Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Učer mi je bla pa Osenarca res dobr zrihtana. Usaj enkrat . Sam dere se pa čist preveč . DOOOOOOOOOOBEEER VEEEEEČER SLOOVENIJAAAAA!! Mislm .. sej slišmo.
Pa Alen kva se je sekiru k ga je Andrej nominiru. Andrej zmaga, Alen mu pa pride težit kao "zakaj si me nominiru". K d ga boli k**** . Pa tisto njegovo vodenje oddaje pred hišo .. polom.
Drgač pa fino, k je zmagu Andrej. Pričakovano.
Pa Alen kva se je sekiru k ga je Andrej nominiru. Andrej zmaga, Alen mu pa pride težit kao "zakaj si me nominiru". K d ga boli k**** . Pa tisto njegovo vodenje oddaje pred hišo .. polom.
Drgač pa fino, k je zmagu Andrej. Pričakovano.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
*_nincy_* napisal/-a:Kar se pa tiče Osenarce WTF...jaz da bi bila 15 minut v studiju bi pomoje vstala pa jo samo trešla....
ja res... sam da jst bi jo že po petih minutah
The secret of success is consistency of purpose.
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
BeLLi napisal/-a:
sekiral se je zarad Mihe , ne Andreja. Zato, ker je Miha v hiši poudarjal kako sta tabolš kolega, potem ga pa 2krat nominira. Ni se šlo o Andreju, za Andreja je Alen navijal, ker mu je pošteno povedal oz.nakazal,da ga je nominiral,ampak da je spoznal,da je uredu dečko.
Free your mind...
-
*meti* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
Privoščim Andreju ampak drugač pa beda, nobenga presenečenja, favorit že takoj po prihodu v bajto..
Glede Alena..jest upam, da bo že enkrat u lajfu prebolu te nominacije
O Osenarci ne bi zgubljala besed, njena nadutost jo je pa res odnesla nekam v višave..
Uglavnem...sam da je KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONC
Glede Alena..jest upam, da bo že enkrat u lajfu prebolu te nominacije
O Osenarci ne bi zgubljala besed, njena nadutost jo je pa res odnesla nekam v višave..
Uglavnem...sam da je KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONC
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
urszika napisal/-a:^^ sam vseen no.. Andrej zmaga un se mu pa v uho dere: nominiru bla bla bla. Men je prov ogabno cmerav izpadel
Ja, midve s kolegico sma se prav smejale. Prvo je skocil do Andreja in se mu izpovedal, da ga je ze od zacetka nominiral in nekaj v tem smislu, da mu je zal... O kak je pateticen.
Ampak je bila pa vceraj skoraj edini razlog za smeh ravno on.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Oh ja....jaz sem včeri prvič gledala, da sm pač vidla kdo bo zmagu...sploh nism nč spremljala ker mi je to totalno bedno...drugače pa ta Nina fak no a se je lahko tk drla...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Kdaj bo pa spet naslednja sezona bb-ja? se že kaj govori? jaz se sigurno prijavim naslednjič
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov