Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tami - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2006
Kaaaj?? Zdej bo pa kr Marina zmagala al kua? Najbulš ja.
Ja pa ljudje niso normalni! Zmago si zasluž vsak k je biu od začetka not!!
Marsikdo k nima kartice za 24urni ogled bi lahku vedu, da uni prikažejo tisto kar se jim zdi "najboljš"...kr neki. Pol se pa ljudje obračajo po vetru
Ja pa ljudje niso normalni! Zmago si zasluž vsak k je biu od začetka not!!
Marsikdo k nima kartice za 24urni ogled bi lahku vedu, da uni prikažejo tisto kar se jim zdi "najboljš"...kr neki. Pol se pa ljudje obračajo po vetru
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
No, pa je šla ... Sej mi je bla fajn punca, ampak vsen bolj privoščim zmago nekomu, ki je res zdržal notri 3 mesece. Tko da, Andrej good luck!
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
urszika napisal/-a:Marina odhaja.
Če dnar dobi Andrej, ZAHTEVAM da se prej še enkrat gre tuširat.
Drugač pa, ful me zanima kdo bo zmagal, ker med Andrejem in Mihatom pa res ne vem kdo ma več šans. V bistvu js itak obema privoščim, tak da kdorkoli izmed njiju bo zmagal ko mi bo ql.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Sem zihr da bo zmagal Andrej, kar dobro smo napovedovali že od samega začetka. Si pa niti v sanjah nisem mislila, da bo prišel Miha do finala
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Klepet z Marino
Sem happy, da ni prisla v finale, ceprav se mi zdi super punca, ampak nekako se mi zdi bolj fer, da zmaga eden od teh dveh. Privoscim pa obema enako.
Sem happy, da ni prisla v finale, ceprav se mi zdi super punca, ampak nekako se mi zdi bolj fer, da zmaga eden od teh dveh. Privoscim pa obema enako.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
*meti* napisal/-a:Sm dons prebrala v Lei, da bo mela v soboto Nina (tekmovalka, ne Osenarca) svojo pevsko točko pa še 2 tekmovalca naj bi mela "glasbeno presenečenje". Ziher bo Janez peu
Thank you God. Samo tega se je blo se treba, da bi poleg vsega tega dretja poslusali se njeno "petje"!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]