Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 19. Mar. 2007 17:52

Aha pol je drugače kot v Baru. Cel teden se glasuje, no to pa res nisem vedla. Torej bojo v soboto mogli vsi nominirat in potem naslednjo soboto nekdo ven leti ne?
Uporabniški avatar
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *meti* » 19. Mar. 2007 18:21

Angel girl napisal/-a:Cel teden se glasuje, no to pa res nisem vedla.

sam, da se več keša nabere :wink:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 19. Mar. 2007 18:33

Angel girl napisal/-a:Tole glede Osenarce je zlo tko, kdor je ne mara je ne prenese niti mal z nobeno stvarjo k jo naredi. Za moje pojme je dobr vodila, bla zelo sproščena, tud kako je govorila mi je čist pasalo v tak tip oddaje. Ja madona sj ni vodila Dnevnika ob 19h.

Veš kaj je pa najbolj žalostno?
Da večina ljudi, ki so neki oh in sploh novinarji, govorijo katastrofalno!
Da o štajerskem narečju, neznanju uporabljanja dvojine, nepravilnega sklanjanja ter kriminalnega vikanja, sploh ne govorimo. In največ teh ljudi dela na informativnem programu. Ne vem no, vsaj novinarji bi pa res morali govoriti pravilno knjižno slovenščino. Bog pomagaj kaj jih učijo na FDVju, ker zgleda ne pravilne uporabe materinega jezika :roll:
To je še vedno zabavna oddaja, vsaj ona je lahko ena z "ljubljanskim" narečjem (čeprav to, kar ona govori, ni ljubljanščina ;) ) in jaz se strinjam z Angel, da je z odliko opravila prvo vodenje.
To je ravno tako kot bi rekli, da Urša Jerkič ne sme voditi Štafete mladosti, ker ima ljubljanski naglas. Khm, ali ni to oddaja za mlade?
Vseeno raje Nino s kvazi ljubljanščino kot pa kakega, ki nabija po štajersko ali primorsko (še 1x, nimam nič proti vam, ampak včasih zna biti hudo moteče) ;)
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 19. Mar. 2007 18:41

Vsak lahko govori tako kot hoče.Težko boš dočakala dan ko si bo pravi štajerc ali primorc lomil jezik z knjižno slovenščino.Sicer pa je narečje bolj pristno od knjižnega jezika.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 19. Mar. 2007 18:43

the big red machine napisal/-a:Vsak lahko govori tako kot hoče.Težko boš dočakala dan ko si bo pravi štajerc ali primorc lomil jezik z knjižno slovenščino.Sicer pa je narečje bolj pristno od knjižnega jezika.

ja, pol pa nej ne dela na TVju :lach:
Zakaj se lahko nekateri potrudijo in govorijo lepo, drugi pa tolčejo njihov naglas? Ne, na TVju, posebno na info. bi se moralo govoriti pravilno knjižno slovenščino. Ne pa neka spakedravščina :roll:
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 19. Mar. 2007 18:50

A tisto kar je govorila Osenarca je pa blo podobno dobremu vodenju? :? Prosim vas,ta ženska lahko gre skozi bilokatero šolo ampak vidi se da ji v glavi dosti manjka da bi lahko rekli da zna voditi oddajo.
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 19. Mar. 2007 18:56

*purple* napisal/-a:isto je kot pri baru....zaznava se uporabnika pod računalniškimi IP-ji....mislm da maš tri IP-je da se lahko prijaviš...

amm...kak pa je če nimaš statičnega IP-ja?
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 19. Mar. 2007 19:00

the big red machine napisal/-a:A tisto kar je govorila Osenarca je pa blo podobno dobremu vodenju? :? Prosim vas,ta ženska lahko gre skozi bilokatero šolo ampak vidi se da ji v glavi dosti manjka da bi lahko rekli da zna voditi oddajo.

Ma dj lepo te prosm, pa pejt ti vodit, če je vse tko zlo đabe in ona nima pojma :roll:
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 19. Mar. 2007 19:08

Ja itak moj življenski cilj je vodit big brother in imeti v studiu Almo,s katero bi delil koščke modrosti o posameznih tekmovalcih vesoljni Sloveniji :roll: .
No thanks! :D
Uporabniški avatar
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a deniro » 19. Mar. 2007 19:12

Ok dejstvo je, da osenarci manjka profesionalnost, in vidi se da retorično ni usposobljena. Ampak če pomisliš, da ženska v življenju ni vodila nobene oddaje, sploh v živo, je zadevo lepo speljala.

Torej čeprav so bli kiksi pri slovenščini zelo očitni, je vseeno tekoče govorila, se pravi brez da bi se zmotila alpa da bi pozabila tekst, kar je po mojem mnenju velik bolj moteče kot če nekdo ne govori čist slovnično.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 19. Mar. 2007 19:19

bejbika napisal/-a:Vseeno raje Nino s kvazi ljubljanščino kot pa kakega, ki nabija po štajersko ali primorsko (še 1x, nimam nič proti vam, ampak včasih zna biti hudo moteče) ;)

kakor za koga....sicet OT...ampak vseeno raje primorščina in štajerščina, kot pa spakedralo od anglizmov in podobnega sranja, ki se ga uporablja v ljubljani....a ti je zdej zaloudal? :P
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a any_any » 19. Mar. 2007 19:19

Ma meni je lepse vodila Osenarca BB kot pa Katarina svojo oddajo.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 19. Mar. 2007 19:21

Sam neki ne, če bi ta glavni pri Big brotherju želeli voditelja, ki govori pravilno slovenščino, ne bi nikoli izbrali Nine Osenar in the first place. Mislim, da to še zdaleč ni bil njihov cilj. Konec koncev je meni veliko bolj všeč tako vodenje, kot pa neka zategnjena pravilnost kot na Dnevniku - no thanks. Jst se rada sprostim ob takih besedah in ona sama je dodala tist pridih neke zabave, kar BB seveda tudi je.
Ona je prvič vodila neko oddajo, dokazala je da ima sposobnosti voditeljice, ker se ji ni niti enkrat zataknilo nad čimer sem presenečena. Kot sem že prej omenila, če bi hoteli da bi vse skupaj zgledalo drugače, bi vzeli izkušenega voditelja, ki ima za sabo veliko kilometrine pred kamerami. Sigurno se bo še navadila in izpopolnila v prihodnosti, ampak zaenkrat je čist na dobri poti.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 19. Mar. 2007 19:22

ma pomoje ima retorične sposobnosti dosti dobro razvite :P , samo ubesediti v vsaj približno spodoben jezik jih pa ne zna.
Ali pa je bil tak scenarij, sam pol pa res - kam smo pa prišli, če se bo v javnosti začel uporabljati tak jezik??

Tisti, ki se vam zdi Ok - verjetno ne bi bili istega mnenja, če bi vodil nekdo recimo prekmurskega dela in govoril v svojem narečju ali pa nekdo v rovtarskem narečju? :D
Uporabniški avatar
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a deniro » 19. Mar. 2007 19:25

floribunda napisal/-a:kakor za koga....sicet OT...ampak vseeno raje primorščina in štajerščina, kot pa spakedralo od anglizmov in podobnega sranja, ki se ga uporablja v ljubljani....a ti je zdej zaloudal? :P

Jst pa milijonkrat raje poslušam slovenščino pomešano z angleščino, kot tisto primorsko ali štajersko zavijanje! Namreč nemalokrat se je že zgodilo, da kšna primorca sploh nism razumel kaj mi je povedal, medtem ko z "angleško-ljubljanščino" nimam nobenih problemov. Pravzaprav mi je čist kul :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]