tud malo zasmilila. Smesna je bla, ko je rekla, da jim je zdaj tak zamerla, da bo se kr en teden prostovoljno tiho
-
any_any - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2005
Res da ni rekla nobene besede ko je prisla ven, je pa vseeno zakricala in s tem dala vedet da le lahko govori. Ma njih niti ni brigala ona, ze ko se je vlekla ven iz spovednice so samo cokolado gledali. Niti vprasali je niso kaj je delala tam noter.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst sm tud včer gledala. pa se mi gnusjo dost vsi tam notri. sploh jasmina je mela histeričen napad, sm se je zlo ustrašla kaj je narobe z njo.
najbolj kar me je zmotilo je blo pa to, da ko so njeno mami vprašali če se strinja s hčerkinim striptizom in sexom pred kamero ji je blo čist kul. kt da bi bla navdušena da ma kurbo za hčerko. če bi jest to nardila me starši tud vidt nočjo več.
u glavnm če nč bl pametnega ni po tv gledam to
najbolj kar me je zmotilo je blo pa to, da ko so njeno mami vprašali če se strinja s hčerkinim striptizom in sexom pred kamero ji je blo čist kul. kt da bi bla navdušena da ma kurbo za hčerko. če bi jest to nardila me starši tud vidt nočjo več.
u glavnm če nč bl pametnega ni po tv gledam to
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Sej je čisto prav rekla, saj se slači in po fantih vlači. Itak se "kao" vsi strinjajo in vsi prijazno kimajo, kako jim je fajn kaj jasmina dela. Tiso ko je pa Nina rekla da ene pa kuhaMo,... je bil joke, ker se ona tudi slači.
Drugač sem bla pa malo presenečena glede izjave da je Jasmina striptizeta komaj mesec ali dva. LOL
Drugač sem bla pa malo presenečena glede izjave da je Jasmina striptizeta komaj mesec ali dva. LOL
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Ja, cunje od Nine so ble res obupne. Tista srajca je bla primerna za kakšno staro italijansko nono, ne pa za mlado dekle.
Glede Nine in njenega ljubimca...mislim, da so ful svinsko zastavli to, da so spustili posnetek v živo z namenom, da bodo kao šokirali moža. Kar se pa njenega ljubimca tiče, se mi zdi pa totalno bedno, da jo vsi zdej neki obsojajo...Če sta tako zmenjena, je to njuna stvar. Poleg tega je ona že na začetku povedala, da sta samo prijatelja. Pač...osebna odločitev. Če z nekom nisi srečen, zakaj bi moral bit celo življenje privezan nanj? Sej nismo več leta 1800. Edino kar se mi zdi problematično, je otrok, ker se bojim da bo na koncu on trpel. Jasmina pa... Tisti izpad z motorji je bil malo s.i.c.k.
Glede Nine in njenega ljubimca...mislim, da so ful svinsko zastavli to, da so spustili posnetek v živo z namenom, da bodo kao šokirali moža. Kar se pa njenega ljubimca tiče, se mi zdi pa totalno bedno, da jo vsi zdej neki obsojajo...Če sta tako zmenjena, je to njuna stvar. Poleg tega je ona že na začetku povedala, da sta samo prijatelja. Pač...osebna odločitev. Če z nekom nisi srečen, zakaj bi moral bit celo življenje privezan nanj? Sej nismo več leta 1800. Edino kar se mi zdi problematično, je otrok, ker se bojim da bo na koncu on trpel. Jasmina pa... Tisti izpad z motorji je bil malo s.i.c.k.
-
Hanah - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men je pa osenarca tok smotana ko drži tiste kartice s katerih bere tist tekst. Nekako preveč k sebi jih prime in jih z dvema rokama drži, kot en pruček v osnovni šoli.
Pa a se to samo men zdi, al je Aleš učeri deloval ful neki natknjen v studiu??? Včasih je mel prou take ubijalske poglede
Pa a se to samo men zdi, al je Aleš učeri deloval ful neki natknjen v studiu??? Včasih je mel prou take ubijalske poglede
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Najbolj včeri mi je blo k so uni fental Veroniko to ženšče mi je pa res tko mim da adijos.
Stajling od Osenarjeve res ni bil najboljši, men ni bilo všeč. Vodila je pa dobro, vedno boljša je tko da kar se tega tiče
Nina in njen ljubimec-kr mal grdo so vse to prikazal tkole, mogoče že res, da je mož vedel, ampak družina, prijatelji itd. Kr mal sick no.
Aleš dipl. pravnik - se je pa tud men zdel včer preklet nataknjen.
Robi in Jasmina - me prov zanima kaj bo z njima. Pa njena mami, kao ja sj to pa res ni kej tazga. Jah kaj naj rečem, da so ful odprti? Men ne bi bilo prav.
Sonja - se mi zdi da bo postala nadležna, ker lahko govori. Baje je ponoč res govorila ko radijo.
Andrej - tist klip k so nardil o njem, kaj je pa on en simpatičen človk, prov nasmejiš se mu.
Stane - a kdo sploh ve, da je on v hiši?
Stajling od Osenarjeve res ni bil najboljši, men ni bilo všeč. Vodila je pa dobro, vedno boljša je tko da kar se tega tiče
Nina in njen ljubimec-kr mal grdo so vse to prikazal tkole, mogoče že res, da je mož vedel, ampak družina, prijatelji itd. Kr mal sick no.
Aleš dipl. pravnik - se je pa tud men zdel včer preklet nataknjen.
Robi in Jasmina - me prov zanima kaj bo z njima. Pa njena mami, kao ja sj to pa res ni kej tazga. Jah kaj naj rečem, da so ful odprti? Men ne bi bilo prav.
Sonja - se mi zdi da bo postala nadležna, ker lahko govori. Baje je ponoč res govorila ko radijo.
Andrej - tist klip k so nardil o njem, kaj je pa on en simpatičen človk, prov nasmejiš se mu.
Stane - a kdo sploh ve, da je on v hiši?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov