Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Neja jebi...haha
Dobro je reko tip po telefonu...Clovek je sokiran...wtf...se bol bo, ko bo vido, da bo 20% avta trebal sam izplacat...ker ni mus, da je na to ravno pomislil Avto ma vrednost, tak da ni to ravno malo kesa..
Andrej...me ne gane ravno...Smo pa na vikendu gledli cist mal delcek oddaje, ker ne vlece a-kanala bas nesto...in smo opazli, da ima Janez nek hud talent..To bo nov slo idol
Mater ste miheja primerjali ze z vsemi zvalmi...Sej pa te ni tolk necloveski ali pac?
Tota Osenarca pa se res paci moj bog...Ljudje pred BB - idiotizem (bi temu rekla)...skoda casa in volje za zivljenje
Andrej si bo pa zdaj lahko kupil streho nad glavo...revcek
Dobro je reko tip po telefonu...Clovek je sokiran...wtf...se bol bo, ko bo vido, da bo 20% avta trebal sam izplacat...ker ni mus, da je na to ravno pomislil Avto ma vrednost, tak da ni to ravno malo kesa..
Andrej...me ne gane ravno...Smo pa na vikendu gledli cist mal delcek oddaje, ker ne vlece a-kanala bas nesto...in smo opazli, da ima Janez nek hud talent..To bo nov slo idol
Mater ste miheja primerjali ze z vsemi zvalmi...Sej pa te ni tolk necloveski ali pac?
Tota Osenarca pa se res paci moj bog...Ljudje pred BB - idiotizem (bi temu rekla)...skoda casa in volje za zivljenje
Andrej si bo pa zdaj lahko kupil streho nad glavo...revcek
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
uršy napisal/-a:^^Oprosti, ampak Nina je pa res čist huda u temule BB - jst sm po moje tarad nje sploh gledala - super voditeljica je ... ne vem, kaj teb ni jasn
Lej deklič zgol brigej se zase...jaz lahko pišem kar želim...to je moje mnenje...ti še kaj ni jasn...lahko tut narišem za take primerke
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Sej se je vidlo komu mu dviglna roko tm k je stala med njima pa govorila "andrej, miha, miha, andrej...." Je Andrejevo roko držala tko da jo je lohk dviglna, medtem ko je Mihovo tko k mamica drži 5-letnga froca-nč od nč.
Ne kadim, a vedno vžgem.
- ma_nekdo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
no,še moje mnenje o včerajšnji oddaji
- osenarca je huda,postavca ima 1a. jebat ga,se je pa vidlo da je pela na playback,no pa saj so tudi una dva.
-a ste opazili,da je alen imel že ene par oddaj zaporedoma isto srajco,pa jasmino isto majco,edino jasmina je do sedaj imela belo,včeraj pa črno kaj ne zasluži nič keša več s striptizom,da bi si kupla še kako drugo majco?
-komad od janeza mi je ful dobr,govoru je pa prepočasi in je zamujal,sam kurc kaj,sej je star,pa komaj se premika,tako da mu je oproščeno
-komad od nine stanovalke pa mi je za bruhat,oblečena je bila primerno,z izjemo štiklov in kaj je ona napisala ta komad,a je torej prišla osramotiti svojega moža po tv,da mu tako pove,da bo spakirala kovčke in šla???
-za andreja mi je vseeno,mogoče bi zmago bolj privoščila mihi,ker se mi tako malo smili,mi deluje malo neumen,pa vsaj iz slovenije je in zna sloensko govorit.
-za tistega leona,ki je kao dobila avto,pa mi je tudi sumljivo,kako so sploh vedli,kdo je lastnik številke,ali so ga verjetno prej poklicali in mu rekli,da je dobila avto in da naj se dela presenečenega,vsaj tak filing sem jaz imela.
-pero je zame bil glavni v tem našem prvem bb-ju in res škoda,da ga niso dali notri že takoj na začetku.
-aja,pa še to mi je blo čudno,da so jih poklicali v studio,še preden so zvedli,kateri je zmagal. druge bb-je,ki sem jaz gledala,niso tako naredili,ampak so morali ostati notri do konca.
- osenarca je huda,postavca ima 1a. jebat ga,se je pa vidlo da je pela na playback,no pa saj so tudi una dva.
-a ste opazili,da je alen imel že ene par oddaj zaporedoma isto srajco,pa jasmino isto majco,edino jasmina je do sedaj imela belo,včeraj pa črno kaj ne zasluži nič keša več s striptizom,da bi si kupla še kako drugo majco?
-komad od janeza mi je ful dobr,govoru je pa prepočasi in je zamujal,sam kurc kaj,sej je star,pa komaj se premika,tako da mu je oproščeno
-komad od nine stanovalke pa mi je za bruhat,oblečena je bila primerno,z izjemo štiklov in kaj je ona napisala ta komad,a je torej prišla osramotiti svojega moža po tv,da mu tako pove,da bo spakirala kovčke in šla???
-za andreja mi je vseeno,mogoče bi zmago bolj privoščila mihi,ker se mi tako malo smili,mi deluje malo neumen,pa vsaj iz slovenije je in zna sloensko govorit.
-za tistega leona,ki je kao dobila avto,pa mi je tudi sumljivo,kako so sploh vedli,kdo je lastnik številke,ali so ga verjetno prej poklicali in mu rekli,da je dobila avto in da naj se dela presenečenega,vsaj tak filing sem jaz imela.
-pero je zame bil glavni v tem našem prvem bb-ju in res škoda,da ga niso dali notri že takoj na začetku.
-aja,pa še to mi je blo čudno,da so jih poklicali v studio,še preden so zvedli,kateri je zmagal. druge bb-je,ki sem jaz gledala,niso tako naredili,ampak so morali ostati notri do konca.
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
ma_nekdo napisal/-a:-za tistega leona,ki je kao dobila avto,pa mi je tudi sumljivo,kako so sploh vedli,kdo je lastnik številke,ali so ga verjetno prej poklicali in mu rekli,da je dobila avto in da naj se dela presenečenega,vsaj tak filing sem jaz imela.
Ja ani tko da so cifro mel od njega, ker je enkrat oddal glas? In pol majo avtomatsko že xifro in samo enega izžrebajo.
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Ma ni zmago Miha...
No,sam da ne bom rabla več poslušat one Osenarce čas je za šoping
Sam kaka pa je bla Nina iz BB z svojo pojavo in nastopom..OBUP.V tisti 5x preveliki in prastari jakni je zgledla še bolj široka.Kaj jo je včeraj vtrgalo,da se je tak napravla gor?
No,sam da ne bom rabla več poslušat one Osenarce čas je za šoping
Sam kaka pa je bla Nina iz BB z svojo pojavo in nastopom..OBUP.V tisti 5x preveliki in prastari jakni je zgledla še bolj široka.Kaj jo je včeraj vtrgalo,da se je tak napravla gor?
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
In v slovenskem big brotherju je zmagala ˝baba, pa še to ˝avstralka! Krasnooo
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
ma_nekdo napisal/-a:-pero je zame bil glavni v tem našem prvem bb-ju
Word!
No, nobedn mi ni odgovoril kakšna je bla reakcija unga Leona al kaj je bil ... nej kdo napiše no ko me res zanima, glede na to da vsi pišete kak je bil smešn.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
levcek napisal/-a:zakaj so Nino-mamico tako našemli in GRDOOOOO postrigli ? in fuj una blond barva gor..
meni je bla cisto grozna...kr drugace mi je v prejsnjih oddajah bla precej luštno napravljena.
men tud to ni jasn prov res je bla grozna no
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
^Leon sploh ni mogel vrjet, da je res dobil avto. In je cel cas govoril: "Ne, ne me jebat!", "Ne, ne!", "Ziher se hecate!"... v glavnem izjave v tem smislu, ko mu je Nina razlagala, da je bil izzreban in kdaj bo lahko avto dobil. Jaz sem se skoraj polulala zraven od smega
Prav tako mi je blo pune smesno, ko so dali Alena ven na rdeco preprogo, kot kao nekega voditelja. Jaz sem za to, da je Alen voditelj BB 2!! Aja, pa ko so kazali kako je gledal, ko se je Andrej pril po prsih. Za umret no.
Skoda, da nam Nina O. ni prizanesla s svojim odpiranjem ust. Drugace pa je bla lepo oblecena vceraj. Pa tud frizura in vse ji je zelo pasalo.
Janez... Sploh nimam besed. Prav tako ne za Nino, ki je bla grozna. Poje super, ampak ta spremenjen izgled. Boga.
Pred vcerajsnjo oddajo mi je blo vseeno ali zmaga Andrej ali Miha, ampak vceraj ko so kazali njune posnetke za nazaj sem ugotovila, da je ta Miha mal prtegnejn. S tem davljenjem purana, s svojo vsiljivostjo (Veroniki, Jasmini,...), s tem svojim jokom, ...
In sem zelo vesela, da je zmagal Andrej.
Prav tako mi je blo pune smesno, ko so dali Alena ven na rdeco preprogo, kot kao nekega voditelja. Jaz sem za to, da je Alen voditelj BB 2!! Aja, pa ko so kazali kako je gledal, ko se je Andrej pril po prsih. Za umret no.
Skoda, da nam Nina O. ni prizanesla s svojim odpiranjem ust. Drugace pa je bla lepo oblecena vceraj. Pa tud frizura in vse ji je zelo pasalo.
Janez... Sploh nimam besed. Prav tako ne za Nino, ki je bla grozna. Poje super, ampak ta spremenjen izgled. Boga.
Pred vcerajsnjo oddajo mi je blo vseeno ali zmaga Andrej ali Miha, ampak vceraj ko so kazali njune posnetke za nazaj sem ugotovila, da je ta Miha mal prtegnejn. S tem davljenjem purana, s svojo vsiljivostjo (Veroniki, Jasmini,...), s tem svojim jokom, ...
In sem zelo vesela, da je zmagal Andrej.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Meni ni jasno, zakaj eni te zadeve jemljete tako osebno in kar žalite druge. Mislim, folk...to je TV. Pač, enim je všeč Nina, enim ni, enim je Andrej všeč, drugim ni...so what. A je treba pol kar žalit tiste, ki ne mislijo enako? Pa čist zmeri, za vsakega zmagovalca se pribija, da je zmagal samo zato, ker se je smilu folku. Wtf? Neki je treba najt, ane.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
hm čist nova tukej, tko da ojla tale naš BB - kar je preveč je pa preveč, saj jz tko mislm. nina je skos mahala z rokami, njeni nasveti za šoping, auuuuu... ta druga nina, še bl tumač, se strinjam z vsemi vami. leon je biv pa že mal nažgan pa je biv vesev
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov