Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 31. Maj. 2007 7:10

^^ ja,če pa včeraj jim BB reče,da jih čaka presenečenje v oni shrambi al kaj že majo.Pa vsi hitro letijo tja pa že slišiš ko pravijo: Kaj če je hrana?Kaj če smo dobli kaj? Pa je v bistvu bil za tistimi vrati Žare-klovn ki jih uči za tedensko nalogo.Pa pravijo,da več normalno ne morejo funkcionirat,da so ful lačni.Ne vem no.In če zdaj ne naredijo naloge,kaj bojo pol naslednji teden jedli,če so nekaj jamrali,da že ni dovolj za ta teden? :? Misim,da pa je BB šel malo čez mejo.Pa ne moreš jih stradat.
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 31. Maj. 2007 7:17

na kmetiji bojo ziher meli vec hrane, usaj to :)
mleko in meso je zagotovljeno...dokler ne bojo use zivine zaklali
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 31. Maj. 2007 7:27

ja no men gre tut to na živce- k da nm je zabavno gledat ko se vsake 2 min pogovarjajo o hrani. pa ta janez res ne pošteka, da ostali tipi rabjo mal več. jaoo, vse tiste mišice- to po moje kalorije kurjo ko hudič :D sej so vsi bli bl nabildani, k so not pršl. po moje, če bi kazal fotke prej pa potem, bi bla ful razlika.
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 31. Maj. 2007 11:44

recimo, da janez zezne pri nalogi in je zaradi njega ne opravijo... potem pa gre v soboto ven. ni malo nepravično, da bi potem zaradi njega stradali?
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 31. Maj. 2007 11:57

tudi stane, če se ne motim, si je zobe umival brez klovnovega kostuma, ker je ta komentator al kaj je, rekel ups, ko so pokazali ta prizor, čeprau so lahko brez kostuma le pod tušem in ko grejo spat. tak da mislim, da je ta naloga že propadla.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 31. Maj. 2007 11:58

ma nepravično je po moje, da stradajo že zarad tega trapastega bonbona. kaj vse so jim že spregledali, pol jim pa enga bonbona ne. ko so se po mojem res ful potrudili prejšnji tedn za to da bi bla naloga uspešna. najbl do zdaj. in jih ta BB zajebava v glavo po mojem mnenju, sam zato da bi blo lačni bl slabe volje in bi se bl kregali... kukr da je to zanimivo gledat, fak no.

res, ta 'slovenski' koncept bb je čist zgrešen (kok je blazno zanimivo gledat folk k opravla in se krega). vsaj zadnja 2 tedna majo bolj zanimive naloge. prej pa poden od podna- mašenje lukenj v sodu, wtf?!... :D
Uporabniški avatar
TOMCAT
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a TOMCAT » 31. Maj. 2007 12:24

BaUcYkA napisal/-a:tudi stane, če se ne motim, si je zobe umival brez klovnovega kostuma, ker je ta komentator al kaj je, rekel ups, ko so pokazali ta prizor, čeprau so lahko brez kostuma le pod tušem in ko grejo spat. tak da mislim, da je ta naloga že propadla.

Ne ni bil Stane ampak je bil Andrej :) .
Jaz tudi mislim, da naloga ne bo uspešno opravljena.
Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 31. Maj. 2007 12:32

ja Alma je omenila da jim BB full popušča, in zdaj pač ne popuščajo več.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 31. Maj. 2007 14:12

ma dej debilno se mi zdi, ko bi blo vrjetn velik bolš če bi jim recimo dali kaj alkohola... hitr bi se jim rezvezal jezik pa hitr bi nastala kaka nov romanca... pa tud prepirčkov bi blo več, če ž to hočejo k itaq bi si prej upo kdo komu kaj povedat :razz:
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 01. Jun. 2007 9:42

Tale BB je čist zamrl :D Jaz ga že prej nisem ne vem kolk spremljala, sam zdaj pa se mi še na net ne da pogledat kaj se dogaja, ker so vedno ene in iste novice :D Pa tudi po tej temi se vidi, kjer je ravno 1 post dnevno hah :lol:
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 01. Jun. 2007 10:16

Včere sem po dolgem cajtu spet gledala oddajo. K eni debili. Cel dan se pogovarjajo o hrani. Če bi manj gobcali, bi bli tudi manj lačni.

Marina je pa tud že cela shirana :D
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 01. Jun. 2007 10:44

Sej vem, da imajo pač pravila in se jih je potrebno držat, ampak zarad enga bonbona morjo zdej tle stradat, osnovne človeške potrebe je potrebno vseeno zadovoljiti, ok, sej se morjo pač mal bolj potrudit za nalogo, ampak zdej se res trudijo in nej jim že dajo vsaj za en dan no :roll: , če zdej glih opravljanja ni več tolk, je pa govora o lakoti in vsi se reveži že kar vlečejo naokol, kako bojopa v soboto speljal nastop, vsi sestradani in z mislimi pri zrezkih ....
Hm, tole z umivanjem zob, verjetno res zarad tega, ker tam niso mel kostuma gor, naloga ni narejena, pa še BB je to po TV pokazal, ampak haloooo no, v enen tednu so postali cirkusanti, obvladajo, in zarad enega takega razloga naj naloga nebi bila narejena, kdo pa nebi potem koga kam poslal ... :roll: , to je ful fizične aktivnosti in pobira zaloge ...
Če vprašajo kogarkoli, kaj bo najprej naredil, ko pride ven - najedel se bo :roll: , normalno, ne ....

Aha, še tole, nič nisem videla, če je bilo kaj govora, komu bi najbolj privoščili, oz. komu bi najbolj zaželeli zmago ... konec koncev gre že precej h koncu, ne?
Hm, jest sem se pogovarjala z mojim, on pravi "Marina nej zmaga, ampak ne ve, je na novo notri, uni so pa že tako dolgo" ... no jest bi sicer tud privoščla Marini, od "staroselcev" pa Mihu, mogoče tudi Andreju.

P.s.: me prav zanima, kako se bo Osenarjeva spet drla, za tazadnjo oddajo mislim :? , joj kok je ne prenašam.
Uporabniški avatar
Mojca82
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Mojca82 » 01. Jun. 2007 16:21

Meni je tudi ta BB postal bedn. Na začetku sem obvezno gledala vsak dan, zdaj pa se mi ne da gledat niti sobotnih oddaj. Pa tudi tukaj vidim da je interes upadu...

Zamaga pa Mihatu al Andreju...
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 01. Jun. 2007 16:28

Ma cist se strinjam...res je postal do konca bedn...sploh po tem, ko je sla tina ven...PA KAJ? je blo vsaj neko sinfarijo fajn za gledat ....
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 01. Jun. 2007 20:59

Čist nezanimivo res. Js ne vem kdaj sem nazadnje kakšno oddajo gledala. :?
Waiting in the queue oh whoopee doo

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov