Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Ancha18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2006
Kraj: Velenje

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancha18 » 31. Mar. 2007 9:01

Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLLi » 31. Mar. 2007 9:21

Jasmina zmeri rab bit v središču pozornosti. Takrat s striptizom, zdej s sexom :roll: pa dobr, č ji tko paše, sam men gre takšen folk že na splošno na živce.

A dons gre eden vn ane ??
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 31. Mar. 2007 9:48

spet sta sexala hehehehhe lol :D :D
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 31. Mar. 2007 9:53

Pridem domov prižgem TV, in pač na programu je ostal A kanal bil je nočni program in kazalo kaj se dogaja v hiši - spet sta seksala - sam zdj pa mal bol :) tale Jasmina upam da bo nominirana ker je nemorem več gledat niti poslušat.
Robi je pa tk pokazu svoje, 31 let je star kao ful pameten pa eno takole kokoško zapeca - nič na kar bi lahko bil ponosen ;)
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 31. Mar. 2007 10:47

lahko bi prihranla drugim sostanovalcem, da bi se vsaj pokrila, ampak očitno to ni njuna skrb.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 31. Mar. 2007 11:07

Hehe no končno nekaj kar je podobno sexu. Pa sej vsi ostali itak spijo, zakaj bi se pa mogla skrivat, pa tud če ne bi spali, verjetno ne bi zjali tja, da vidijo mal gole kože, no mogoče Alen bi-hihi. No vsaj nekaj, Đesi gre danes domov, 100 %.

Men se pa Tina ful ne zdi švoh, sej je taka mal kurasta, sam overall ne opravlja, v ljudeh vidi pretežno dobre stvari, je ful O.K no, tko se men zdi. Pa Nina pa druga mamica sta mi tud čist O.K. Tud Miha se je izkazal za čisto fajn fanta.

Očala pomoje nekateri nosijo zato ker je v dnevni sobi čist vedno luč prižgana, mogoče jih moti.

Še neki: a to sta kr brez zaščite sexala? Mogoče je na tabletkah :roll:
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 31. Mar. 2007 11:57

A bo tle tut kak linkič posnetka za nas ki nimamo kartic? :D
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 31. Mar. 2007 12:50

Pa saj kr ne morem verjet :)
Meni je ze prav smesno vse skupaj. Je pa res, da se vsaj nekaj dogaja tak.. :)
Tud jaz mislim, da bo sla danes domov Jessy, ker bodo vsi se zeleli gledat Roberta in Jasmino. Vedno dlje greta. Mogoce bomo se vidli grupica z njima + Alen :D
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 31. Mar. 2007 13:00

Uporabniški avatar
princess of the night
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a princess of the night » 31. Mar. 2007 13:04

ja, tud js sm vidla ponoč na kanalu a... :roll: ne vem no.. a je res tok zanimivo dat prec noge narazn in to prec celo Slovenijo... js zase vem da mi ne bi na kraj pameti padlo seksat tam notr.. bi pa že raj počakala da pridem vn.. sej ne rečm d se člouk zalub.. pa mau nežnosti in tko.. sam to je pa preveč.. usaj zame.. mislm d je ženska še precej otročja in da "kupuje" ljubezn in pozornost s spolnostjo..
There's too much blood in my caffeine system...
olivia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a olivia » 31. Mar. 2007 13:08

honeydew napisal/-a:Hehe no končno nekaj kar je podobno sexu. Pa sej vsi ostali itak spijo, zakaj bi se pa mogla skrivat, pa tud če ne bi spali, verjetno ne bi zjali tja, da vidijo mal gole kože, no mogoče Alen bi-hihi. No vsaj nekaj, Đesi gre danes domov, 100 %.

mislim da tokrat niso spali....če se ne motim se sliši jessy k neki prbija unedva pa v smeh...očitno jih niso slišal al pa namenoma preslišal

sam ne vem pa za kerga bi si bolj želela da gre danes domov...kokr pač že gledam tole kadar ujamem na tv-ju ne vem kdo mi gre bolj na jetra....če bo robert ostal notr bo pač vsak večer mal sexa (ker očitno bosta vsakič malo bolj živahna), ampak njegov način govora in pametovanje me pa nervirata... jessy se pa zna še razžvet pa kako p*** narest, čeprav je daleč od meni ljubega karakterja
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 31. Mar. 2007 14:00

hm, samo nekaj, ni jasmina rekla, dama tipa? če se ne motim je blo o tem govora 1x...ve katera, ki bolj spremlja kaj več o tem?
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 31. Mar. 2007 14:09

ja tko je, prvih približno 5 dni ga je imela, potem je govorila o tem kako on drugo fuka medtem ko je ona notr, zadnjič je bila srečno samska, danes ma pa spet al fanta al pa f** frenda Robija. Sej je še mlada hehehe.
Ena je prej rekla da mu še prišlo ni. V čem je pol fora?
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 31. Mar. 2007 20:13

Joj, kakšne hijene so tile ljudje!!!! Zakadijo se v čokolado, Sonje pa nič ne vprašajo, kako jo je zaslužila!? Brez besed sem!

Nina ni dobro namazana, ker je popolnoma nesorazmerna. Hlače pa so tudi preveč čudne. Preveč se ji nabirajo, kot da bi bile slabo krojene!
Zadnjič spremenil Bluestocking, dne 31. Mar. 2007 20:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 31. Mar. 2007 20:37

Kaj je Nina govorila o chatu in o enem fantu? Nisem sledila, ker me je glih oči motil in mi težil. :evil:

Meni pa so Ninini (Osenarjevi) zobje zdaj ful lepi. Pa tudi bistveno manj ljubljanščine uporablja. Ampak njen HM je pa res preveč pogost.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]