Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Najlepše "presenečenje" bo že to da ne bo več tiste spake od Osenarce na tv...
Če pa Janez upali kak blues sm siguren da bo BB dosegel najnižnjo točko gledanosti odkar se predvaja .
Če pa Janez upali kak blues sm siguren da bo BB dosegel najnižnjo točko gledanosti odkar se predvaja .
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
_Petra_ napisal/-a:*meti* napisal/-a:Sm dons prebrala v Lei, da bo mela v soboto Nina (tekmovalka, ne Osenarca) svojo pevsko točko pa še 2 tekmovalca naj bi mela "glasbeno presenečenje". Ziher bo Janez peu
Thank you God. Samo tega se je blo se treba, da bi poleg vsega tega dretja poslusali se njeno "petje"!
se strinjam...meni Nina sploh ne potegne
sem pa vceraj Alesa vidla (se po MBju sestat z neko blontno babo) pa mi je bil ko neki lolek Tip full misli, da nekaj je...ampak ni
Skoda, da je sla Marina ven (sem za njo navijala), zdaj pa...me bk, kdo zmaga...
I love SISLEY& RW
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Nimam pojma kdo bo zmagal vendar pomoje razlike ne bojo velike.Vsaj ne tako velike kot je razlika pri velikosti "moškosti"obeh superfinalistov,kjer je Andrej,če se izrazim po veslaško,v vodstvu za dve dolžini (pa ne čolna se razume)...
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Sam a si predstavljate, če Miha zmaga!! Bo polj še večji jebač, kokr je zdej!! sam, da bo pol kšnga ferarija vozil!!!
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jst sm na začetku hotla, da gre miha čim prej vn, zdej je pa moj favorit.
ampak zmagal bo pa andrej, kar je blo že na začetku jasn.
ampak zmagal bo pa andrej, kar je blo že na začetku jasn.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
mycosmogirl napisal/-a:Sam a si predstavljate, če Miha zmaga!! Bo polj še večji jebač, kokr je zdej!! sam, da bo pol kšnga ferarija vozil!!!
A sploh še kdo verjame, da je tipo jebač?
Men se zdi prov en čustven tipček...sicer ga razganja pa vse, sam globok u sebi je deleč od jebača.
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Jst sm tut od začetka ful tistu kao navijala za andreja, ampak bolj kot gre proti koncu, se mi zdi, da je podobnost med andrejem iz bara(zmagovalec) in s tem andrejem očitna. Oba sta se nekako proti koncu zasmilila ljudem, in pol so glasoval za njih
Drugač pa sploh nimam tistga favorita...
Drugač pa sploh nimam tistga favorita...
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Jaz mislim da gre zmaga danes Mihatu, pa tut glasovala bom zanj.
Andrej mi preveč brez osebnosti deluje, preveč prilagodljiv, pa njegov karakter je kot baba Pomoje nemore tak zmagat nevem no.. moje mnenje..
Andrej mi preveč brez osebnosti deluje, preveč prilagodljiv, pa njegov karakter je kot baba Pomoje nemore tak zmagat nevem no.. moje mnenje..
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
k baba kira izjava.. kr neki.. (btw kako to zgleda "k baba" )
Pomoje se ni pokazu u pravi luči k use kr nardi je premišljeno in pomoje se ne more čist sprostit not, ker ne razume dobr usega..pa tut pomoje predn kej reče še vedno najprej premisl u angleščini kako bo pol to povedou u slovenščini, če gre za bolj neusakdanje teme..men je on kul..pač ful mi deluje ustrežljiv,prilagodljiv,natančen,talentiran za več stvari,kulturen,...k recimo u mnogih pogledih miha ni tak..pač to s tem davljenjem purana mi je tuk nagravžen, da bleh..sicr drgač mi je kul zdej zadne tedne..če sm pogledam z audicije posnetk kuk je buiu poln samga sebe,zdej nekak se je prkazu kao u pravi luči in mislm da bo še zmer tak kukr je biu..ženske gor ženske dol,use smo lepe .bl prvoščem Andreju..
Sicr pa ne bom jokala če ne bo..
Pomoje se ni pokazu u pravi luči k use kr nardi je premišljeno in pomoje se ne more čist sprostit not, ker ne razume dobr usega..pa tut pomoje predn kej reče še vedno najprej premisl u angleščini kako bo pol to povedou u slovenščini, če gre za bolj neusakdanje teme..men je on kul..pač ful mi deluje ustrežljiv,prilagodljiv,natančen,talentiran za več stvari,kulturen,...k recimo u mnogih pogledih miha ni tak..pač to s tem davljenjem purana mi je tuk nagravžen, da bleh..sicr drgač mi je kul zdej zadne tedne..če sm pogledam z audicije posnetk kuk je buiu poln samga sebe,zdej nekak se je prkazu kao u pravi luči in mislm da bo še zmer tak kukr je biu..ženske gor ženske dol,use smo lepe .bl prvoščem Andreju..
Sicr pa ne bom jokala če ne bo..
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
bad_girl napisal/-a:mycosmogirl napisal/-a:Sam a si predstavljate, če Miha zmaga!! Bo polj še večji jebač, kokr je zdej!! sam, da bo pol kšnga ferarija vozil!!!
A sploh še kdo verjame, da je tipo jebač?
Men se zdi prov en čustven tipček...sicer ga razganja pa vse, sam globok u sebi je deleč od jebača.
lepo povedano bad girl...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov