Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ma meni je pa Andrej vedno bolj bedn... Se mi zdi, da prou mal igra na to svojo taktiko: Joooj, jez sm tko bogi, rabm 75 000 E, ker nimam doma... Vraga, nima doma, je njegova teta (al kaj je že bla) učerej lepo povedala, da ga bodo lepo sprejeli pod streho in da dom sigurno ma! Seveda, vsak bi pa raje mel svoje stanovanje... Skratka, Andreju ne privoščim zmage! Sploh ne vem komu jo no , se morm še odločt tekom tega tedna haha...
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
jaz mislim da bo tako, da gre v čet ven stane, ker je zelo pasiven, odkar je tina šla (pač kolk malo spremljam)... Marini zmage ne privoščim preveč, je sicer super punca, simpatična in vse, ampak dfinitivno si jo bolj zasluži nekdo, ki je noter že 3 mesce
jaz bi dala v finale Andreja in Miho... Miha mi je sicer bil precej antipatičen, tista knjižica je bila itak sam fora, da so si ga zapomnili in da je prišel not, ampak s časom pa je postal prav ok... Je nekonfliktna oseba, ampak včasih mi gre malo na živce.. Andrej se mi zdi simpatičen že od vsega začetka, z vsemi se je dokaj vredu razumel, za razliko od Mihe, pozna se mu tudi, da je starejši, vedno se zelo potrudi za naloge.
Ne vem no.... po eni strani Miha, po drugi Andrej, odvisno kdo bo glasoval.... We'll see...
jaz bi dala v finale Andreja in Miho... Miha mi je sicer bil precej antipatičen, tista knjižica je bila itak sam fora, da so si ga zapomnili in da je prišel not, ampak s časom pa je postal prav ok... Je nekonfliktna oseba, ampak včasih mi gre malo na živce.. Andrej se mi zdi simpatičen že od vsega začetka, z vsemi se je dokaj vredu razumel, za razliko od Mihe, pozna se mu tudi, da je starejši, vedno se zelo potrudi za naloge.
Ne vem no.... po eni strani Miha, po drugi Andrej, odvisno kdo bo glasoval.... We'll see...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Klepet z Janezom:
To bo še zanimivo
Spelaaa: Žiujo janez! Men si biu kr ušeč, k si z u letih pa si tak za žure pa to, sam zaka si skos neki od sexa govoro? To je šlo gledalcem učas na žifce res ... drgač s pa kr legeendaa ... uživi.
JANEZ: Ja, zato mišika ker me je mlek tišu, pa tudi drugače je to moja omiljena tema, bolš kokr upravlat, šimfat, pa se od nesreč in vremena pogovarjat, pa tudi direkt iz supr ženske sem pršou.
Moderator: Kako pa naprej, ali imaš namen izkoristiti svojo prepoznavnost tudi na drugih področjih?
JANEZ: V studiu sem že posnel 12 komadou z glasbo različnih žanrov, 4 so avtorske ostale so priredbe, vsa besedila sem napisal sam, posnel sem jih v studiu Krajnik v Šk. Loki in iščem založnika, ter želim, da bi se kaj od tega prijelo na radiu in predvajalo, ves izkupiček od prodaje cd bo šel v dobrodelne namene, jaz sem svoje dosegel s tem, da sem spoznal, da zmorem.
To bo še zanimivo
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Eh pa jaz takega sploh poznat nebi htela...da me s svojim primitizmom ob zivce spravla....
waw mater bo dober glasbenik ce bo cd nardil samo za to da pokaze sam sebi da zmore...idiotizem...Eni vso zivljenje posvecajo glasbi pa nimajo moznosti in priloznosti cd nardit tu pa se gremo take...ma eh...kr jezi me..
waw mater bo dober glasbenik ce bo cd nardil samo za to da pokaze sam sebi da zmore...idiotizem...Eni vso zivljenje posvecajo glasbi pa nimajo moznosti in priloznosti cd nardit tu pa se gremo take...ma eh...kr jezi me..
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Pa pusti starega loleka nej ima svoje veselje (vsaka reklama mu bo pršla prav kot vsem ostalim bedakom tam v BB-ju).Sicer pa zanimivo kako imaš take simpatije do dobrih glasbenikov ki jim ne uspe,hkrati pa greš na koncert od tiste srbske vlačuge,ki živi od vsega drugega razen muzike...
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
evo tole pa prov morem komentirat... ker mam 2 komada od tegale wannabe glasbenika gospoda janeza. pa so katastrofa.če jih ima pa 14 posnetih pa samo upam da nam jih ne bo treba nikol slišat vseh skupej. bi pa tip naredu karkoli za pozornost, je k ena stara varjanta murkota.
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Em pomoje je andrej mislu, da nima strehe nad glavo oz. doma to, da bi se pač rad osamosvojiu pa da neb biu od sorodnikou odvisen..ga čist štekam..mi je tut zanimivo da se je nekdo od tuk daleč prjavu u show..pomoje si res želi ostat tuki..oz zaživet v domovini svojih staršev..pa niti ne mormo vedt kako mu je australiji glede na to da ma prauga očeta tuki u sloveniji skos..pač pa tut mogoče se ne zna dobr izražat da tko izpade, sicr je pa usako soboto k treba kej poslušat zmedn mau..k pomoje se zaveda da ga gledajo..njegova slovenščina se ja p ful popravla, usaj jst tko opažam..
Finale prvoščm andreju pa mihi..miha se mi je nekak prkupu..pa mam ga mau u drgačni luči k na začetku, je dau bb možnost da ga še mau drgač spoznamo..marina mi je čist ql in use..sam mislm da si res tej k so dle not bl zaslužjo.ker so dle časa izpostavleni..itaq da smo use skritiziral po dougem in počez kukr se je dalo..sej zato so bli not ..em ne vem se učas sprašujem če so res usi taki kukr so jih prkazal..ker sm ful spremenila mnenje o mihatu recimo..ne vem..mislm pa da bo šou u četrtk stane..to sm zihr..pol pa upam da marina..finale pa andrej pa miha..pa upam na Kengerujčka k mu res iz srca prvoščm..sej drugi bodo tut mnde znal kej koristt svojo rapoznavnost
Finale prvoščm andreju pa mihi..miha se mi je nekak prkupu..pa mam ga mau u drgačni luči k na začetku, je dau bb možnost da ga še mau drgač spoznamo..marina mi je čist ql in use..sam mislm da si res tej k so dle not bl zaslužjo.ker so dle časa izpostavleni..itaq da smo use skritiziral po dougem in počez kukr se je dalo..sej zato so bli not ..em ne vem se učas sprašujem če so res usi taki kukr so jih prkazal..ker sm ful spremenila mnenje o mihatu recimo..ne vem..mislm pa da bo šou u četrtk stane..to sm zihr..pol pa upam da marina..finale pa andrej pa miha..pa upam na Kengerujčka k mu res iz srca prvoščm..sej drugi bodo tut mnde znal kej koristt svojo rapoznavnost
-
pebbles - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
the big red machine napisal/-a:waw mater bo dober glasbenik ce bo cd nardil samo za to da pokaze sam sebi da zmore...idiotizem...Eni vso zivljenje posvecajo glasbi pa nimajo moznosti in priloznosti cd nardit tu pa se gremo take...ma eh...kr jezi me..
Pa pusti starega loleka nej ima svoje veselje (vsaka reklama mu bo pršla prav kot vsem ostalim bedakom tam v BB-ju).Sicer pa zanimivo kako imaš take simpatije do dobrih glasbenikov ki jim ne uspe,hkrati pa greš na koncert od tiste srbske vlačuge,ki živi od vsega drugega razen muzike...
drugač pa, če si že tak vsevednež , bi moru vedt, da je ceca pri rosnih letih začela pet, in ni mela tok keša k ga ma dons, in je na začetku služila samo z petjem, potem pa itak k si znan lahko vnovčiš svojo slavo... kr poglej p.diddy-ja, a sploh še poje, pa kok ma keša od linije oblačil pa založbe pa tko, pač ve da ne bo skoz pel, in je pač tko zavaroval svoje premoženje... al pa beckham, zakaj je že podpisu z moštvom iz LA??? kok je teh znanih k več dnarja dobjio od reklam in od drugih stvari v katere vlagajo, kt pa od tega s čimer se ukvarjajo...
KONC OT!!!
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Ne men vcasih kr pase, ko mi nekdo pamet soli s tem, kaj jaz poslusam itd...Se mam s cim za branit..in res je : Ceca je zacela s 14 pet in zdaj ne sluzi z drugim kot s petjem..ker od prilike v povprecju ne snema nevem kakih reklam in se ne ukvarja z kolekcijo oblacil ...ampak na 2,3 leta naredi koncert kamor pride vec kot 300.000 ludi...POSLUSAT GLASBO in sigurno ne gledat njene joske..kr v guzvi, ki jo prinasa taka mnozica ljudi je bol tezko videti prsi slavne cece...Pa smesno, da ob petju njenih pesmi jo skoraj vedno preglasijo..ko pa v vecini pridejo tja gledat prsi, ne???
Pa neke smesne primerjave Cece z Janezom..Ko bo on nardil koncert kam bo prislo 20 ljudi poslusat njegovo glasbo se ti javno opravičim
Pa neke smesne primerjave Cece z Janezom..Ko bo on nardil koncert kam bo prislo 20 ljudi poslusat njegovo glasbo se ti javno opravičim
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Ceca ni nikoli in nikdar zaslovela z muziko. Razlog za njeno slavo je pokopan pred njeno vilo!
Zdaj pa konc OT... Kaj je tedenska naloga? Neka vprasanja sem tam vidla :S
Zdaj pa konc OT... Kaj je tedenska naloga? Neka vprasanja sem tam vidla :S
Hello, 911. I''m on fire!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
ker je bb ugotovu, da se med sabo ne poznajo dost, bo mel vsak 40 vprašanj (2x20), da na njih odgovorijo in potem bodo mel ne vem kolk časa (do torka se mi zdi), da se naučijo. in če to uspešno opravjo, jih jutr čaka lepo presenečenje.
tuki piše več o tej nalogi: http://24ur.com/bb/bb_article.php?article_id=3099078
tuki piše več o tej nalogi: http://24ur.com/bb/bb_article.php?article_id=3099078
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov