Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
prve nominacije so takele:
NINA - Alen Đesi
ALEN - Andrej Đesi
SUZANA - Robi Veronika (ker ja razvajena )
ROBERT - Ales Đesi
ĐESI - Miha Robi
ALES - Nina Robi
TINA - Veronika (ker je prevec vzkipljiva) Ales
STANE - Đesi Ales
ANDREJ - Alen Nina
JASMINA - Miha Suzana
MIHA - Veronika Ales
VERONIKA - Miha Suzana
Đesi in Ales sta nominirana
NINA - Alen Đesi
ALEN - Andrej Đesi
SUZANA - Robi Veronika (ker ja razvajena )
ROBERT - Ales Đesi
ĐESI - Miha Robi
ALES - Nina Robi
TINA - Veronika (ker je prevec vzkipljiva) Ales
STANE - Đesi Ales
ANDREJ - Alen Nina
JASMINA - Miha Suzana
MIHA - Veronika Ales
VERONIKA - Miha Suzana
Đesi in Ales sta nominirana
Zadnjič spremenil bella_, dne 25. Mar. 2007 19:30, skupaj popravljeno 1 krat.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz upam, da nominacije ne bodo vedno tko kot so bile sedaj. Totalno nezanimivo narejeno. Ko sem gledal v CRO, GER in ITA je bila oddaja v živo in kometarji, pri tem je bila prikazana grafika, ki jo pri nas na koncu nismo videli. je samo rekla, da Jessy in Aleš. Lahko bi tud pokazal kdo je kok mel. Mi je mal žal da ni bila tud Veronica na tapeti. Jo je v bistvu rešil Miha, ki je niminiral Aleša.
Čist sfaljeno, da se že sedaj v živo ne objavi kdo je nominiran. Kanal A se tega BB ni lotil po moje najbolje. Vse je neki na pol narejeno.
En teden ne sme govort, ta bo težka.
Čist sfaljeno, da se že sedaj v živo ne objavi kdo je nominiran. Kanal A se tega BB ni lotil po moje najbolje. Vse je neki na pol narejeno.
En teden ne sme govort, ta bo težka.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Kako bedni glas ima big brother. A je to samo slovenska posebnost da se sliši ta glas,ker v ita.tega ni bilo?
Zadnjič spremenil the big red machine, dne 25. Mar. 2007 20:33, skupaj popravljeno 1 krat.
- dean444
- Komunikatorka
thebest napisal/-a:sej miha je ni rešo, kr je njo tudi nominiral... če je nebi bi blo kvečjemu izenačeno pri par ljudeh...kaj pa bi blo pol?
Če bi bilo da ima nedko 4 glasa in ostali 3 3 3. Bi bili štirje nominirani.
Sicer pa bodo po moje naslednjič nominacije normalno v živo, po tistek ko eden zapusti hišo. Sedaj je bilo verjetno tako zaradi Viktorjev- predvidevam.
- nevika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2006
meni se je pa najbolj ne fer zdelo,ko sta veronika in jasmina nominirali suzani.mislim halo,pač to je moje mnenje,če ne bi bilo suzane vprašanje kdo bi kuhal in kako bi kuhal.ona se vsaj trudi za vse in poskrbi za hrano.se mi zdi,da je ta veronika že jasmino potegnila zraven.na koncu vsega glede na to kako mnenje sem imela o mihanu mi je zdaj vedno bolj všeč glede na stanje veronike,ki mi je tok zoprna,taka zahrbtna žensaka,tak živčen človek mi deluje,sej tko kot je pač tina povedala.sicer sta pa moja favorita tina pa andrej.
- dean444
- Komunikatorka
Jasmina mi je čist ok dokler ne odpre ust in samo najedat ali o MIHI ali pa njenem plesu. Veroniko bi dal pa prvo vn, sam na žalost bo treba še 14 dni čakat, če bo možnost. Jessy mi v primerjavi z Veroniko ni niti tok napačna, sam če bodo te not bodo sklenile pakt, saj so že sedaj podobno nominirale.
- nevika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2006
ja saj to je to,se mi zdi da je veronika vse potegnila za sabo.na živce mi gre s tem,ker iz vsake malenkosti naredi nek prepir,za vsako malenkost se razkuri.in še zdaj mi ni jasno,ko je takrat težila mihanu v sobi,kar neki brezveze,sam da je dokazala pač kako je ona odkrita in iskrena do vsakega.sam da se dokaže pred drugimi.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ej a oni vejo kdo je bil največkrat nominiran? Ker Đesi očitno ve, da ima največ nominacij. Vsak kukr trenutno babnce (Đesi, Verojika in Jasmina - sveta trojica) opravljajo v spalnici.
Pa tanova - Sonja- je tud "na tapeti".
Dodajam (k ne morem spat, pa mal spremljam BB): Robiju so všeč ženske z naravnim vonjem (torej brez parfuma). So imeli kar resno debato v kuhinji s Suzano /rahel prepirček/ zraven je bila še Tina.
Miha se je pa phvalil da je bil bodygard Cece.
Veronika pa pravzaprav ni zarad sebe noter (v BB) ampak zarad tega da bi drugim neki dokazala (kaj pa ni povedala). In razmišlja o odstopu. Jasmini/striptizeti je pa notr ql.
PS: Zdej vsi spijo. Jasmina in Robi spet spita skupaj (kao Sonja spi na njeni postelji). Sam se mi zdi ful smešno, ker se Robi drži za nos, kot da bi mu kaj smrdelo.Vsaj tak je videt. Ravno prej pa je govoril o tem, da ima rad ženske z naravnim vonjem, torej brez parfuma, in se je vnel prepir zaradi tega med njim in Suzano, med katerega se je vmešala tudi Tina. Vsega nisem videla. Sem pa videla, da je na koncu Tina nekaj jokala, češ naj bi jo Robert užalil, oz. ji je rekel češ, da je groba in nasilna. Kasneje se ji je opravičil in jo potolažil s prijateljskim objemom, v glavnem si ji je na nek način ful prilizvov.
No in to je za to noč zadnje poročanje iz moje strani, zdaj pa se tud jaz počasi odparvljam spat. LP pa se beremo spet jutir zvečer (oz. ponoči, ko bo spet kaj novega - upajmo)
Pa tanova - Sonja- je tud "na tapeti".
Dodajam (k ne morem spat, pa mal spremljam BB): Robiju so všeč ženske z naravnim vonjem (torej brez parfuma). So imeli kar resno debato v kuhinji s Suzano /rahel prepirček/ zraven je bila še Tina.
Miha se je pa phvalil da je bil bodygard Cece.
Veronika pa pravzaprav ni zarad sebe noter (v BB) ampak zarad tega da bi drugim neki dokazala (kaj pa ni povedala). In razmišlja o odstopu. Jasmini/striptizeti je pa notr ql.
PS: Zdej vsi spijo. Jasmina in Robi spet spita skupaj (kao Sonja spi na njeni postelji). Sam se mi zdi ful smešno, ker se Robi drži za nos, kot da bi mu kaj smrdelo.Vsaj tak je videt. Ravno prej pa je govoril o tem, da ima rad ženske z naravnim vonjem, torej brez parfuma, in se je vnel prepir zaradi tega med njim in Suzano, med katerega se je vmešala tudi Tina. Vsega nisem videla. Sem pa videla, da je na koncu Tina nekaj jokala, češ naj bi jo Robert užalil, oz. ji je rekel češ, da je groba in nasilna. Kasneje se ji je opravičil in jo potolažil s prijateljskim objemom, v glavnem si ji je na nek način ful prilizvov.
No in to je za to noč zadnje poročanje iz moje strani, zdaj pa se tud jaz počasi odparvljam spat. LP pa se beremo spet jutir zvečer (oz. ponoči, ko bo spet kaj novega - upajmo)
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst tut mislim, da je Veronika sigurno bolj annoying kot Jessy...taka glasna, stalno se v ospredje rine, vulgarna, opravljiva in nenormalno živčna... Ful mi je smešn, ker Jasmina, Veronika in Jessy skos skupej opravljajo, pol jo pa nominirata...kaj se pa pol družita z njo, če jima gre tok na qurac?
Pa tole vlačenje po Robiju...jao ta Jasmina ni vredna 5 centov na minuto A nima kao tipa doma? Že od vsega začetka je stalno na Robiju...no sej ne da bi se on branu...ali ipak...prov glupa mi je ta ženska.
Pa zakaj ni Alen dobu nominacije Tip je tak kot da bi bil skos na koki...kr neki skače pa kr neki nabija...
Sicer se mi pa zdi, da se stalno nekej kreše med tekmovalci...taki mali prepirčki...
Pa tole vlačenje po Robiju...jao ta Jasmina ni vredna 5 centov na minuto A nima kao tipa doma? Že od vsega začetka je stalno na Robiju...no sej ne da bi se on branu...ali ipak...prov glupa mi je ta ženska.
Pa zakaj ni Alen dobu nominacije Tip je tak kot da bi bil skos na koki...kr neki skače pa kr neki nabija...
Sicer se mi pa zdi, da se stalno nekej kreše med tekmovalci...taki mali prepirčki...
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov