Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
No da še js mal pokomentiram celotno zadevo...
Glede Osenarce: najprej ko je začela vodit zunaj na tisti preprogi, mi je bla zoprna, kr neki se je napravljala in ful vreščala. Pol v studiu je bla pa kul, delovala je sproščeno in samozavestno. Tud mene je zmotlo mal preveč pogovornega jezika, ampak verjetno je v konceptu oddaje. Glede na njene izkušnje ji je vloga voditeljice res uspela. Rdeči lasji ji ne pašejo sploh, ampak njena postava je pa čist perfect
Daleč najbolj všeč mi je Andrej (ful simpatičn, res faca, tak prijetn dečko).
Kr dobro mnenje mam tud o Tini, Robiju, Stanetu, Nini, Mihu.
O samoozvani Jessy - vse najslabše, glede na svoja 20 leta bi se lahk obnašala manj prostaško in primitvno, tist z blondinkami je pa največji idiotizem. Mislim sama še las nima, pa ne prenese blondik, tipični manjvrednostni komplex
Jasmina - ne moti me, da je Romkinja, ampak že na začetku mi ni bla všeč, vsem utruja s tistim striptizom, skos hodi naokol v kopalkah, kak se smeji O isuse kdo bo to poslušu.
Ka pa delata v hiši un Alen pa Suzana, mi tud ni čist jasn. Ne vem kaj lahk zanimivga notr prineseta...
Glede Osenarce: najprej ko je začela vodit zunaj na tisti preprogi, mi je bla zoprna, kr neki se je napravljala in ful vreščala. Pol v studiu je bla pa kul, delovala je sproščeno in samozavestno. Tud mene je zmotlo mal preveč pogovornega jezika, ampak verjetno je v konceptu oddaje. Glede na njene izkušnje ji je vloga voditeljice res uspela. Rdeči lasji ji ne pašejo sploh, ampak njena postava je pa čist perfect
Daleč najbolj všeč mi je Andrej (ful simpatičn, res faca, tak prijetn dečko).
Kr dobro mnenje mam tud o Tini, Robiju, Stanetu, Nini, Mihu.
O samoozvani Jessy - vse najslabše, glede na svoja 20 leta bi se lahk obnašala manj prostaško in primitvno, tist z blondinkami je pa največji idiotizem. Mislim sama še las nima, pa ne prenese blondik, tipični manjvrednostni komplex
Jasmina - ne moti me, da je Romkinja, ampak že na začetku mi ni bla všeč, vsem utruja s tistim striptizom, skos hodi naokol v kopalkah, kak se smeji O isuse kdo bo to poslušu.
Ka pa delata v hiši un Alen pa Suzana, mi tud ni čist jasn. Ne vem kaj lahk zanimivga notr prineseta...
...
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Hm pa še jaz sicer ne spremljam po TV te zadeve, ampak sem se odločila, da bom raje redno prebirala to temo, ker bom tako najbrž dovolj vedela in sem pač firbec, vseeno me zanima kaj se bo zanimivega dogajalo, ampak se mi ne da spremljat po tv
nekako se mi zdi, da je bar bil bolj zanimiv kot je tole, sploh glede tipčkov sem imela vsaj kaj gledat, če niso že nč pametnega povedli
nekako se mi zdi, da je bar bil bolj zanimiv kot je tole, sploh glede tipčkov sem imela vsaj kaj gledat, če niso že nč pametnega povedli
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
A bo Robi kej kaznovan, ker je na njegovi straži ugasnil ogenj?
Nič niso pokazali kaj je blo s Tino, ko je v hišo "pretihotapla" uro, a ona tud ne bo kaznovana?
Nič niso pokazali kaj je blo s Tino, ko je v hišo "pretihotapla" uro, a ona tud ne bo kaznovana?
-
Ja kokr sm jst razumela je ugasnil oz da je tlela le žerjavca
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Waaa še dobr da sm izpadla v tretjem krogu da nism šla slučajn notr:D
Em jst lahk sam to povem, da največja faca je itak Avstralc. Že tak smo se mu smejal na avdicijah, ko smo ga neki vprašal, pa je čist o nečem drugem začel govort
Un blonde se najbol spomnem iz une fore, ko je rekla na avdijici, d aje zekmovala za lepo sosedo in je bla mislim da druga spremljevalka. Tk da, jst sm njo okronala za lepo sosedo
Robi al kaj je že...Mah on mi je bil ok, ker se ni pustu nič zmest, ko so ga mal neki podjebaval...
Ostale pa prvič vidim...
Em aja Miha mi je car. Dans mu je una ful težila, zakaj skoz sprašuje, če nekaj lahko uzame itd. Mislim baba neumna, srečna bodi, da vpraša, da ne uzame kr. Po mojem vsi naorbe štekajo tega Mihca. Men se zdi čist ok dečko, sam pač...hormoni mu nagajajo...
Em jst lahk sam to povem, da največja faca je itak Avstralc. Že tak smo se mu smejal na avdicijah, ko smo ga neki vprašal, pa je čist o nečem drugem začel govort
Un blonde se najbol spomnem iz une fore, ko je rekla na avdijici, d aje zekmovala za lepo sosedo in je bla mislim da druga spremljevalka. Tk da, jst sm njo okronala za lepo sosedo
Robi al kaj je že...Mah on mi je bil ok, ker se ni pustu nič zmest, ko so ga mal neki podjebaval...
Ostale pa prvič vidim...
Em aja Miha mi je car. Dans mu je una ful težila, zakaj skoz sprašuje, če nekaj lahko uzame itd. Mislim baba neumna, srečna bodi, da vpraša, da ne uzame kr. Po mojem vsi naorbe štekajo tega Mihca. Men se zdi čist ok dečko, sam pač...hormoni mu nagajajo...
-
Ja sam res ej ta Veronika je tko ena wannabe, kr neki jo mot vse. Dj bod vesela, da je fant tko lepo vljuden. Sj ne rečem, men se je on zdel totaln bedak k sm ga prvič vidla v soboto, dons se mi je zdel pa dejanko normalen.
Andrej res mal čudno hodi, ampak je tko zelo simpatičen da konc.
Andrej res mal čudno hodi, ampak je tko zelo simpatičen da konc.
-
Imajo tedensko nalogo - ogenj mora goreti 120 ur in ne sme ugasniti
Btw-purple kam je zginu tvoj drugi del nicka?
Btw-purple kam je zginu tvoj drugi del nicka?
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Mogoče zdaj ni več "bitch", ampak je samo "rozika".
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Joj men je ta Veronika tok mim...modelka je kr en histerik in očitno zamori za vsako stvar...pač je poba lepo vzgojen...za razliko od nekaterih...pa tista njena izjava "ja sej te razumem, sj jst sm čefurka, pa boooli me" Res jim je lahk v ponos...
Kar se pa Jasmine R tiče...ammm sorry, sam ni mi najbl brihtna ("jst mam ful rada ogenj...sej sm se že velikrat opekla, sam ga mam še vedno rada"...shoot meee...
Kar se pa Jasmine R tiče...ammm sorry, sam ni mi najbl brihtna ("jst mam ful rada ogenj...sej sm se že velikrat opekla, sam ga mam še vedno rada"...shoot meee...
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Naloga je, da neprestano gori ogenj 120 ur tko, da po mojem takrat ko je Robiju ugasnu se ne šteje, sam ne vem kdo to spremlja.
Zaenkrat sam Suzana kuha, a bo to tko ostalo? Če bo, pol bo ona do konca notr, da se bojo prehranjevali.
Veronika je bila res mal smešna s tisto prijavo, da je čefurka...
Zaenkrat sam Suzana kuha, a bo to tko ostalo? Če bo, pol bo ona do konca notr, da se bojo prehranjevali.
Veronika je bila res mal smešna s tisto prijavo, da je čefurka...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]