Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 04. Jun. 2007 10:09

jst navijam da prideta v finale marina in andrej oz. če ne andrej pa miha... vsekakor pa marina :)
The secret of success is consistency of purpose.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 04. Jun. 2007 10:20

Jst tut navijam za Marino. Sicer nimam nekega posebnega razloga, ampak na živce mi gre, da skos naprej mečejo, da si ne zasluži, ker ni not že od začetka. Sej ni ona kriva :?
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 04. Jun. 2007 10:42

Finalna oddaja:
http://24ur.com/bb/bb_article.php?article_id=3099100

Seveda se bodo v zadnji oddaji spomnili vseh ključnih trenutkov od začetka do zadnje oddaje. Bivši stanovalci bodo vsak po svoje pripravili presenečenja. Stanovalka Nina Maurovič Blatnik bo premierno predstavila svoj prvi single in tako v oddaji začela s pevsko kariero.

Kul, nism je še slišala pet :) Menda ma močan glas :gut:
Zadnjič spremenil urszika, dne 05. Jun. 2007 9:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 04. Jun. 2007 12:01

Miha zapustil hišo BB
Miha je zapustil hišo in odšel k okulistu! Razlog je bila nesreča pri vaji s kiji.

:eek: , upam, da pride nazaj v 24 urah
Uporabniški avatar
TOMCAT
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a TOMCAT » 04. Jun. 2007 12:37

Jaz navijam za Andreja. Mi je ful simpatičen že od začetka, tako da bo moj glas šel zanj.
Kako bo na koncu bomo pa vidl v soboto. :razz:
Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 04. Jun. 2007 12:52

Jst mislim, da bo skoraj zagotovo zmagal Andrej. S svojo simpatičnostjo in totalno nedolžnostjo bo osvojil srca Slovenije ;)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 04. Jun. 2007 14:02

^ in je svizec zavil čokolado :lach: ... sicer sem res bolj mal gledala, ampak sem vseen opazla, da ni glih tako nedolžna dušca, kot se dela... on je bl k ne en jebiveter, k ne ve kaj bi sam s sabo in bi najraj vidu, da bi mu blo vse direkt k rit prinešeno... in pol mal jamra in se dela revčka ker pač neumni ljudje padajo na to finto... je že njegova teta v sobotni oddajo lepo povedala, da mu ne bo čist nč hudga ko pride ven...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 04. Jun. 2007 15:44

najboljše bi bilo, če bi marina zmagala:
- se mi zdi, da dekle res ne igra, nenazadnje tudi zato, ker misli, da nima šans, ker je tako kratek čas noter
- z njeno zmago bi bil cel BB za naslednje sezone postavljen na glavo, namreč to bi bil dokaz, da res lahko zmagajo tudi novi stanovalci in bi bila panika v naslednjih sezonah ob priselitvi novih še večja...
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 04. Jun. 2007 23:10

Men se Marina tud dopade, zato kr ni samovsecna in se vsem prilagaja..Ne sinfari pa je puna simpaticna...

jaz navijam za njo al pa te Andrej ce se mora kdo...Stane pa on Miha mi nista za zmago...Je pa res, da je Miha se ful spremenil od zacetka pa do zdaj...Mi je zdaj pr koncu prav vsec postal, ker se ne pretvarja nekaj..je res, da ma neke svoje finte..samo ni pa nikol gledal samo na svojo rit..
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 05. Jun. 2007 10:05

Sej Marina je čist ok, je simpatična in vse, sam pomoje ne bi blo ravno najbolj fer da bi ona zmagala, glede na to kak dolg so že ostali not ona pa sam, kok, en mesec? Itak je to ful bedno da vmes ene nove not dajejo, sploh tak pozno kot so dali not Marino.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a estrella19 » 05. Jun. 2007 10:31

no angel napisal/-a:Sej Marina je čist ok, je simpatična in vse, sam pomoje ne bi blo ravno najbolj fer da bi ona zmagala, glede na to kak dolg so že ostali not ona pa sam, kok, en mesec? Itak je to ful bedno da vmes ene nove not dajejo, sploh tak pozno kot so dali not Marino.

pa kaj vam ni jasno? al ne dajejo novih not kr tko, za zabavo..če pač ne grejo vsi stanovalci ven z nominacijami, ampak ker pač sami tko hočjo, al so pa prisilno izseljeni, jih morjo nekak nadomestit :roll: k naj oddajo kr za 4 tedne skrajšajo al kaj?? logično, da pridejo novi not.. :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Jun. 2007 10:51

no angel napisal/-a:Sej Marina je čist ok, je simpatična in vse, sam pomoje ne bi blo ravno najbolj fer da bi ona zmagala, glede na to kak dolg so že ostali not ona pa sam, kok, en mesec? Itak je to ful bedno da vmes ene nove not dajejo, sploh tak pozno kot so dali not Marino.

zakaj pa ne?tud če je mal časa notr se je obveljavla in nima tok negativnih mnenj kot ostali...in če bi bla tina, jasmina recmo še notr in v finalu bi želel da res onedve zmagata al kaj k sta ble največje kure od vseh, poleg suzane :roll: ja itak da ne no..tud uni so bli 14 dni notr, pa so vsi skupej v 14 dneh dokazal da so glupi, glede na to da marina v tem času ni bleknla tok defejtnih izjav kot vsi ostali...pa tista jamsina s tistimi motroji..ja motena oseba, kaj naj rečem..ni čudn da jo robert noče vidt sploh, sej bi ga blo sram z njo po centru hodt.
jst se čist strinjam z marino al pa z andrejem..miha mi ja antipatien, preveč se nosi in je preveč nadut, stane pa itak ni nč nardu in je čist brezvezen in brezizrazen...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 05. Jun. 2007 11:13

jst sm se odločla da bom oddala en simboličen glas za Marino. to pa zato ker mam dost tega da sam tipi zmagujejo in konc koncev bi mogle ženske držat skupaj, ne pa da se postrani gledamo: ta je pa taka pa taka, ona pa skos šinfa, ta se pa tko pa tko oblači... dost mam tega, da ni med nami neke take solidarnosti kukr je med fanti. tko da- women power !!! :D
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 05. Jun. 2007 11:34

^ same here :wink:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 05. Jun. 2007 12:12

Js jim pa ne dam centa :lach: Da bodo pol Nino v take ogabne stvari oblačl.. no tnx :rofl:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov