Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Yancha - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
kr.ena napisal/-a:Andrej mi je najbolj simpatičen od vseh...škoda, da ga zelo malo kaže.
Tale je malo dvoumna
.
Jst sm učeri prvič gledala BigBrother,pa mi je bil tkoooo dolgočasen,da močno dvomim,da bom še kdaj gledala. En navadn zeeeeeeeehhhhh . Sm celo oddajo čakala,da se bo kej zgodilo,pa so se sam neki pogovarjal...Umes je blo itaq en kup reklam in kr naenkrat konc oddaje. Res čist nezanimivo.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
^^ Sam to je res zanimivo, ko se ne dogaja nič šokantnega vam je dolgčas, ko so pa v baru 2 recimo skoz ga lumpal ste se pa vsi zgražal kakšne počnejo pred celo Slovenijo
Men je pa čist zanimiv mal pogledat kaj delajo tam zaprti pa četudi ni nič ekstra zanimivega. Sicer pa so šele slab teden notri, norčije še pridejo.
Men je pa čist zanimiv mal pogledat kaj delajo tam zaprti pa četudi ni nič ekstra zanimivega. Sicer pa so šele slab teden notri, norčije še pridejo.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
sam pa da dajo sam pol ure, pa še vmes 3 x reklame... sramota za a kanal, res se jim gre sam za zaslužek
-
Yancha - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
MIGRENA napisal/-a:^^ Sam to je res zanimivo, ko se ne dogaja nič šokantnega vam je dolgčas, ko so pa v baru 2 recimo skoz ga lumpal ste se pa vsi zgražal kakšne počnejo pred celo Slovenijo
No,jst se nad barovci nism zgražala in me ne dajat u ta koš .
Tile so mi pa res nezanimivi...lih tko mi delujejo,k da bojo zaspali...in jst zravn .
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Saj je to res ja...šele en teden so notri.Saj se v bistvu splohne poznajo dobro...saj tisto pravo bo še pršlo.Pa tud v hrvaškem BB se ni prvi teden dogajalo nč posebnega...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Frenkie napisal/-a:A ste že vidl reklamo za big brother revijo? Vsak četrtek, za samo 1,50 evra
...ja dejmo postre po sobi nalepit
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov