Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
itak da je malo defekten,sej je nogometni sodnik .Sicer pa če se ne motim sta v italjanskem big brotherju že bili mati in hči ki pa nista dolgo zdržali skupaj saj so gledalci mamo hitro izločili.
-
Grrrr že drugič danes sem zamenjan za žensko .
Sicer pa ne nisem čisto prepričan,možno je da je mama ostala noter kar nekaj časa,vem da je bilo to dve-tri leta nazaj.
Sicer pa ne nisem čisto prepričan,možno je da je mama ostala noter kar nekaj časa,vem da je bilo to dve-tri leta nazaj.
-
sej niti ni potrebno,pač se zgodi.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
MIGRENA napisal/-a:Pa sej to je show in ne tekmovanje iz poezije.
Ma, kakšna poezija - jst samo pravim, da nek nivo pa res mora bit, no.
honeydew napisal/-a:Lol se mi zdi da to niso slovnične napake. Slovnična napaka bi bla recimo "grem domol" in ne besedilo ki je pač spisano v pogovornem jeziku. Niti kost se vam ne vrže pa že lajate.
Halo?! Manjka cca. 176 vejic in to zelooo očitnih. "Hočem tam?!" To ni noben sleng, ampak totalna ignoranca. Tut sama pišem v slengu, ampak še vseen (relativno) dosledno uporabljam vejice, predloge, sklone itd. Za razliko od nekaterih, ahem.
Saj štekam, da je oh in sploh fuuul pomembno, da deluje, da se tale pis of šit kao rima, ampak to še ne pomeni, da je treba delat take napake, d'oh.
Tole s kostjo in lajanjem pa tut prvič slišim.
Kar se pa striptiza tiče, pa moram rečt, da je dobro odplesala in vidi se, da zna, ni dvoma. Ma pa res jajca, da takole odpleše pred celo Slovenijo. Že res, da se nima česa sramovat (super postava!) in priznam, da bi bila sama ful vesela, če bi znala nekaj takega tako samozavestno odplesat, uffff. Njen kao kostim (vključno s škornji) je bil sicer bljak in fuj, ampak morm priznat, da je bla huda, ni kj.
Sicer mi je rahlo do pretežno out, da je šla tole plesat na TV-ju, ampak OK, če si pač želi ustvarit tak ugled in želi uspeti na tem področju, pa naj, what do I care.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
^Danes menda...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today