Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 13. Jun. 2007 21:04

Dons sm Mihata u mestu vidla in se mi zdi (vizualno) kr kul dečko, mau mejhn, ampak usen. :)

Men je pa Gačanovič sam smeh :D se pa ne morem opredelit, a bi ga dala pod :tot: al pod :gut: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 14. Jun. 2007 6:24

Men je pod :D , ker me vedno nasmeji. Drugače mi je tko zategnjen delval, da nikol ne bi rekla da je tak :lol:
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 14. Jun. 2007 18:33

jst pa pravim sam da je konec tega big brotherja :D
Uporabniški avatar
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *meti* » 15. Jun. 2007 9:11

Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 15. Jun. 2007 12:59

*meti* napisal/-a:A ni reku, da je biu Batman? :D

in v kerem delu oz. kje ga lahko vidimo? :?
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 15. Jun. 2007 13:32

andrej je delal v enem zabaviščnem parku v avstraliji in je tam igral Batmana... ni igral v nobenem filmu ;)
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 15. Jun. 2007 16:41

reklama pa pol :rofl:
Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pebbles » 19. Jun. 2007 10:05

v petk sm vidla janeza v rdečem BMW-ju Z3 in ful tko čaka v avtu in uleti robert in se odpeljeta.... kok sta mi bla smešna! ta janez se pa tud mal preveč dela enga frajerja... počas mi gre že na živce :roll:
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 19. Jun. 2007 11:28

Eh sej se dela tipa ze od vsega zacetka..pa kaj zaj ce ma bmw...je pa brez dece in brez zene...ko bo v postelji na stara leta,...ga sigurno ne bo obiskal robert..
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 19. Jun. 2007 11:48

pebbles napisal/-a:v petk sm vidla janeza v rdečem BMW-ju Z3 in ful tko čaka v avtu in uleti robert in se odpeljeta.... kok sta mi bla smešna! ta janez se pa tud mal preveč dela enga frajerja... počas mi gre že na živce :roll:

kriza srednjih let.. tip ki v njegovih letih nima neke zenske, si bo slej ko prej omislo kaki taki avto.. ker pac misli da je frajer pol :roll:
sicer je pa janez to dokazal ze z vstopom v BB :roll:
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
hmm
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 4. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a hmm » 19. Jun. 2007 12:18

Potem ko je stanovalka Big Brotherja zavrnila mamljivo ponudbo, da bi postala še ena izmed slečenih Slovenk, je zdaj v javnost udarila novica, da se je simpatična Tina razšla s svojim fantom. Sveže samska primorka zdaj postopoma postavlja stvari na svoje mesto, predvsem pa išče čas zase, ki ji ga v teh dneh še kako primankuje.

PO DVEH LETIH KONEC

Tina je Željka spoznala v službi v igralnici, kjer je on delal kot natakar, ona pa kot hostesa. Zveza je trajala dve leti, v tem času pa sta zaljubljenca preživela veliko lepih trenutkov. »T e trenutke bom vedno nosila v srcu, saj Željka zelo spoštujem in cenim, ker je zelo dober človek. Vedno sva bila korektna drug do drugega in prav zato sva se zdaj odločila, da se razideva,« nam zaupa 22-letna Koprčanka, ki je ob prihodu iz hiše doživela velik psihološki napor. "V sebi sem čutila neke vrste blokado in preprosto mu nisem mogla več dajati enakih stvari kot prej. V meni se je nekaj spremenilo. Imela sva že nekaj kriz, ta pa je bila preprosto premočna zame.« Da ima Big Brother veliko moč, potrjuje tudi sama Tina, saj se ob prihodu na svobodo nikakor ni našla in je pred vsem skupaj imela kar malce strahu. "Ko sem se vrnila v realnost, sem bila v šoku in sem potrebovala kar nekaj tednov, da sem prišla popolnoma k sebi. Vse je bilo povsem drugače kot v hiši in tako tudi nisem normalno dojemala odnosov z najbližjimi, kot so prijatelji, družina in tudi fan!." Prizna, da ji je bilo vse tuje in je takoj začutila, da bo njen odnos z Željkom doživel spremembo, vsaj kar zadeva njo. "Še vedno sem malce zmedena, sploh ne vem, kako naj razložim, ker ne najdem pravih besed.«

STANE JE SAMO PRIJATELJ

Ob koncu šova Big Brother so se ljudje na veliko spotikali ob naklonjenost dveh stanovalcev, Tine in Staneta. Stane je že med oddajo pokazal, da mu je svetlolasa Primorka všeč, Tina pa zatrjuje, da na Staneta gleda kot na brata in da sta dobra prijatelja. »Zagotovo sva le prijatelja in Stane ni povezan s koncem moje zveze,« pravi Tina, ki ne verjame, da se iz dobrega prijateljstva lahko razvije tudi ljubezen

-vir:TOcnoTO

kaj pa si mislite o tem????? Priložnost za Staneta? (vikend v toplicah--->romantika) :D
---------
Is this the real life?
Is this just fantasy?
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 19. Jun. 2007 12:27

Eh ona si bo zaj poiskala enga lepsega od Zeljka in Staneta..zdaj jo folk pozna pa bo sigurno to iskoristla...se po moznosti katere poznanega.. :cool:
Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pebbles » 22. Jun. 2007 21:47

pebbles napisal/-a:v petk sm vidla janeza v rdečem BMW-ju Z3 in ful tko čaka v avtu in uleti robert in se odpeljeta.... kok sta mi bla smešna! ta janez se pa tud mal preveč dela enga frajerja... počas mi gre že na živce :roll:

no, drage moje, spet sem videla Janeza v istem avtu, na drugi lokaciji, v BTC-ju, pa še izsilit me je hotel, pol je pa videl da mam prednost, pa je raj počaku... Kok mi je smešn z unimi velikimi očali z belim okvirjem! :D
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 24. Jun. 2007 13:17

menda so bli prejsn tedn v Europarku v MB :) Kere zvezde :lach:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
Velouria
Debatorica
Debatorica