Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 19. Mar. 2007 13:20

Sweetgirl madona ti pa maš naštuderan tale folk z vseh koncev - mislim tiste slike z Veroniko ;)

Men se pa zdi da so not nametal res različen folk in so tle čist dobr zadel. Sam zdej se še nč tazga ni zgodil. Sigurno se pa bo slej al prej se bojo pokazale velike razlike med tekmovalci.

A mi še kdo pove kako je s tem izpadanjem?
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 19. Mar. 2007 13:32

*SweetGirl* napisal/-a:^^ja bar je bil dost bolj gledljiv (še sanjska ženska)... tega skor ziher ne bom spremljala, razn če se bo kaj "dramatičnega" zgodilo...

:ja: ... same here... sicer so si pa zbral tud najbl trapasto uro predvajanja (primetime, ob 20h), k je na sporedu tolk drugih, bl zanimivih stvari... Bar je bil vsaj ob taki uri, k ni blo nč druzga bl pametnga za gledat...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 19. Mar. 2007 13:38

MA ja ta ura je tok trapasta. Sej gledala bom najbrž vseen, hahaha...

Bar je bil ob ful boljši uri ;)
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 19. Mar. 2007 15:00

Angel girl napisal/-a:Men se tud zdi, da ji je temna barva bolj pasala. Sicer ima pa zdej Nina ful lepše zobe, odkar je imela aparat. Ni kej, ženska je prov huda :D

Kdor ima kartico, a bi prosim copy/paste napovedi Eme Kurent, ker me zanima kaj je kej napisala ;D

V ospredju bo fizična akcija! 19.03.2007 08:07

Kako jim kažejo zvezde?

Ponoči je bil mlaj in naša družinica se bo prebudila v zares sveže jutro. Ker bo Luna prehajala ognjeno znamenje Ovna, bo življenje hitro in dinamično. V ospredju bo fizična akcija; pomembne bodo ideje ter indidivualni pristop. Morda bo Sonce v kvadratu s Plutonom prispevalo k temu, da se bo med moškimi zvečer pojavilo trenje ali celo borba za premoč? Bomo videli!
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 19. Mar. 2007 15:27

Angel girl napisal/-a:Sweetgirl madona ti pa maš naštuderan tale folk z vseh koncev - mislim tiste slike z Veroniko ;)

:rofl:

Če mi je bila taaaaaaak znana in nisem vedela kam jo naj dam.. pol pa sem na myspace-u vidla, da ma Žigeja in sem se spomnila teh slik haha :D
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 19. Mar. 2007 16:13

meni je zelo žal...dobra voditeljica gor al pa dol, ampak v eno šolo slovenskega jezika bi pa tale osenarca vseen lahko šla!!! in vso to svojo sproščenost in gobčnost je uničla s totalnim spakovanjem! ni čudno da nas noben ne mara (ljubljančanov), pa vsi pravijo kako grdo govorimo in se spakujemo-sorry, samo jst in vsi ki jih poznam desetkrat lepše govorimo!!! in tisto njeno cviljenje na začetku jeeeeeeeeeeej ni blo za nikamor!
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 19. Mar. 2007 16:36

Tole glede Osenarce je zlo tko, kdor je ne mara je ne prenese niti mal z nobeno stvarjo k jo naredi. Za moje pojme je dobr vodila, bla zelo sproščena, tud kako je govorila mi je čist pasalo v tak tip oddaje. Ja madona sj ni vodila Dnevnika ob 19h.
Tiste astrološke napovedi so pa tko no kr neki bl na splošne. Jst sm misnla, da bo to kej bl tko na vsako osebo posebi letelo.

Zdele je bil na kanalu A vklop v BB, kr neke ženitvene ponudbe pišejo al neki. In tista Veronika je prov prostaška no dj nehi. Prov vid se da se z unim Žigatom druž :?
Jessee ma pa še zmer kapuco na glavi, pa nč ni namazana in mi zgleda prov bolana.
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 19. Mar. 2007 16:36

Sem iz firbca zdejle pogledala, ko so kazali v živo. Jaooo, kakšen dolgčas, kaj se bo tuki sploh dogajalo? In kakšne debate, jaooo kr neki no ... Pa vsi kr neki šminkirajo z enimi kapcami, pa očali ... :roll:
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 19. Mar. 2007 16:51

Ne vem kaj ste nekateri pricakovali ali pa se nikoli niste gledali BB drugje? Taksen je koncept oddaje, vse je odvisno od akterjev kako zanimivo bo. Ce bo gledanost padala, bodo zaceli fukati in bo (spet) zanimivo... samo, da bodo credice zadovoljne :zustimm:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 19. Mar. 2007 16:53

*SweetGirl* napisal/-a:^^ja bar je bil dost bolj gledljiv...

Zgleda da ne.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 19. Mar. 2007 17:10

kr eni se mi zdi da so not :roll: upam da bo vsaj malo dogajalo
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 19. Mar. 2007 17:14

Ja sj sigurno ne bo skoz fulll dobr, najbrž bojo obdobja sj je blo v Baru isto,čeprov je tuki mal drugače.
Še vedno mi noben ni povedu kakšen je način izselitve vsak teden. Sem gledala na strani pa nič ne piše, razen tistih 5 zapovedi. To vem, da potem gledalci odločijo kdo gre ven, samo kako pa pride do tistih dveh nominiranih? A oni to povejo tko javno pred vsemi koga dajo kao ven al to v spovednici in potem BB pove kdo sta tista dva? Nisem gledala nobenih tujih BB in ne vem kako to poteka.
Aja pa še to, a je ob sobotah potem ena "večja" oddaja kot je bilo v Baru al kako?
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 19. Mar. 2007 17:23

Ja, ||MuCkAa, maš prav. Jst ne vem čisto točnega koncepta te oddaje, tko da sem res pričakovala neki več. Sam mi je tolk smešno, ko jih una ženska kliče v spovednico, pa to ...
No ja, bomo vidli, kaj se bo še kej dogajalo ...
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 19. Mar. 2007 17:26

Angel girl napisal/-a:Tole glede Osenarce je zlo tko, kdor je ne mara je ne prenese niti mal z nobeno stvarjo k jo naredi. Za moje pojme je dobr vodila, bla zelo sproščena, tud kako je govorila mi je čist pasalo v tak tip oddaje.

Jst tud mislim, da se je Nina kar lepo znašla v vlogi voditeljice. Ne deluje zoprno, pa tud smeh je omejila na tisto še okusno raven.
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a any_any » 19. Mar. 2007 17:46

Za nominiranje kdo gre ven grejo vsak posebej v spovednico in (kar se spomnem od ITA BB) morejo povedati koga hocejo da gre domov (in razlog seveda) in ko to vsi povejo, potem pa teli ta glavni sestejejo "glasove" in dajo dva ali pa vec na eliminacijo, ki poteka cel teden in o kateri odlocajo gledalci.

Aja, pa ce se prov spomnem, ne smejo nikomur povedat koga so nominirali.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov