Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Oh naughty naughty boy... Batman..hihi... Pol pa ni cuda, ce je zmagal..sej pa te Marina je tud rekla, da se ji zdi, da je mal igral..
No ok..sej me ne moti...zarad mene..Sam, da se znajdes..Ostali su krivi, ki nasedejo..Mene edino moti, zakaj vedno prej tujci zmagajo kot domacini...in zakaj vedno moski prej kot zenske...in zakaj se ze od vsega zacetka ve, kdo ima najvec sans...
No ok..sej me ne moti...zarad mene..Sam, da se znajdes..Ostali su krivi, ki nasedejo..Mene edino moti, zakaj vedno prej tujci zmagajo kot domacini...in zakaj vedno moski prej kot zenske...in zakaj se ze od vsega zacetka ve, kdo ima najvec sans...
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
tjask napisal/-a:mary-kate and ashley bigg napisal/-a:btw - a je gačanovič gej?
ne ne ni gej ma ženo. aja, pa v omari ma več parov čevljov k ona... baje da jih ma tko okol 200parov...
ja sej to. kr enkrat se mi je zdel, da sm ga vidla u enih ženskih čevljih. pa ful čudn se oblač ...
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
Alma in ostala dva niso rihtali oni, ampak so imeli privat oblačila... dosti cunjic in nakita ki ga je imela Alma je že imela tudi prej ( recimo trenja itd.)
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
***PINKYCA*** napisal/-a:Alma in ostala dva niso rihtali oni, ampak so imeli privat oblačila... dosti cunjic in nakita ki ga je imela Alma je že imela tudi prej ( recimo trenja itd.)
Čeprov na konc je pa pisal: Milan in Alma v oblačilih te in te trgovine.. pol pa nvem
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:tjask napisal/-a:mary-kate and ashley bigg napisal/-a:btw - a je gačanovič gej?
ne ne ni gej ma ženo. aja, pa v omari ma več parov čevljov k ona... baje da jih ma tko okol 200parov...
ja sej to. kr enkrat se mi je zdel, da sm ga vidla u enih ženskih čevljih. pa ful čudn se oblač ...
On drugače sam oblikuje moške čevlje, zato so morda čudni :
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
*meti* napisal/-a:A ni reku, da je biu Batman?
Kolk jaz vem ni igralec v flimih, ampak je v enem od teh tematskih filmskih parkov (a la universal) pač oblečen v kostum batmana in pol majo tam neko točko
Je pa bil ful simpatičn, ko je takoj po oddaji mamo klical pa pravil v telefon celi srečen : "mamiii a si me gladala" pa čist solzne oči
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Alma ma očitno res svoje obleke in dodatke. Tiste njene sicer cute zvezdica uhančke sem vidla že na vsaki tv postaji in v vseh časopisih 10x. Mi je pa imela zmer luštno frizurco.
Gačanovič pa itak no comment. Men je tip tako
Gačanovič pa itak no comment. Men je tip tako
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov