Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 3919 prispevkov
• Stran 261 od 262
•
Prejšnja
1 ... 258, 259, 260, 261, 262
Naslednja
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ni ga dnarja, da se zaprem u tisto ograjo, med enajst (za usako ceno) pozornosti željnih čudakou, obkoljena s kamerami, kjer še lulat ne moram u miru in se cele dneve valim po kaučih, opraulam pa žrem . Aaaa, nočna mora prvega reda .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
me prov zanima kako bo z drugim delom!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Bedn bo kot prvi del
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
mirella napisal/-a:js bi se prijavla.. sam bog ne dej da me izberejo..
bi morali kr dosti tega cenzurirat
Dejva se skup prjavt Pa sej mene bi najbrz tud moral precej cenzurirat, sploh ce bi se js razkurla. Mami je ze rekla, da bogi uni, ce bi me not uzel.
Ma sej kaj pa vem no. Konc koncev mi ne bi bil blem zdrzat tam not. Zdej odvisn kaksen folk bi mela zram. Ceprav... Internet pa mojo musko bi najbolj pogresala...
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Meni so veliko bolj všeč oddaje tipa Real world k je bil na MTV, ko samo živijo in delajo skupaj drugače so pa svobodni in lahko hodijo ven, žurajo, spoznavajo folk. Ne pa da jih zaprejo med stene in to je to, pol so pa kot poskusne miške raznih brezveznih nalog.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
^^Točno to.In zato je meni BB kmalu postal dolgočasen in ga nisem gledla več oz. samo občasno.Bar mi je pa bil ful bolj zanimiv k se je zmeri kej dogajalo (delali, so žurali, hodili na izlete...).
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Prvi neprebran prispevek • 3919 prispevkov
• Stran 261 od 262
•
Prejšnja
1 ... 258, 259, 260, 261, 262
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov