Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Meni pa se sploh ne zdi, da bi bla Suzana tak fejst retusirana v Playboyu. Sicer revije nisem mela v rokah, ampak sem par slik vidla samo na netu. Meni je mela ze v BB ful dobro postavo za svoja leta in moram reci da niti 1x nisem opazla celulita - je pa res da nisem vsak dan gledala tega. Sicer pa so vse punce ki so slikane za Playboy vsaj malo racunalnisko popravljene. Vsaj jaz mislim tak.
Glede tega pa da se je slikala se ne pomeni da je slaba mama in da slabo vzgaja svojega otroka. Sicer pa bodo Nina O. in ostale playboy zajcice vrjetno tud kdaj mele otroka in se bo vedlo, da so se slikale za Playboy. Meni osebno res ne bi pasalo, ce bi to nardila moja mami, ampak nikakor pa ne bi rekla, da je zaradi tega slaba mama.
Glede tega pa da se je slikala se ne pomeni da je slaba mama in da slabo vzgaja svojega otroka. Sicer pa bodo Nina O. in ostale playboy zajcice vrjetno tud kdaj mele otroka in se bo vedlo, da so se slikale za Playboy. Meni osebno res ne bi pasalo, ce bi to nardila moja mami, ampak nikakor pa ne bi rekla, da je zaradi tega slaba mama.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
meni se tud ne zdi zrd tega slaba mama...tko ku je rekla _Petra_...tud tiste k so se že slikale bojo 1x mame, in to je zame isto...pač suzana je mela jajca, d se je šla tko slikt in svaka ji čast...ni dosti žensk njene starosti s tako postavo...in tko ku je ona malo retuširana, so ble use, k so se za playboy slikale, tko d se ni treba nč zgražat
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
Se strinjam z obema, nad mano! Če nebi ble punce ki se fotkajo retuširane, pol bi ziher prodaja Playboya upadla. Keri tip al bejba pa si želi v časopisih oz. revijah gledati punce s podočnjaki, mozoljčki, celulitom, in še kakšnim nepravilnostim?
Verjamem pa, da marsikatera od slikanih ni potrebovala lepšanja oz. retuširanja.
Verjamem pa, da marsikatera od slikanih ni potrebovala lepšanja oz. retuširanja.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
V Novi piše, da sta Marina in Pero par Čist lušna skupaj
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js spremljam angleški in ameriški BB (s torrenti), pa sta 100× bolj zanimiva k slovenski. Hrvaškega pa tud nimam lih željo spremljat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mene tud zanima, kje bi se ga dalo vidt? Me firbec matra
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov