Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
*hox* napisal/-a:CorfuGirl napisal/-a:Edina sankcija je če zapustiš BB je ta da ne boš potem nikol več smel se prijavit za BB šov!!!
Kdo bi se pa hotu večkrat prijavit?
Pa to sem jaz čula včeraj po 24ur ko je kazalo ko odhaja Veronika in una pač ki je delal interv.vprašala onga tipa če so(vodja BB al kaj je že)če so kakšne sankcije,pa ji je pač tip odgovoril da se nikol več ne more prijavit na šov...sej ni treba zdej zavijat z očami ker si nisem tega jaz izmislila...
Ne zavijam z očmi zarad tvojga posta, ampak zarad bedne sankcije s strani vodstva big brotherja.
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
*hox* napisal/-a:*hox* napisal/-a:CorfuGirl napisal/-a:Edina sankcija je če zapustiš BB je ta da ne boš potem nikol več smel se prijavit za BB šov!!!
Kdo bi se pa hotu večkrat prijavit?
Pa to sem jaz čula včeraj po 24ur ko je kazalo ko odhaja Veronika in una pač ki je delal interv.vprašala onga tipa če so(vodja BB al kaj je že)če so kakšne sankcije,pa ji je pač tip odgovoril da se nikol več ne more prijavit na šov...sej ni treba zdej zavijat z očami ker si nisem tega jaz izmislila...
Ne zavijam z očmi zarad tvojga posta, ampak zarad bedne sankcije s strani vodstva big brotherja.
Aha!!Saj maš prav ja...Bi si lahk izmislili mal strožjo sankcijo,kot pa je ta!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Meni je bila pa salsa čisto tipična salsa. Nina ne more metati krivde na BB. Je pač zafrknila, pa kaj. Ni mi všeč tole njeno reagiranje, da dajejo neke dvoumne komade.
Veronika je res patetična, da glava peče.
Veronika je res patetična, da glava peče.
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
nina je rekla, da jih je BB zajebu, ker je najprej dal musko od čačača in pol od sambe
jst sm ugotovila, da so tekmovalci sami zajebal, saj je v pravilih prebral, da bo vsaj odlomek trajal eno minuto. ko se je začel igrat čačača sta ble nina in sonja prepočasni in ko sta hotle začet plesat, je ena minuta minila in se je začela samba in takrat bi mogla it plesat robi in tina.
tko, da so čist sami zajebal vse skupi.
jst sm ugotovila, da so tekmovalci sami zajebal, saj je v pravilih prebral, da bo vsaj odlomek trajal eno minuto. ko se je začel igrat čačača sta ble nina in sonja prepočasni in ko sta hotle začet plesat, je ena minuta minila in se je začela samba in takrat bi mogla it plesat robi in tina.
tko, da so čist sami zajebal vse skupi.
Zadnjič spremenil sinička, dne 27. Mar. 2007 19:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Aja, meni še ena druga stvar ni všeč....tale razporeditev v pare. Pa saj jih je bilo (preden je šel Aleš ven) 50:50, ne vem, zakaj morajo plesati 2 fanta skupaj????
To mi je popolnoma mimo.
To mi je popolnoma mimo.
-
Jaz sem bolj tradicionalist. Za moje pojme morata plesat moški in ženska....pa morda bi tako še kakšna iskrica preskočila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov