Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Finalna oddaja:
http://24ur.com/bb/bb_article.php?article_id=3099100
Kul, nism je še slišala pet Menda ma močan glas
http://24ur.com/bb/bb_article.php?article_id=3099100
Seveda se bodo v zadnji oddaji spomnili vseh ključnih trenutkov od začetka do zadnje oddaje. Bivši stanovalci bodo vsak po svoje pripravili presenečenja. Stanovalka Nina Maurovič Blatnik bo premierno predstavila svoj prvi single in tako v oddaji začela s pevsko kariero.
Kul, nism je še slišala pet Menda ma močan glas
Zadnjič spremenil urszika, dne 05. Jun. 2007 9:59, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Miha zapustil hišo BB
Miha je zapustil hišo in odšel k okulistu! Razlog je bila nesreča pri vaji s kiji.
, upam, da pride nazaj v 24 urah
Miha je zapustil hišo in odšel k okulistu! Razlog je bila nesreča pri vaji s kiji.
, upam, da pride nazaj v 24 urah
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Jst mislim, da bo skoraj zagotovo zmagal Andrej. S svojo simpatičnostjo in totalno nedolžnostjo bo osvojil srca Slovenije
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ in je svizec zavil čokolado ... sicer sem res bolj mal gledala, ampak sem vseen opazla, da ni glih tako nedolžna dušca, kot se dela... on je bl k ne en jebiveter, k ne ve kaj bi sam s sabo in bi najraj vidu, da bi mu blo vse direkt k rit prinešeno... in pol mal jamra in se dela revčka ker pač neumni ljudje padajo na to finto... je že njegova teta v sobotni oddajo lepo povedala, da mu ne bo čist nč hudga ko pride ven...
The secret of success is consistency of purpose.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
najboljše bi bilo, če bi marina zmagala:
- se mi zdi, da dekle res ne igra, nenazadnje tudi zato, ker misli, da nima šans, ker je tako kratek čas noter
- z njeno zmago bi bil cel BB za naslednje sezone postavljen na glavo, namreč to bi bil dokaz, da res lahko zmagajo tudi novi stanovalci in bi bila panika v naslednjih sezonah ob priselitvi novih še večja...
- se mi zdi, da dekle res ne igra, nenazadnje tudi zato, ker misli, da nima šans, ker je tako kratek čas noter
- z njeno zmago bi bil cel BB za naslednje sezone postavljen na glavo, namreč to bi bil dokaz, da res lahko zmagajo tudi novi stanovalci in bi bila panika v naslednjih sezonah ob priselitvi novih še večja...
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Men se Marina tud dopade, zato kr ni samovsecna in se vsem prilagaja..Ne sinfari pa je puna simpaticna...
jaz navijam za njo al pa te Andrej ce se mora kdo...Stane pa on Miha mi nista za zmago...Je pa res, da je Miha se ful spremenil od zacetka pa do zdaj...Mi je zdaj pr koncu prav vsec postal, ker se ne pretvarja nekaj..je res, da ma neke svoje finte..samo ni pa nikol gledal samo na svojo rit..
jaz navijam za njo al pa te Andrej ce se mora kdo...Stane pa on Miha mi nista za zmago...Je pa res, da je Miha se ful spremenil od zacetka pa do zdaj...Mi je zdaj pr koncu prav vsec postal, ker se ne pretvarja nekaj..je res, da ma neke svoje finte..samo ni pa nikol gledal samo na svojo rit..
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Sej Marina je čist ok, je simpatična in vse, sam pomoje ne bi blo ravno najbolj fer da bi ona zmagala, glede na to kak dolg so že ostali not ona pa sam, kok, en mesec? Itak je to ful bedno da vmes ene nove not dajejo, sploh tak pozno kot so dali not Marino.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
no angel napisal/-a:Sej Marina je čist ok, je simpatična in vse, sam pomoje ne bi blo ravno najbolj fer da bi ona zmagala, glede na to kak dolg so že ostali not ona pa sam, kok, en mesec? Itak je to ful bedno da vmes ene nove not dajejo, sploh tak pozno kot so dali not Marino.
pa kaj vam ni jasno? al ne dajejo novih not kr tko, za zabavo..če pač ne grejo vsi stanovalci ven z nominacijami, ampak ker pač sami tko hočjo, al so pa prisilno izseljeni, jih morjo nekak nadomestit k naj oddajo kr za 4 tedne skrajšajo al kaj?? logično, da pridejo novi not..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no angel napisal/-a:Sej Marina je čist ok, je simpatična in vse, sam pomoje ne bi blo ravno najbolj fer da bi ona zmagala, glede na to kak dolg so že ostali not ona pa sam, kok, en mesec? Itak je to ful bedno da vmes ene nove not dajejo, sploh tak pozno kot so dali not Marino.
zakaj pa ne?tud če je mal časa notr se je obveljavla in nima tok negativnih mnenj kot ostali...in če bi bla tina, jasmina recmo še notr in v finalu bi želel da res onedve zmagata al kaj k sta ble največje kure od vseh, poleg suzane ja itak da ne no..tud uni so bli 14 dni notr, pa so vsi skupej v 14 dneh dokazal da so glupi, glede na to da marina v tem času ni bleknla tok defejtnih izjav kot vsi ostali...pa tista jamsina s tistimi motroji..ja motena oseba, kaj naj rečem..ni čudn da jo robert noče vidt sploh, sej bi ga blo sram z njo po centru hodt.
jst se čist strinjam z marino al pa z andrejem..miha mi ja antipatien, preveč se nosi in je preveč nadut, stane pa itak ni nč nardu in je čist brezvezen in brezizrazen...
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
jst sm se odločla da bom oddala en simboličen glas za Marino. to pa zato ker mam dost tega da sam tipi zmagujejo in konc koncev bi mogle ženske držat skupaj, ne pa da se postrani gledamo: ta je pa taka pa taka, ona pa skos šinfa, ta se pa tko pa tko oblači... dost mam tega, da ni med nami neke take solidarnosti kukr je med fanti. tko da- women power !!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov