Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
thebest napisal/-a:kako poetična je bla ta veronika v spovednici!
"k mi ne pride z dušo, k mi ne pride s srcem, k mi ne pride naravno" (zdaj ne vem kakem prihajanju je govorila
"k bi se mogla dol potisnt ko nek kamen .... blablablabla!!!" OMG!!
igzekli. tko poetično osladna je, pa sama sebi je ful globoka pa čustvena, pa to da je šla domov sploh ne pomeni, da je quiter ampak čiiiist neki druzga, pa ta bogi omejeni Mihec ji je tud tok hudga naredu da kr joj
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
Sam ta Nina je pa tut mal
Jasmina pa mi je bla na začetku ful ušeč,zdj mi je pa čedalje manj..
Pa uno ko je rekla,da je pač Miha povedu kšne punce so mu ušeč : črne,temne polti,da majo dobro guzo..
Jasmina pa kr da je to na njo letel,pa da njo misl..
Moja favorita sta Suzana pa un avstralc
Jasmina pa mi je bla na začetku ful ušeč,zdj mi je pa čedalje manj..
Pa uno ko je rekla,da je pač Miha povedu kšne punce so mu ušeč : črne,temne polti,da majo dobro guzo..
Jasmina pa kr da je to na njo letel,pa da njo misl..
Moja favorita sta Suzana pa un avstralc
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jochie napisal/-a:Naughty grl napisal/-a:Frenkie napisal/-a:- Hrvaški big brother: ženska nardi celo dramo zaradi frizure
Omg
tole garant ni hrvaški big brother, face mi niso znane pa tudi akcent mi je nehrvaški. če je tu kaksna strokovnjakinja za jugoslovanščino, naj se javi!
mimogrede, pri tej ženski so glih lasje najboljši del!
Ja to je iz BB Srbija.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Nina je bla učeri dobra, ko je tistim ženskam rekla, da sam blebetajo in vse kar ven prihaja so same kozlarije Pa še res je.
Sicer pa izjava dneva by jessy: "A vegetarijanci rabijo predpasnik? Če kri šprica ..."
Kr neki
Sicer pa izjava dneva by jessy: "A vegetarijanci rabijo predpasnik? Če kri šprica ..."
Kr neki
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
dean444 napisal/-a:Jochie napisal/-a:Naughty grl napisal/-a:Frenkie napisal/-a:- Hrvaški big brother: ženska nardi celo dramo zaradi frizure
Omg
tole garant ni hrvaški big brother, face mi niso znane pa tudi akcent mi je nehrvaški. če je tu kaksna strokovnjakinja za jugoslovanščino, naj se javi!
mimogrede, pri tej ženski so glih lasje najboljši del!
Ja to je iz BB Srbija.
Sam se strinjam, da ma zihr PMS. K jaz sm mela enkrat podobn izpad k sm sla od frizerja..k je blo kao prekratko pa je blo isto kt zmer
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
A lahko nekdo temu Robertu zapre gobec??!! Ker drgac lahko kar spremenimo ime iz BigBrother v BigRobert. Ta model se spozna na vse: na taborniski ogenj, na muzko (tut elektronsko!.., v bistvu pa ne loci cacaca od salse) ob enem je se njihov plesni ucitelj ('hitro, hitro, ena, dva, tri, stiri..'), ce ne bi bilo njega, odra ne bi znal postavit, Robert obvlada tudi trebusni ples in uci Jasmino, kako se ga pravilno plese, Robert je tudi glasbeni ucitelj, saj uci Staneta, kateri toni so visji in kateri nizji.. Ne neha gobcat in je hujsi od kaknsne gobcne mame. Ne morm ga vec poslusat !
In ce ne bi bil on sam tko prekleto zagret za to, da se Jasmina po njem valja (ker jo skos neki vabi k sebi), se verjetno ne bi. Pa se grd je! Ne vem, zakaj se vsi obnasajo kot kaksne racke?? Zakaj vsi delajo tisto, kar on rece in to takrat, ko on hoce? "Gremo zdej to", in ze so vsi na nogah. Men bi se zmesal v bajti s takim pametnjakovicem. STFU model!!
Druga kriticna oseba je Alen. Clovk je totalen lenuh, enga stavka ne zna povedat (jz bols zastopim Andrejevo slovenscino, kot pa njegovo), storast je, neprakticen, neiznajdljiv, dolgocasen in se na njegovi fejk jakni pise 'doktor'. OMG! Drzi se kot kaknsa bogomoljka.
O Jessy ste ze vse povedal..
Nina mi je tut neki sumljiva. Ne vem, kaj nej si mislim o njej, kdaj mi je full OK, kdaj pa prbije kaksno tako, da me vse mine.
Miha se mi ne zdi slab fant. Je umirjen, prijazen, komunikativen, druzaben...
Suzana je sicer vestna mama, ampak glede na ksihte, ki jih vidim na obrazih, ko jejo njeno hrano, pa mislim, da ni prevec dobra kuharca .
Stane: ne vem.
Jasmina mi je ql. Zdi se mi, da je full primerna za tak sov, ker je druzabna, sproscena, komunikativna, pa se dobr se slac. Skornji so mi vsec. Poleg vsega tega, je zelo zagreta za naloge.
Za Sonjo komi cakam, da odpre usta in se zacne z njimi pogovarjat. Zdi se mi full zanimiva.
Tina je oseba, s katero bi se jaz najbolj ujela! Faca je!
Andrej je visek simpaticnosti. Najbolj mi je vsec njegov smisel za humor. Se posebno takrat, ko jih zacne pokat po amerisko. Poleg tega si ga sploh ne morem predstavljat jeznega.
V splosnem pa je mal dolgocasno vse skupi, tudi naloge so cudne.
In ce ne bi bil on sam tko prekleto zagret za to, da se Jasmina po njem valja (ker jo skos neki vabi k sebi), se verjetno ne bi. Pa se grd je! Ne vem, zakaj se vsi obnasajo kot kaksne racke?? Zakaj vsi delajo tisto, kar on rece in to takrat, ko on hoce? "Gremo zdej to", in ze so vsi na nogah. Men bi se zmesal v bajti s takim pametnjakovicem. STFU model!!
Druga kriticna oseba je Alen. Clovk je totalen lenuh, enga stavka ne zna povedat (jz bols zastopim Andrejevo slovenscino, kot pa njegovo), storast je, neprakticen, neiznajdljiv, dolgocasen in se na njegovi fejk jakni pise 'doktor'. OMG! Drzi se kot kaknsa bogomoljka.
O Jessy ste ze vse povedal..
Nina mi je tut neki sumljiva. Ne vem, kaj nej si mislim o njej, kdaj mi je full OK, kdaj pa prbije kaksno tako, da me vse mine.
Miha se mi ne zdi slab fant. Je umirjen, prijazen, komunikativen, druzaben...
Suzana je sicer vestna mama, ampak glede na ksihte, ki jih vidim na obrazih, ko jejo njeno hrano, pa mislim, da ni prevec dobra kuharca .
Stane: ne vem.
Jasmina mi je ql. Zdi se mi, da je full primerna za tak sov, ker je druzabna, sproscena, komunikativna, pa se dobr se slac. Skornji so mi vsec. Poleg vsega tega, je zelo zagreta za naloge.
Za Sonjo komi cakam, da odpre usta in se zacne z njimi pogovarjat. Zdi se mi full zanimiva.
Tina je oseba, s katero bi se jaz najbolj ujela! Faca je!
Andrej je visek simpaticnosti. Najbolj mi je vsec njegov smisel za humor. Se posebno takrat, ko jih zacne pokat po amerisko. Poleg tega si ga sploh ne morem predstavljat jeznega.
V splosnem pa je mal dolgocasno vse skupi, tudi naloge so cudne.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Joj kako je Jasmina pribila...da ko bo ven prišla bo čist "razfukala" štango k jo tok pogreša...
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov