Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
bolhica napisal/-a:andreju bl prvošm k pa uski marini!! kai vm ni jasn..punca je komej 2 tedna notr??
Marina je v hisi od 6.5. .. to pa ni 2 tedna
Hello, 911. I''m on fire!
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni je tudi ta Andrej beeeeeeeedn! Zdej je celo pogruntal, da obstaja beseda ˝bk˝(bik) in jo nonstop uporablja. Mislm, sej razumem da še vedno vsega ne šteka, sam bi se lhku mal bolj potrudil! Meni se tudi zdi, da glumi, da ne bi mogu bolj! Upam, da gre jutri vn!!!
Jez sm tudi glasovala za Marino! Prvu se tudi meni ni zdelo najbolj fer, da zmaga, ker ni od začetka, sam je ženska ful skulirana, pa ful se je zaštekala s tipi, pa ful je neki aktivna pa to! Drgač pa mi je tudi Miha mega ratal, tko da navijam za oba!
Jez sm tudi glasovala za Marino! Prvu se tudi meni ni zdelo najbolj fer, da zmaga, ker ni od začetka, sam je ženska ful skulirana, pa ful se je zaštekala s tipi, pa ful je neki aktivna pa to! Drgač pa mi je tudi Miha mega ratal, tko da navijam za oba!
-
Jaz sem tut za Marino.. Women power!
Andrej pa tak povdarja da nebo mel kam it ko ven pride.. E BOOOOOOGI Kaj misli da se bo vsem zasmilo al kaj? Bejzi bejzi... VEN!
Andrej pa tak povdarja da nebo mel kam it ko ven pride.. E BOOOOOOGI Kaj misli da se bo vsem zasmilo al kaj? Bejzi bejzi... VEN!
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz sn tud misla pokomentirat pa sn misla ne rajsi..zaj pa vidim ko si omenla...moooooram poudarit ja..da je kr konkretno obdarjen..Miha niti ne v primerjavi z Andrejem.c.cccc..ovi pa juj
samo zarad tega neo dobo mojga glasa
samo zarad tega neo dobo mojga glasa
-
urszika napisal/-a::eek: Kva sm pa js zamudila?!?!? Kje je blo to???
V oddaji!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Marina mi je čist faca ratala, vsaka čast ji, da prenaša Mihata, sej ne morem točno pokazat s prstom, zakaj mi je antipatičen, sam mi je res.... če bi ga poznala v rl, bi kar bežala od njega, tak zlovešč se mi zdi
Nej ena napopa slike nagcev, hehe, une k mate kartice, magar print screen videa
Nej ena napopa slike nagcev, hehe, une k mate kartice, magar print screen videa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov