Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
^nikoli jim ne sme povedat za skrivno nalogo!
Kar pa se tiče Veronike, kok je ta baba fukjena, po slabem tednu si misli da je navečja zvezda sveta!! Glupa je pa totalno...
Kar pa se tiče Veronike, kok je ta baba fukjena, po slabem tednu si misli da je navečja zvezda sveta!! Glupa je pa totalno...
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
A če se ta teden ni dogajal nč pametnega?Ja pol pa RES nisem čisto nič zamudila. Kr oddahnla sm si.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
- thebest
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
***PINKYCA*** napisal/-a:^nikoli jim ne sme povedat za skrivno nalogo!
joj pa kak tota baba špila...mislim halooo da ne skrivaš nekih stvari o sebi...sam da jih pa poveš kr nekemu folku po majn ko enem tednu... mislim...samo da je ona glavna kr se ne boji priznat...!! mislim go veronika!! zabita je ko noč...
sam problem je da je ne bo nominiral noben kmalu...tak da jo bo treba gledat po mojem še kr en čas!
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
striptiz - Čakamo na zastonj video, ane.
Kao himna, POLNA SLOVNIČNIH NAPAK!! Katastrooofa na vseh možnih nivojih! Pa kdo d fak je tisti Prešeren, ki je spesnil ta pis of šit, no?!?!
Kao himna, POLNA SLOVNIČNIH NAPAK!! Katastrooofa na vseh možnih nivojih! Pa kdo d fak je tisti Prešeren, ki je spesnil ta pis of šit, no?!?!
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
jemina napisal/-a:sj skorej ne morem verjet s čim iščejo pozornost
O ja, si kar predstavljam scenarij, ki so ga dobili stanovalci ... "Čim več se pogovarjajte o seksu. Povejte vse, kar se vam je v preteklosti slabega zgodilo, lahko si tudi kaj izmislite. Ko pade gledanost, naj Jasmina zapleše striptiz. Ko bo gledanost spet na podnu, naj dva malo muvata pod odejo, da bo izgledalo, kot da seksajo. Jasmina naj spet zapleše striptiz. Pa ne pozabite omenit seksa ob vsaki priložnožnosti. ITD."
Sem kr ponosna nase, da nisem gledala niti ene oddaje, razen čisto prve. Novice spremljam samo na netu in vidim, da je tale folk že totalno ajde.
A drugače bo kao glavna oddaja vsako soboto?
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Saj je lepo, da se ne sramuje svojega telesa in da nima problemov z goloto, ampak tole....
Ne morem verjet! Da se kar takole po enem tednu sleče, zastonj (trenutno ni v službi)???? Pri njej se pa res vse samo okrog sexa vrti.
Zdi se mi, kot da tekmujejo, kdo si bo več drznil in kdo si bo izmislil večjo bedarijo.
Ne morem verjet! Da se kar takole po enem tednu sleče, zastonj (trenutno ni v službi)???? Pri njej se pa res vse samo okrog sexa vrti.
Zdi se mi, kot da tekmujejo, kdo si bo več drznil in kdo si bo izmislil večjo bedarijo.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
jah eni bi naredili vse za malo reklame in medijske prepoznavnosti
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ženska se sleče in ma kr naenkrat največjo priljubljenost med vsemi kandidati-bolano. Men al se je slekla al ne, sam kot oseba mi je pa začela že mal najedat. Sveta trojica skoz opravlja in ona je tud glavna, najbolj pa me moti to da tok pouadarjajo lastnosti od Mihe, ki pa so pomeni ravno pri njih slaba točka, predvsem pri Jasmini in Veroniki, sam kaj ko bosta še kr nekaj časa not.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
tudi meni je miha zdaj kr vredi, jasmina pa mi je tudi čist ok, čeprav je zdaj zarad striptiza slaba luč na njo padla. najbol vredu mi je zaenrat še nina, pri moških pa hm, v tiste 2x pou ure kaj sem gledala, res ne morem točno povedet, mi je pa andrej hecn, ma malo smešn naglas od fantov se mi v bistvu doben ni preveč zasrau, razen alen. pa če kuhata res vedno samo suzana in nina, nevem zakaj ne bi za spremembo 1x negdo drug. jas tudi nisem neka kuharica, ampak za kosilo bi se pa že potrudla. al pa da vsaj pomaga vsakič en. kaj bodo naredli, če slučajno nina in suzana izpadeta... natv so v teh kratkih oddajah že pokazali samo tak, da oni2 skoz kuhata, pospravlata, oni pa se po jajcah čohajo, ostale punce pa kadijo. me zanima, kak bojo brez čikov zdržali to pa jim nena privoščim, zaj se bojo šele kregali....drugač pa upam, da bo veronika nominirana....glede na to, kolko tam not šinfajo miheca, pa bo verjetno tudi on nominiran.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov