Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 21. Mar. 2007 10:02

Ja dejansko kuhata Suzana in Nina, drugi tud neki pomagajo. Verjetno si razdelijo delo. Sem mel testno kartico- pa je mal zajebaval in štekal in zginjla zvok, tako da stalne ne bom nabavil. sam po TV v 30 min ful mal pokažejo. Dostikrat ful zgrešeno in še to ponavadi tisto kar sem tud sam v živo ujel. Tako, da za enkrat to vse bolj bogo zgleda.
Kar se tiče ognja, bi ono morali to tedensko nalogo pogrnit, če bi šlo po pravilih, saj je pisalo da žerjavica še ni ogenj- neki takega.
Veronika je pa čistr fuknjena- kake ta baba v meče, še najbolj ogabna pa mi je bila ko je prbila da je en prijatelj rekel ali bi pofuku svojo mat za 1 mio dolarjev. Pa skoz meče take vulgarne vn. Tako da mi je ona še bolj fuknjena kot Jessy, ki not niti ni tok slabo- pač tista izjava o blondinkah- bomo vidli kaj bo s tem.
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 21. Mar. 2007 10:06

Joj, meni je ta BB kr nekaj. Nevem, samo mi tak bzv vse skupaj, ker mam feeling da vsi čakajo samo da se nekdo dol da, al pa da se Jasmina razgali. :roll:
Edino Andrej mi je simpatiko, ker je taka pojava, pa ta njegova govorica :D Upam, da bo čimdlje not ostal.

Samo meni se zdi, da če je žerjavica in ni plamena, da naloga NI opravljena. Bomo vidli, kaj bo BB reko..
Kaj ve kera, če zdaj vsi vejo, da je Robert zaspal in da ni blo plamena al kak?
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 21. Mar. 2007 10:46

Men pa je ta Jessy zgleda tak omejena da bzv.. Prvo glede tistih blondink.. Sploh nevem, ce je vredno komentirat. Ko pa je vceraj razlagala v spovednici, da so kao ztdaj vsi rekli, da jih ne moti, da nima las in da ce bo slucajno slisala, da bo kdo kasneje reko, da ga moti, da bo popizdla.. Pa ne mores bit tak no.. Pa saj jaz razumem, da ji ni lahko s tem zivet, ampak... wtf?! Kaj te je ona, da bo kr znorela, ce ne bo nekdo mislil tak kot ona... Sploh je ne stekam..
Drugac mi je gre na zivce tud Veronika in s tistim njenim izpadom proti Mihi, ki je v bistvu bil kr nekaj, samo tolko pac, da je bla v ospredju, ker se zdaj nevem kaj je hotla s tem povedat.. Mislim kr nekaj no.
Jasmina se tak smeji da kozlas in to kr brezveze...
Miha je popravil prvi vtis (tist s knjizico) :)
Andrej mi je zanimiv, ampak ga cist premalo kazejo. Vsec mi je ona mama, ko ma 19 letno hcer, pa ful mi je blo dobro, ko je rekla, da ji pac ni vsec, da ona plese striptiz, ampak da se zarad tega ne more zdaj kregat z njo in da je logicno, da vsakemu kaj ni vsec pa se ne bodo kregali zdaj brezveze... Tud ona primorka Nina je fajn.. Ostali pa so tak tak..
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 21. Mar. 2007 11:16

Veronika je tak atenšn sikr da konc, non stop ene take debilne prjavla, sam da jo bo kdo pogledu. Men bi šla ona ful na jetra, da bi se z njo pogovarjala. Ma dj kr znorim, pa take vulgarne ma nonnn stop. No sj če ste vidl njen my space je vse jasn. Sj ne rečem, ful je lušna, sam to obnašanje je pa čist mim. Dejansko mi gre bolj na jetra k Jessee.
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 21. Mar. 2007 11:35

Meni je bila Veronika ko so pršli v bajto kar ok..vsja dober vtis je naredila name.Zdaj pa mi je tako anti...Zgleda da bo Jessy vsak čas eksplodirala,kot da bi mela sama s sabo probleme..in potem Alen...omg!!!Čist mimo!!!Tina pa mi tud ni kaj simpa,ker mam filing da hoče gospodarit v hiši!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 21. Mar. 2007 12:26

Angel girl napisal/-a: No sj če ste vidl njen my space je vse jasn.

my space?
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 21. Mar. 2007 13:51

predzadnja fotografija:

Tina za Lepo sosedo 2005

Slika
It looks like we could have made it baby...me and you!
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 21. Mar. 2007 15:24

Ta Veronika je pa čist nora da je čefurka, sj dobr svaka čast da je ponosna, sam to ful izpostavlja,na avdiciji pa tk no se mi je kr mal žalitev zdela (pa nimam nič proti južnim narodom) da če bi ona pršla in ene čistokrvne družine Lojzekov in nekih Metk vrjetn nebi bla tok direktna kot je; pa ko jo je fant pustil pr 18 letih se je tablet nažrla in zdj je kao ona ful močna oseba zna premagat določene situacije- ja right punčkica če bi ti bla močna oseba tega niti nardila nebi ;)
Uglavnem katastrofa in tisto da ji Miha gre ful na živce, za kr neki sploh ni razloga, sam da je u središču pozornosti. :runterdrueck:

Miha se mi zdi prav fajni pob. Andrej tud posrečen. Tina taka prava primorka vesela, zgovorna. Drugi so mi pa bolj megleni zaenkrat!
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 21. Mar. 2007 15:45

Miha je čist fajn dečko, sam se je pač s tisto svojo sex zgodovino vsem zasral. Drugač se mi ne zdi tak napačen. Heh pa hodu je na našo gimnazijo, tak da se ga iz prvega letnika še dobr spomnem s hodnikov :P
Tist ko ga je včeri Veronika neki napadala, je blo krneki... A ni bolš, če je človk vljuden, ona pa išče prepir v vsaki malenkosti.
...
Uporabniški avatar
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *meti* » 21. Mar. 2007 16:01

Jah men je tud tale Veronika čiiiiist mim no. Na začetku mi je bla res simpatična pa tko prijazna zgledala sam k ma zdej kr ene glupe skoz, sam da neki govori, pa pozornost privablja, pa "moj fotr usem takoj jeb* mater", pa moj fotr to, moj fotr uno.. :? Pa una izjava, u smislu, da komi čaka k bo pršla vn, da jo bojo pol usi klical za pjačo, kao uni k jo prej še pogledal niso, zdej k je pa "slavna" pa.... :lol:
Glede Jasmine...sej je še kar simpatična no, sam mam filing, da je pršla celi Sloveniji svoje probleme izpovedat :?
citat iz ene druge strani(se kar strinjam):
"by pilotista:Kolikor sem jaz dobil vtis glede njenih izjav: "Sem takšna, kakšna sem..." s tem ni nič narobe, samo ne na dolgo in široko razpredat o tem... Se bo že pokazalo, kakšna je. Glede striptiza - moje mnenje je, da je povezano to z njenim zaničevanjem v mladosti. Takrat so jo zaničevali, zdaj pa ko pleše, si jo moški del populacije želi in jo gleda kot objekt poželenja. S tem zdravi svoje frustracije iz mladosti - je****, vse terja svoj davek. "
Uporabniški avatar
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a le@ » 21. Mar. 2007 16:23

Erotični ples v hiši Klik

Erotični ples 2. del Klik

Kdaj so prvič seksale? Klik

Še kar bolano, bi rekla... :D
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 21. Mar. 2007 17:47

Mene pa zanima, če bodo mogli tudi posteljnino in brisače na roke prat, glede na to da nimajo pralnega stroja.

Groza, no, pa kako boš na roke pral kavbojke pa spodnje perilo??? :roll:

To se jim bo perilo čisto zapralo! Mah, ne vem no, meni je to zrelo za inšpekcijo, ker to mi deluje umazano.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 21. Mar. 2007 18:00

Bluestocking napisal/-a:Mene pa zanima, če bodo mogli tudi posteljnino in brisače na roke prat, glede na to da nimajo pralnega stroja.

Groza, no, pa kako boš na roke pral kavbojke pa spodnje perilo??? :roll:

Spodnje perilo bi še šlo, sam kavbojke, postelnjina, brisače, to mi pa res ni jasno kako bojo opral. :roll: Pomoje sploh ne bojo. :lach: A jih je kdo že vidu, da kej perejo? :D Hm... Mogoče bojo pa dobil pralni stroj, v kakšni od naslednjih uspešno izpolnjenih tedenskih nalog. :) Če pa ne, pol se mi pa smiljo, ker živijo v svinjaku.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 21. Mar. 2007 18:33

Jao, Jasmina se tako grozljivo dere in cvili. Veronika hoče bit ta glavna carica pa same traparije pribija. Džesi je pa itak čisti psihopat.

Tina mi je še kr všeč, zaenkrat ni naredila še nič ekstremno zoprnega, hahaha... sam ma pa ful seksi glas. Jaz bi tut mela tak glas :D Ostale so pa itak bolj ali manj tiho. :roll:
Franček
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Franček » 21. Mar. 2007 19:46

Tale idiotizem od "šova" je največja reklama za kajenje in lenarjenje. :evil:
Kam gre ta svet... :x :evil:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov