Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 30. Mar. 2007 12:42

Ah eni ste res zategnjeni. Nimajo vsi babic, ene boli k***c kaj si sosedje mislijo, eni ne moralizirajo in počnejo kar jim v danem trenutku paše, enim starcem je jasno da se njihovi otroci z nasprotnim spolom ne gledajo...Kolk vam je zdej hudo no, pač vžgala sta se, big deal, pa še to je blo švoh.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 30. Mar. 2007 13:10

MilkyWay napisal/-a:
kr.ena napisal/-a:Kdo je bolj kriv oziroma bolj plehek in brez ponosa - oni, ki to počnejo, zato, da jih mi gledamo, ali mi, ki to gledamo?

oni...oni se dajajo dol pred kamero in družino in frendi, ne pa mi...

mi pa gledamo vsi kt eni tukci....pa pol se cele debate o tem:) mislim da je bil namen dosežen
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 30. Mar. 2007 13:13

To ni nič presenetljivega,sej ženska je rekla da pogreša štango,pač zdej je eno novo malo stestirala,na koncu pa zgleda da jo je še lepo obrisala...
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 30. Mar. 2007 13:42

Bedna je tale Jasmina pa ne zato ker je seksala ampak zato ker mislim da je s tem hotela vzbuditi zgolj pozornost in ničesar drugega.
Js ko sem potrebna pa če sem res horny da se nemorm več zadržat ful uživam u seksu in nemorem biti tiho in nemorem tk u izi tega speljat...Mislim da tole ni blo zarad nevzdržne potrebe. Smo si pa itak različni.
Najbolj ogabna mi pa je ko v semu vidi seks...nekateri normalno delajo aerobiko ona pride v kostumu in se guzi pred vsemi in trenira neke svoje striptiz poze. Ko plešejo pride do Roberta ki pleše z Nino in začne muvat na njemu kot pri seksu :? Men je to mal bolano.
Z seksom se hoče ven metat kot da je ona zdj pa nevem kaj ko je striptizeta in obvlada nekaj poz - NOT smo tk v seksu vse vidli.
KR NEKI!
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 30. Mar. 2007 14:05

Pač ni najbolj bistra punca. Nimaš kej.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 30. Mar. 2007 14:13

kr.ena napisal/-a:Kdo jim pa daje to pozornost? Mi, kajne? Če bi vsi hoteli gledat 12 mladih ljudi, kako debatirajo o svetu, jedrski fiziki in književnosti, bi take kazali.

Kdo je bolj kriv oziroma bolj plehek in brez ponosa - oni, ki to počnejo, zato, da jih mi gledamo, ali mi, ki to gledamo?

Tocno to sem hotela jaz napisat. Najvecja nocna mora producentov bi bila, da bi se vsi v hiski super razumeli in bili ena taka srecna druzina. :D Zakaj? Ker potem ve ne bi tega gledale in ne bi niti pokrili denarja vlozenega v celoten sov, kaj sele govorili o profitu.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 30. Mar. 2007 16:16

To je blo pa hitr...tale sex namreč.
Jasmina (fak, a mor met tak ime k jst?!) očitno trpi za kroničnim pomanjkanjem pozornosti. Pleše striptiz v privat življenju, v BB ga je tud takoj odplesala, da se dol z prvim, k ji naklon pol urce svojga časa...Sj je ne obsojam al pa kej, to so zgolj moja opažanja :wink: Drgač ma pa pomojem IQ od polža, kere izjave ma to no :D

Robi mi gre ful na živce, ker je tok pametn (kao) in bossy, jst bi ga hit postavla na realna tla, tm se mu pa vsi klanjajo neki.

O drugih nimam kšnga posebnga mnenja...edin Andrej mi je faca...šramba pa to :D

Aja pa Mihu bi un zobotrebc nekam zabila, Tini pa očala :roll: !
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 30. Mar. 2007 18:59

zdaj bo kazalo po tv...
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 30. Mar. 2007 19:44

buubbika napisal/-a:Am jst bi pa sam prašala mau neumesno vprašanje :oops: , če mi lohk kdo pove kdo je izvajalec te pesmi na BB?? :oops:

nina osenar: zelo naglas
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 30. Mar. 2007 20:03

amm, glede jasmine pa seksa pa striptiza...meni je pa fino, da malo popestri zadeve. je pač takšna, kakršna je, zato so jo pa izbrali. mene ne moti, ker je tako vsaj zanimivo gledat. o čem bi se pa v tejle temi pogovarjali če ne bi bilo nje? :)
to infinity and beyond!
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 30. Mar. 2007 20:20

Jaz sem danes prvič v celoti gledla BB .Sam zarad radovednosti..BB je meni dolgčasen,če se pa začne kaj dogajat pa takoj pogledam :D Pa mislim da nisem edina..
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 30. Mar. 2007 20:44

Men se zdi tole vse skupi z eno besedo - bolano.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 30. Mar. 2007 21:50

ne vem zakaj mi je zacela it Nina na zivce :?
I love SISLEY& RW
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 31. Mar. 2007 1:23

jaz danes nisem gledala BB, sem pa včeraj, pa če se ne motim, sem včeraj videla to, ko so oni opravljali nalogo, da morejo 24 ur plesat, takrat sta ona2 zginla v sobo, ker je pokazalo samo tisto, ko je on biu na nje, pa sta se menla, nič druga, vsega niso pokazali. drugače pa mi tudi ni vredi in sama ne bi pred celo slovenijo tega delala, ker bi me blo potem sram it domov, pač mi ni vseeno, kaj si moji bližnji mislijo o meni. ona2 naj delata kaj četa, mi pa ni vredi da je zaj zaradi tega jasmina tarča vsga, ker je pač ženska, on pa nič? večinoma ste komentirale punce, tak da se potem vprašamo, zakaj smo punce označene za ku*be, tipi pa za frajere, ko kiro položjo, malo OT,ampak sem dobla pri tem asociacijo... res je on starejši, pa vseeno...aja, če sta res seksala, menije bol zgledalo kot drgnjenje :D , jas bi ga vrgla z bajte, če me tak nate*ne :roll: , zaščitla se nista. pa prišlo jima tudi ni...res si je slabo reklamo naredo, če sta seksala. jas bi mu na njenem mestu na koncu rekla, če je to to :D ok malo heca, ampak je ta BB en vlki hec. v primerjavi z barom mi je BB zaenkrat še podn.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 31. Mar. 2007 1:55

ah to je blo za pričakovat da bota sexala (če sploh sta). mene ne mot pač sta sexala big deal, vsi seksamo. pa tud ne vem zakaj je sex tok tabu in mormo to skrivat pred starši in ne vem kom use... sj itk sta bla pokrita, nč se ni vidl tko da sta bla dokaj diskretna za moje pojme.
bl kot njun sex mi je odvratno njuno obnašanje in un robertov butast smeh...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov