Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
o boh... tole kozje derište od osenarce je pa prov za popizdit anoying ... človk prov ne more gledat oz. poslušat tud če bi hotu... go hang yourself baba trapasta ...
drgač mi je blo pa prilično vseen kdo zmaga k niti nism redno spremljala... sta mi bla oba glih simpatična... me prov zanima, kva bo Andrej zdej naredu z vsem tem dnarjem...
mi je bla presenetljivo dobra pesem od BB Nine... prov fajn je zažigala ...
drgač mi je blo pa prilično vseen kdo zmaga k niti nism redno spremljala... sta mi bla oba glih simpatična... me prov zanima, kva bo Andrej zdej naredu z vsem tem dnarjem...
mi je bla presenetljivo dobra pesem od BB Nine... prov fajn je zažigala ...
The secret of success is consistency of purpose.
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
lool keri komentarji bogi miha
tut jst sm najbl Andreju prvoščla zmago, ful sm vesela za njega
pa btw Nina Osenar je preveč zamujala takrat k je pela pa Janez tut oo bad . od Nine-BB komad je pa kr nek, lohk bi se vsaj normaln oblekla pa namazala, ne pa k eno strašilo
ampak 200.000 glasov ok šok an
tut jst sm najbl Andreju prvoščla zmago, ful sm vesela za njega
pa btw Nina Osenar je preveč zamujala takrat k je pela pa Janez tut oo bad . od Nine-BB komad je pa kr nek, lohk bi se vsaj normaln oblekla pa namazala, ne pa k eno strašilo
ampak 200.000 glasov ok šok an
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
jeeeeeeeeeej, bravo Andrej
drugač bo pa men najbolj od vsega ostal v spominu un Alenov pogled, ko se Andrej brije...mislim vsakič, ko so ga dons pokazal, sem skor umrla od smeha
drugač bo pa men najbolj od vsega ostal v spominu un Alenov pogled, ko se Andrej brije...mislim vsakič, ko so ga dons pokazal, sem skor umrla od smeha
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
pebbles - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
alina napisal/-a:drugač bo pa men najbolj od vsega ostal v spominu un Alenov pogled, ko se Andrej brije...mislim vsakič, ko so ga dons pokazal, sem skor umrla od smeha
enako! kako je loh tko bulu v andreja hahahaha!! umrla sm od smeha!!
drugač pa tale janez - oh bi se saj naučil pet na playback, kok je zamuju da je blo prov očitno!
aja, pa Nina BB - G R O Z N A, obup od ženske, če bi dala dol uno jakno, bi mogoče še nekak zgledal... obup, res ne vem kaj naj rečm, hotla sm bruhat, k je izstopila iz avta! fuj fuj fuj
drugač mi je pa žal k ni Miha zmagu, sm na koncu dobila tak vtis k da Andrej igra.
Naslednjo sezono se prijavim in se delam najbolj bogo punco na svetu, zihr bom zmagala
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
BRAVO ANDREJ...mu privoščim, čeprav tut Miha ni bil slab
Kar se pa tiče Osenarce WTF...jaz da bi bila 15 minut v studiju bi pomoje vstala pa jo samo trešla....
Pa na koncu mi je dvignila živc ali Miha ali Andrej, miha,andrej,miha andrej,andrej miha Mislm kaj tej ženski ni jasno!?
Nina BB ĐIZS tole je pa sigurno strela udarla predn je prišla v studijo...Njen iztop iz avta OMG kao neki resna kot vrhunska zvezda, ki ima že polno rit slave....čist naduvana ...kod da ne bi že vsak bumbar v naši Slovenije lahko pel!
Janez hahahahhaha Bivša ga je res lahko vesela!
....
Kar se pa tiče Osenarce WTF...jaz da bi bila 15 minut v studiju bi pomoje vstala pa jo samo trešla....
Pa na koncu mi je dvignila živc ali Miha ali Andrej, miha,andrej,miha andrej,andrej miha Mislm kaj tej ženski ni jasno!?
Nina BB ĐIZS tole je pa sigurno strela udarla predn je prišla v studijo...Njen iztop iz avta OMG kao neki resna kot vrhunska zvezda, ki ima že polno rit slave....čist naduvana ...kod da ne bi že vsak bumbar v naši Slovenije lahko pel!
Janez hahahahhaha Bivša ga je res lahko vesela!
....
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez sm tudi žalostna, ker je zmagal Andrej!!! Eh... zdej bo pa pobasal dnar in šel u Australijo- no, sej nej nardi, kar hoče, moj favorit u glavnem ni bil! Sej ne da mi je bil Miha briljanten, sam boljši kot kenguru!
No ja kr je, je!
No ja kr je, je!
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
uršy napisal/-a:^^Oprosti, ampak Nina je pa res čist huda u temule BB - jst sm po moje tarad nje sploh gledala - super voditeljica je ... ne vem, kaj teb ni jasn
tut men je čist huda,prov popolna je res.vedno se ji nasmejem,lušna je, huda postavca..pa še bi lohk naštevala. uglavnm svaka ji čast
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Kaj pa je blo s tistim ko je avto dobu, da je bil tak smešn? Tega žal namreč nism vidla, ko nism gledla BBja do konca ... Drugač pa, sm vesela za Andreja, čeprav bi bla vesela tud za Mihata, če bi pač on zmagal.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov