Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
foušfoušfoušEnschede napisal/-a:Jz sm dobu povabilo na finalno oddajo BBja
Jest bom pa zamudila ogled finalne oddaje (na tv-ju) , ker bom mela glih takrat povabljene za moj r.d. .
Pa še ponovitve verjetn ne bo .
Pa glih finalna oddaja no
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tudi jaz je ne bom gledala, ker bomo ravno takrat na poroki oz ohceti. Bom nekje v rožcah, s šampanjcem v roki in v dobri družbi, tko da mi ni hudo ker bom zamudila. Mogoče bo pa ponovitev v nedeljo, da mal ujamem dogajanje, pa kako zelooooo se bo Osenarca drla.
- Bershka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
- Kraj: Ljubljana
Kmetija se sliši super, proti temu kar sem danes izvedela....
Na Nizozemskem (če se ne motim) bo resničnostni show v katerem se bojo tekmovalci borili za LEDVICO !!! ne vem podrobnosti, ampak baje ena ženska umira in se bo tekom showa (v katerem se bo podrobneje spoznalo družine 3 tekmovalcev itd.) odločila komu bo po smrti podarila ledvico .....
samo upam da je to neka provokacija na vse te showe. ker če mislijo resno, potem ne vem kam gre ta svet.... disaster !!!!!
Na Nizozemskem (če se ne motim) bo resničnostni show v katerem se bojo tekmovalci borili za LEDVICO !!! ne vem podrobnosti, ampak baje ena ženska umira in se bo tekom showa (v katerem se bo podrobneje spoznalo družine 3 tekmovalcev itd.) odločila komu bo po smrti podarila ledvico .....
samo upam da je to neka provokacija na vse te showe. ker če mislijo resno, potem ne vem kam gre ta svet.... disaster !!!!!
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
Bershka napisal/-a:Kmetija se sliši super, proti temu kar sem danes izvedela....
to je men včeraj že fant razlagu... mislm, da je to zlo resna zadeva in jst težko zdravje primerjam z resničnostnimi showi... edina koristna zadeva je mogoče to, da se bo zaradi tega več folka odločil za darovanje organov...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men se zdi pa prav grozno to s to hrano, reveži so čist nesrečni tam not
Pa nej jim dajo neke osnovne življenjske potrebščine, ne pa da bogi reveži upajo, da bojo sploh zdržali do konca tedna. Pol pa tam vsi nesrečni in sestradani postavajo naokrog. Halo, kot da bi bili v koncetracijskem taborišču
Pa nej jim dajo neke osnovne življenjske potrebščine, ne pa da bogi reveži upajo, da bojo sploh zdržali do konca tedna. Pol pa tam vsi nesrečni in sestradani postavajo naokrog. Halo, kot da bi bili v koncetracijskem taborišču
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]