Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Upam da zmaga Marina,tista dva bedaka sta en bolj zarukan kot drugi.
PS:Kolko cirkusa zaradi enga tiča...
PS:Kolko cirkusa zaradi enga tiča...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
tole pa res ni kr tak
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
^^
Kaj je bil moj jezen, ko so fante za te trenutke pokazal v adamovem kostumu, Marine pa ne , pa tolk je oči napenjal, da le nebi zamudil tega trenutka (no sej bi bla jest tud, če bi samo njo pokazal, ampak tokrat je BB vedel, kaj hočmo videt ) ...
Jaaa, Stane je šel papa, upam, da gresta v superfinale Miha in Marina !
Kaj je bil moj jezen, ko so fante za te trenutke pokazal v adamovem kostumu, Marine pa ne , pa tolk je oči napenjal, da le nebi zamudil tega trenutka (no sej bi bla jest tud, če bi samo njo pokazal, ampak tokrat je BB vedel, kaj hočmo videt ) ...
Jaaa, Stane je šel papa, upam, da gresta v superfinale Miha in Marina !
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
bolhica napisal/-a:andreju bl prvošm k pa uski marini!! kai vm ni jasn..punca je komej 2 tedna notr??
Se strinjam!!
>Dons sm prvič (sploh) glasvala za Andreja .
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
vsi so nekm brezvezni. marina je cisto nezanimiva. miha mi deluje tup ko hlod (pa lahko se je izkazal skozi oddaje za nevem kako v redu fanta, ne morem se otrest tega filinga da je totalen debil, ce bi ga poznala.....se ne i druzla z njim)....
in ker je izbor kandidatov tako boren...naj zmaga andrej....te tehtnica prevagala v njegovo smer 8je dal tiča na vago)
in ker je izbor kandidatov tako boren...naj zmaga andrej....te tehtnica prevagala v njegovo smer 8je dal tiča na vago)
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
tole je pa bl puranček v primerjavi z andrejevim puranom!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
upam, da bosta v superfinale pršla Miha in Marina... se mi zdita tak luškan parček
andrej nej gre pa ven dons... k se mu prov vid kako zagreben je za teh 70 mio... čist je zapsihiran... k da se bo svet podru če jih ne dobi
andrej nej gre pa ven dons... k se mu prov vid kako zagreben je za teh 70 mio... čist je zapsihiran... k da se bo svet podru če jih ne dobi
The secret of success is consistency of purpose.
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sam eno vprašanje: A sta Miha in Marina kej imela? Mislim, nekaj sem sklepala glede na tale stavek, citiran iz 24ur.com: ''Miha pa je večer okronal z izboljšanjem famoznega rekorda.''
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov