Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
klarica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
men ubistvu res dol visi ker je zmagu... če je andrej, je pač andrej. ni mi sicer jasn zakaj je tok popularen, ker kokr sm jest spremljala BB ni nč konkretnega dal od sebe... pa ajde...
osenarca se pa tok preveč dere v tej oddaji.. mater... je pa mela res hudo frizuro v oddaji-obleka mi pa ni bla čist ušeč, še posebi zadn del. kot da bi mela napisan: poglejte, jaz imam pa tattoo!!
osenarca se pa tok preveč dere v tej oddaji.. mater... je pa mela res hudo frizuro v oddaji-obleka mi pa ni bla čist ušeč, še posebi zadn del. kot da bi mela napisan: poglejte, jaz imam pa tattoo!!
načelo "no judgement" ga zmaga.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
MilkyWay napisal/-a:meni pa je blo prou useeno gdo naj zmaga...in tudi ko je nina povedla, kdo je zmagovalec, je šlo potem use tko na hitro...kr naenkrat konc oddaje...lhko bi še malo kazalo kako se je andrej veselil...
ma že itaq so preveč vlekl... pa še kj morjo za časopise pustita, ane
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
No tako, jest sem sicer navijala za Mihata, tko da mi je blo škoda, da ni zmagal, čeprav sem že vnaprej vedla, da bo zmaga šla Andreju. Na žalost nisem mogla gledat cele oddaje, sem pa vsaj malo vidla. Osenarjeva - brez besed , lahk bi bila katera druga voditeljica.
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
Men je bilo pa všeč kako je Osenarca vodila oddajo. Pač zadnja oddaja, vse v pričakovanju in se je pač drla, da bi bla napetost še mal večja. Se mi zdi da je tlo tko na ameriški način vodila, kar je dobro, ker pri nas so dostikrat voditelji čist preveč megleni in zadržani. Pa odlično je zgledala, to moram še rečt.
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Ja men je bla tut NINA supr.. končno ena oddaja ki ni bila vodena dolgočasno, staromodno pa tko... bolj da vrešči, dviguje napetost pa to..naj bo nekaj posebnega.. po videzu je pa itak krasna... go nina!
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
jz sm tud za andreja navijala, čeprou mi je biu tud miha "blizu".
drgač osenarca mi je bla kul, mogoče bi se lahk mal manj drla ampak ok.
una nina BB LOL kaj ženski ni jasn, grozn je bla oblečena, grozna čupa use grozn, tud komad mi ni biu kej preveč ušeč.
tina, tjaša pa suzana so mi ble fajn uštimane.
drgač osenarca mi je bla kul, mogoče bi se lahk mal manj drla ampak ok.
una nina BB LOL kaj ženski ni jasn, grozn je bla oblečena, grozna čupa use grozn, tud komad mi ni biu kej preveč ušeč.
tina, tjaša pa suzana so mi ble fajn uštimane.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov