Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
any_any napisal/-a:A prov vidim reklamo ob strani? Zgleda da se je za Playboy razgalila Suzana. Ja, k niso Jasmine in Tine dobili so morali katero drugo izbrati zgleda.
ja prej v mladih letih se ni hotla zrd "moralnih in življenjskih načel, zdj jo je pa premamil velik honorar"
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
somebody napisal/-a:any_any napisal/-a:A prov vidim reklamo ob strani? Zgleda da se je za Playboy razgalila Suzana. Ja, k niso Jasmine in Tine dobili so morali katero drugo izbrati zgleda.
ja prej v mladih letih se ni hotla zrd "moralnih in življenjskih načel, zdj jo je pa premamil velik honorar"
še mal, pa bo še tjaša notr. jeeeeeeeej oprostite, ampak suzana je men obična k... in na njej ni nč estetskega.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ampak tega nom nikol razumela..tri mesce žensko gledamo po tvju, vidmo vse njene šlaufke, celulitis, in vse pomanjklivosti, pol se gre pa tkole slečt in retuširat, pa kaj mislm da bomo vsi poskakal kok je huda al kaj
uglavnem ženska je na prvem mestu MATI, hčerke ki verjetno ne želi poslušat od kolegov kok ma njena mat hudo zretuširano pičko, na drugem mestu je pa men tale plejboj ist mim, ker ne pokažejo DEJANSKEGA stanja osebe ampak vse priredijo in je to pol čist isto če z računalnikom zrišejo eno nago žensko in namontirajo glavo gor od ene znane..no, sej praktično to je tko.
skratka men je šla ženska že prej na živce in sploh mi ni vše..tok ej ponavlala kok je ona dobra mati..ja itak je dobra mati...najkrasnejša
uglavnem ženska je na prvem mestu MATI, hčerke ki verjetno ne želi poslušat od kolegov kok ma njena mat hudo zretuširano pičko, na drugem mestu je pa men tale plejboj ist mim, ker ne pokažejo DEJANSKEGA stanja osebe ampak vse priredijo in je to pol čist isto če z računalnikom zrišejo eno nago žensko in namontirajo glavo gor od ene znane..no, sej praktično to je tko.
skratka men je šla ženska že prej na živce in sploh mi ni vše..tok ej ponavlala kok je ona dobra mati..ja itak je dobra mati...najkrasnejša
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
*purple* napisal/-a:uglavnem ženska je na prvem mestu MATI, hčerke ki verjetno ne želi poslušat od kolegov kok ma njena mat hudo zretuširano pičko
hihihi poscala se bom
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Ja itak kr naenkrat je vsa huda... No zdej jo bo pa že našel kak fuzbalerski pofukelj...mogoče so že vsi znucani, pa rabi kaj novega...
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Oprosti, ce pa te slike niso retusirane, pa niso nobene ble in nobene nebojo! To je vse skup en bullshit.. V 4 mescih zenska ni cudezno zgubila vsega celulita, povesena koza ni skocla nazaj v normalno stanje..
Blablabla,...
Pa grda je, pa naj rece kdo glih kaj hoce!
Da jaz mojo mamo vidim v plejboju, jaz se vstrelim!
Blablabla,...
Pa grda je, pa naj rece kdo glih kaj hoce!
Da jaz mojo mamo vidim v plejboju, jaz se vstrelim!
Hello, 911. I''m on fire!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jasmina1 napisal/-a:Baje da Suzanine slikce niso ble retuširane -> KLIK!
ma zarad mene lohk rečejo karkol, ampak suzano smo gledal in vidl v BBju in njena postava ni taka!sicer pa nisem še vidla ženske na svetu ki bi zgledala brezhibno, kot zgledajo vse v revijah, med drugim tudi v playboju.
ona ni sam retuširana, ona je retuširana tok da glava peče in spremenjena čist v drugo osebo.
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
A se ni glih Suzana najbolj razburjala zarad Jasmininega striptiza, neki da tega ne odobrava, v oddaji govorila, da Tjašinega slačenja sploh ni vidla (yea right ), na konc se pa sama čist sleče za Playboy??!? Kira kura, če pa kej sovražim, je pa to dvojna morala.
...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ja sam res no, to je prov ironično. Sicer je pa ona rekla da se je kao slekla izključno samo zarad tega, ker je broke.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov