Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Snow flake napisal/-a:
Ma to bi moglo bit tako narejeno, da gledalci odločajo o tem, kdo gre ven, ne da se oni nominirajo, pol pa mi glasujemo .
pravila BB so pač takšna, da sostanovalci nominirajo. to je po eni strani tudi boljše, saj imajo potem nominirani stanovalci občutek, da jih sostanovalci ne marajo, to vpliva na psiho, obnašanje in zaradi tega tudi na našo zabavo.
je pa res, da lahko ekipa BB z nami, občinstvom, lepo manipulira s tem da kaže negativne lastnosti stanovalca, katerega bi se rada "znebila"...
to sem opazil predvsem v oddaji, kjer sta bili nominirani Suzana in Sonja, v zadnjih treh minutah so kazali le agresivne izpade Suzane, Sonja pa je bila v celi oddaji predstavljena kot žrtev...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jochie :
je pa res, da lahko ekipa BB z nami, občinstvom, lepo manipulira s tem da kaže negativne lastnosti stanovalca, katerega bi se rada "znebila"...
to sem opazil predvsem v oddaji, kjer sta bili nominirani Suzana in Sonja, v zadnjih treh minutah so kazali le agresivne izpade Suzane, Sonja pa je bila v celi oddaji predstavljena kot žrtev...
Sam to je pa čist res jst se skus pi*dim nad tem sam tko to je..itaq je show..in šou ms gou
Sam to je pa čist res jst se skus pi*dim nad tem sam tko to je..itaq je show..in šou ms gou
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Jochie napisal/-a:Snow flake napisal/-a:Ma to bi moglo bit tako narejeno, da gledalci odločajo o tem, kdo gre ven, ne da se oni nominirajo, pol pa mi glasujemo .
pravila BB so pač takšna, da sostanovalci nominirajo. to je po eni strani tudi boljše, saj imajo potem nominirani stanovalci občutek, da jih sostanovalci ne marajo, to vpliva na psiho, obnašanje in zaradi tega tudi na našo zabavo.
Ja, sej vem, sam tako sem mislila, verjetno bi bila slika drugačna, če bi imeli ljudje povsem svojo izbiro, koga nominirat, verjetno bi bila skupina stanovalcev malo drugačna.
Jochie napisal/-a:je pa res, da lahko ekipa BB z nami, občinstvom, lepo manipulira s tem da kaže negativne lastnosti stanovalca, katerega bi se rada "znebila"...
Ja, uh, to sem pa tudi jaz videla, ma mislim kakšne počnejo, res samo od Suzane so same negativnosti kazali ...... ali pa takrat, ko je šla Sonja ven, so Perotu dovolil, da neki spodbuja Sonjo, pač tako prek zvočnikov , pa tudi to se mi je zamerilo, vsi stanovalci, ki so bili izločeni, so lahko iz studija še enkrat pozdravili stanovalce, le Robiju in Jasmini niso tega ponudili ....
Poleg tega pa še voditeljica , pa kje so njo našli za BB vodit, tud ne vem ...
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
pa tudi to se mi je zamerilo, vsi stanovalci, ki so bili izločeni, so lahko iz studija še enkrat pozdravili stanovalce, le Robiju in Jasmini niso tega ponudili
res al kaj? sploh se nisem zavzela za to! svasta
Hello, 911. I''m on fire!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Stane je rekel Janezu: „Jaz imam voljo, ti je pa nimaš!“ Očitki, kdo je bil krivec za neuspešnost posameznih nalog so se nadaljevali. Janez pravi, da mu žongliranje ni najpomembnejša stvar na svetu, saj rajši umrem „kot jebač kot pa žongler“!
Joj ta Janez je prov težek...vsi se trudijo, on pa kr ene svoje fore goni non-stop... Dost bad, da mu je pri 55 letih najbolj važno to, kakšen hud jebach je...
Joj ta Janez je prov težek...vsi se trudijo, on pa kr ene svoje fore goni non-stop... Dost bad, da mu je pri 55 letih najbolj važno to, kakšen hud jebach je...
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
^^men je pa na trenutke prou zabaven! ja sam je pa res da se mi zdi to njegovo obnašanje za njegovih 55 let precej neprimerno. ampak kaj hočmo-tud taki morjo bit...
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
^^Čist use je možno, sam pomoje da kr Janez. Čeprav res pretirava iz tistimi njegovimi sex forami, ima pa za razliko od Marine en značaj in temperament, ki ga ta punca niti približno nima. Janez je v parih tednih uspel pokazati svoj značaj, medtem ko pa je Marina čisto premedla in neopazna. Recimo, da je nekako simpatična in bi bila morda uredu v real, ampak za takle "šov" pa pomoje definitivno ni.
- pepuzlin4ewa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
- Kraj: Sweden
serbus!
a mi lahk kir prosim pove kak je naslov komada ko se vrti ko kaže nominirance? pa on komad, ko pokaže utrinke od tekmovalca ko more zapustit bb...
če ve kir nej mi prosim pove
hvala
a mi lahk kir prosim pove kak je naslov komada ko se vrti ko kaže nominirance? pa on komad, ko pokaže utrinke od tekmovalca ko more zapustit bb...
če ve kir nej mi prosim pove
hvala
Kyss mig nu sverige!
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
zdaj sem gledala filipinsko stran BB, ker nič ne razumem, vidim pa po slikah , da je bruce izpadel?!ve kera kaj več o tem?keri teden je šel ven, in to...na njihovem forumu se ne znajdem...škoda, pa sem upala, da bo zmagal...
- pepuzlin4ewa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
- Kraj: Sweden
jagodka85 napisal/-a:am, se mi zdi, da je vedno drug
ne ne tam ko kaže nominirance, slike pa številko glasovanja je vedno isti komad...tak fulll fajni
Kyss mig nu sverige!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov